vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěknej baťoh .....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
dejme tomu ...ale to tělo na fotce vypadá že fitko nikdy nevidělo.... nebo to velmi dobře maskuje
Ty seš krutá.
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
prcekja napsal:
dejme tomu ...ale to tělo na fotce vypadá že fitko nikdy nevidělo.... nebo to velmi dobře maskuje
Ty seš krutá.

neřekla bych , spíš jsem nazvala pravým jménem něco co si jiní lidé jen myslí a mlčí
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
prcekja napsal:
Ty seš krutá.

neřekla bych , spíš jsem nazvala pravým jménem něco co si jiní lidé jen myslí a mlčí

Merhule: vysral bych se na dietu a přibral tak 20kilo a pak až to rýsnul.o)ale nechci bejt total offtopic, tak to klidně smázněte...
Bara

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nemlčím a myslím si,že Merhule je mistr houslař Vypadá zezadu jako obří viola Chystáš se na trojboj,ale zatím jen způsobem stravování a nechceš to zbytečně zasírat tréninkem,viď? Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono to vůbec není off topic ...tadle fotka je docela legrační
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stejně je drsné, jak jsou někteří místní čtenáři relativně v podvědomí známí a zkrátka člověk automaticky myslí, že jsou to lidi, co sem chodí proto, že náš sport dělají, ale čím dál tím více zjišťuju, že ne...Ta grilovačka bude fakt zajímavá
Bara

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
stejně je drsné, jak jsou někteří místní čtenáři relativně v podvědomí známí a zkrátka člověk automaticky myslí, že jsou to lidi, co sem chodí proto, že náš sport dělají, ale čím dál tím více zjišťuju, že ne...Ta grilovačka bude fakt zajímavá

Čteš mi myšlenky Lukáši.Ale na druhou stranu je pravda,že svaly nedělají člověka a zrovna tohle můžou být bezva borci a ti co ten sraz (kulturistů )udělaj suprovej.GO Merhule GO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka

nechtel sem byt za svini... ale to s tim, ze to vedle je jeho mlada me taky napadlo :)

Frei, ne kazdej kdo cvici musi mit 5% tuku po celej rok ..
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ses frajer Merhule....jeste ubrat 20 cm na vysku a pribrat 15 cm v pase a ses jako ja Jo, holt kazdej tu nemuze vypadat jako kultik
Bara

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bara napsal:

nechtel sem byt za svini... ale to s tim, ze to vedle je jeho mlada me taky napadlo :)

Proč bys byl svině?Ten borec vypadá jako holka Na tom nic neni,tak je holt drobnej.Třeba Merhule zatajuje přítelkyni a tvrdí,že je to kluk.
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Freimen napsal:

Čteš mi myšlenky Lukáši.Ale na druhou stranu je pravda,že svaly nedělají člověka a zrovna tohle můžou být bezva borci a ti co ten sraz (kulturistů )udělaj suprovej.GO Merhule GO

Přesně tak! Myslím, že v tomhle směru odvede největší službu Andrew
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bara napsal:

jsem kamarád od kouby, tohle mi nemusíš vysvětlovat...

Mluvil jsem o tom, že laik by řekl, že relativně známý čtenář největších kulturistických stránek v ČR bude vypadat, že už ve fitku někdy byl. Já vidím hráče Counter-striku, ne cvičence alespoň v plážové formě...

Ale je to věc názoru...
Drago

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak kdyby mel Merhule vetsi zada tak vam to tak neprijde, jako taky me napadlo ze zrovna on kdyz to tak zere vypada lip, ale kazdej at se stara o sebe hlavne. Me akorat zarazi ze trojbojem si tolik lidi omlouva ze jsou tlusti . Taky jsem v objemu silnejsi, ale nevim proc 18ti letej kluk by se mel prasit kvuli tomu ze chce delat trojboj..speky fakt nic nezvedaji .
No a jeste k fotce, jako speky v pase vem cert ale pomer ramena-pas a taky ty tloustikovsky nohy kdyz nepoznas skoro kde je kotnik nemaji se sportem moc spolecnyho.

a babovko ja jsem ty svy fotky posilal schvalne sem a ze srandy, nemusis furt rypat:)
Merhule

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted pres leto dietu nebudu moct mit, protoze nebudu pravidelne chodit do fitka a nerad bych prisel o jedinej gram myho drahocennyho svalstva. Kazdopadne vim, ze su zalitej a nejste prvni, co mi to rikaji. Brzy hodlam hodit nejaky svoje fotky do profilu, ale nejak se nemuzu dostat k fotaku, tak snad za tyden nebo dva. Frei ja uz cvicim 2 roky. Problem byl v tom, ze sem nikdy nemel dostatek financi na poradny jidlo, ale kdyby ses aspon jednou podival do myho profilu tak to vis. Stejne tak uznavam nazor Prcka, a kazdyho druhyho, kdo mi toto rekne. Proto vsude rikame se Supporterem, ze sme tu jediny dva pri tele

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: