|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | dejme tomu ...ale to tělo na fotce vypadá že fitko nikdy nevidělo.... nebo to velmi dobře maskuje | Ty seš krutá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | prcekja napsal: | dejme tomu ...ale to tělo na fotce vypadá že fitko nikdy nevidělo.... nebo to velmi dobře maskuje | Ty seš krutá. |
neřekla bych , spíš jsem nazvala pravým jménem něco co si jiní lidé jen myslí a mlčí
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | prcekja napsal: | dejme tomu ...ale to tělo na fotce vypadá že fitko nikdy nevidělo.... nebo to velmi dobře maskuje | Ty seš krutá. |
neřekla bych , spíš jsem nazvala pravým jménem něco co si jiní lidé jen myslí a mlčí |
Merhule: vysral bych se na dietu a přibral tak 20kilo a pak až to rýsnul.o)ale nechci bejt total offtopic, tak to klidně smázněte...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
Já nemlčím a myslím si,že Merhule je mistr houslař  Vypadá zezadu jako obří viola  Chystáš se na trojboj,ale zatím jen způsobem stravování a nechceš to zbytečně zasírat tréninkem,viď?  Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | stejně je drsné, jak jsou někteří místní čtenáři relativně v podvědomí známí a zkrátka člověk automaticky myslí, že jsou to lidi, co sem chodí proto, že náš sport dělají, ale čím dál tím více zjišťuju, že ne...Ta grilovačka bude fakt zajímavá |
Čteš mi myšlenky Lukáši.Ale na druhou stranu je pravda,že svaly nedělají člověka a zrovna tohle můžou být bezva borci a ti co ten sraz (kulturistů )udělaj suprovej.GO Merhule GO
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bara napsal: | Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka |
nechtel sem byt za svini... ale to s tim, ze to vedle je jeho mlada me taky napadlo :)
Frei, ne kazdej kdo cvici musi mit 5% tuku po celej rok .. |
Proč bys byl svině?Ten borec vypadá jako holka Na tom nic neni,tak je holt drobnej.Třeba Merhule zatajuje přítelkyni a tvrdí,že je to kluk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Freimen napsal: | stejně je drsné, jak jsou někteří místní čtenáři relativně v podvědomí známí a zkrátka člověk automaticky myslí, že jsou to lidi, co sem chodí proto, že náš sport dělají, ale čím dál tím více zjišťuju, že ne...Ta grilovačka bude fakt zajímavá |
Čteš mi myšlenky Lukáši.Ale na druhou stranu je pravda,že svaly nedělají člověka a zrovna tohle můžou být bezva borci a ti co ten sraz (kulturistů )udělaj suprovej.GO Merhule GO |
Přesně tak! Myslím, že v tomhle směru odvede největší službu Andrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bara napsal: | Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka |
nechtel sem byt za svini... ale to s tim, ze to vedle je jeho mlada me taky napadlo :)
Frei, ne kazdej kdo cvici musi mit 5% tuku po celej rok .. |
jsem kamarád od kouby, tohle mi nemusíš vysvětlovat...
Mluvil jsem o tom, že laik by řekl, že relativně známý čtenář největších kulturistických stránek v ČR bude vypadat, že už ve fitku někdy byl. Já vidím hráče Counter-striku, ne cvičence alespoň v plážové formě...
Ale je to věc názoru...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:41 pm Předmět: |
|
|
Vsak kdyby mel Merhule vetsi zada tak vam to tak neprijde, jako taky me napadlo ze zrovna on kdyz to tak zere vypada lip, ale kazdej at se stara o sebe hlavne. Me akorat zarazi ze trojbojem si tolik lidi omlouva ze jsou tlusti  . Taky jsem v objemu silnejsi, ale nevim proc 18ti letej kluk by se mel prasit kvuli tomu ze chce delat trojboj..speky fakt nic nezvedaji  .
No a jeste k fotce, jako speky v pase vem cert ale pomer ramena-pas a taky ty tloustikovsky nohy kdyz nepoznas skoro kde je kotnik nemaji se sportem moc spolecnyho.
a babovko ja jsem ty svy fotky posilal schvalne sem a ze srandy, nemusis furt rypat:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
Ted pres leto dietu nebudu moct mit, protoze nebudu pravidelne chodit do fitka a nerad bych prisel o jedinej gram myho drahocennyho svalstva. Kazdopadne vim, ze su zalitej a nejste prvni, co mi to rikaji. Brzy hodlam hodit nejaky svoje fotky do profilu, ale nejak se nemuzu dostat k fotaku, tak snad za tyden nebo dva. Frei ja uz cvicim 2 roky. Problem byl v tom, ze sem nikdy nemel dostatek financi na poradny jidlo, ale kdyby ses aspon jednou podival do myho profilu tak to vis. Stejne tak uznavam nazor Prcka, a kazdyho druhyho, kdo mi toto rekne. Proto vsude rikame se Supporterem, ze sme tu jediny dva pri tele _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|