Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pocasi je tema vecne. A ja tu mam 7 stupnu. ALe aspon nefouka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm

Skoro bych rekl ze zname stejnou rodinu, tcahn, tchyne a dva spratkove akorat ak nacpat do popelnice
Diana

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:

To mi připomnělo můj oblíbený film Kočka na rozpálené plechové střeše...
Strašlivé bezkrké zrůdičky Tak nazvala Meggy své neteře
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
prcekja napsal:

Skoro bych rekl ze zname stejnou rodinu, tcahn, tchyne a dva spratkove akorat ak nacpat do popelnice

ehm mnooo já jsem to nenapsala
BUFU

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
pocasi je tema vecne. A ja tu mam 7 stupnu. ALe aspon nefouka :)

Kde že to přebýváš?
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V popisku to mam, je to takove venkovske mistecko Je tu klid, zima a ledni medvedi obcas priplavou na ledove kre (naposledy rok nazpet).
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
Mathaus napsal:
prcekja napsal:

To jeden z tech zmetku prtavych rika, mami, ja chci zmrzku. A mama rika, az po veceri. tak vezme stolicku co ma na sezeni a prask ji pod koleno. Tak ho vyzvedne a rika, ale Kristijane, to nemuzes, to maminku moc boli Smejdi jedni mali. Ale z toho jsem ho vzal na bazen, prisel k jednomu velkymu panovi a rika, ty ses ale hnusne tlustej to jsem uz nemohl vydrzet ...
BUFU

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
V popisku to mam, je to takove venkovske mistecko Je tu klid, zima a ledni medvedi obcas priplavou na ledove kre (naposledy rok nazpet).

sry, sem si nevšiml. Hustý, na Islandu se líp posiluje?
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
prcekja napsal:
Mathaus napsal:
prcekja napsal:

To jeden z tech zmetku prtavych rika, mami, ja chci zmrzku. A mama rika, az po veceri. tak vezme stolicku co ma na sezeni a prask ji pod koleno. Tak ho vyzvedne a rika, ale Kristijane, to nemuzes, to maminku moc boli Smejdi jedni mali. Ale z toho jsem ho vzal na bazen, prisel k jednomu velkymu panovi a rika, ty ses ale hnusne tlustej to jsem uz nemohl vydrzet ...

no tak todle je nemlich to samý v bledě modrým akorát bych řekla že o dost horší
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objem celej rok, vedro tu chut nezkazi :) A polarni den te prinuti se hybat i ve 3 rano
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prcku, tak to te vazne lituju. ja uz jim zaal riakt mali kazisuci. protoze s nema okolo si clovek nemohl v klidu sednout ani k pc. Hnus takova nevychovana sebranka.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Objem celej rok, vedro tu chut nezkazi :) A polarni den te prinuti se hybat i ve 3 rano

jj to znám, když sem byl v létě v Norsku, mazec, jak je tam celej den světlo. Sem v jednu ráno jezdil na kole po Norsku - úlet.
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Prcku, tak to te vazne lituju. ja uz jim zaal riakt mali kazisuci. protoze s nema okolo si clovek nemohl v klidu sednout ani k pc. Hnus takova nevychovana sebranka.

ehm já teda když mají přijet i s tchýní většinou vypustím všecky 3 psy a pro jistotu jim nmedám týden najjíst :o)
Mathaus

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Mathaus napsal:

jj to znám, když sem byl v létě v Norsku, mazec, jak je tam celej den světlo. Sem v jednu ráno jezdil na kole po Norsku - úlet.

Nejhorsi je, ze telo nema zadny smysl pro cas. Ve 3 vsatnes, je slunce na oblzoe, tak jdes neco delat. Ale usetris na elektrice a kdyz jdes kempovat, tak nikdy nezatmis se stavbou stanu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: