|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Ted pres leto dietu nebudu moct mit, protoze nebudu pravidelne chodit do fitka a nerad bych prisel o jedinej gram myho drahocennyho svalstva. Kazdopadne vim, ze su zalitej a nejste prvni, co mi to rikaji. Brzy hodlam hodit nejaky svoje fotky do profilu, ale nejak se nemuzu dostat k fotaku, tak snad za tyden nebo dva. Frei ja uz cvicim 2 roky. Problem byl v tom, ze sem nikdy nemel dostatek financi na poradny jidlo, ale kdyby ses aspon jednou podival do myho profilu tak to vis. Stejne tak uznavam a nazor Prcka, tak kazdyho druhyho, kdo mi toto rekne. Proto vsude rikame se Supporterem, ze s,e tu jediny dva pri tele |
Je fajn,že to víš a chceš makat.A jedinej teda určitě nejsi Přítělníků je tady víc.Se podívej v televizi jaký sou tam tlustý.A proč?Protože se maj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Černý Anděl
|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:51 pm Předmět: |
|
|
merhule neříkám tvrdá dieta ale kdyby sis zdravě hlídal jídlo a čvičil do toho a občas is dal kolo tak to takhle vypadat nemohlo  a to nemyslím nijak zle.seš mladej kluk....
Naposledy upravil Černý Anděl dne út červen 26, 2007 2:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Ted pres leto dietu nebudu moct mit, protoze nebudu pravidelne chodit do fitka a nerad bych prisel o jedinej gram myho drahocennyho svalstva. Kazdopadne vim, ze su zalitej a nejste prvni, co mi to rikaji. Brzy hodlam hodit nejaky svoje fotky do profilu, ale nejak se nemuzu dostat k fotaku, tak snad za tyden nebo dva. Frei ja uz cvicim 2 roky. Problem byl v tom, ze sem nikdy nemel dostatek financi na poradny jidlo, ale kdyby ses aspon jednou podival do myho profilu tak to vis. Stejne tak uznavam nazor Prcka, a kazdyho druhyho, kdo mi toto rekne. Proto vsude rikame se Supporterem, ze sme tu jediny dva pri tele |
jednak si znova přečti, co napsal drago, protože to shrnul dokonale :
| citace: | Me akorat zarazi ze trojbojem si tolik lidi omlouva ze jsou tlusti....
No a jeste k fotce, jako speky v pase vem cert ale pomer ramena-pas a taky ty tloustikovsky nohy kdyz nepoznas skoro kde je kotnik nemaji se sportem moc spolecnyho... |
A pak si jdi bouchnout hlavou do zdi!!! Ty se vymlouváš, že jsi tlustý, protože nemáš dostatek financí ? WTF???
Já jsem vyhrál republiku na 4000Kč na měsíc, na tuňácích za 19Kč, rýži za 12Kč a tvarohu Ehrmann za 10,50Kč Je fakt hloupost plácat takové nesmysli, to radši řekni, že jsi líný...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Ted pres leto dietu nebudu moct mit, protoze nebudu pravidelne chodit do fitka a nerad bych prisel o jedinej gram myho drahocennyho svalstva. Kazdopadne vim, ze su zalitej a nejste prvni, co mi to rikaji. Brzy hodlam hodit nejaky svoje fotky do profilu, ale nejak se nemuzu dostat k fotaku, tak snad za tyden nebo dva. Frei ja uz cvicim 2 roky. Problem byl v tom, ze sem nikdy nemel dostatek financi na poradny jidlo, ale kdyby ses aspon jednou podival do myho profilu tak to vis. Stejne tak uznavam nazor Prcka, a kazdyho druhyho, kdo mi toto rekne. Proto vsude rikame se Supporterem, ze sme tu jediny dva pri tele | No vono při těle je nás tu kurva víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:56 pm Předmět: |
|
|
o penazoch to neni... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:56 pm Předmět: |
|
|
tesco tvaroh 8.50,- 28g bilkovin
kureci steheni rizky- 13 Kc za 30g bilkovin ..
eidam - kolem 14-15Kc za 30g b.
tunak je na tom uz hur.. tam vyjde jedno jidlo - 30g bilkovin na tech 19-24kc.. clovek musi umet nakupovat
nemam penize ani na jidlo a proto jsem tlustej, nejlepsi vymluva dne.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
Naposledy upravil ChickenEater dne út červen 26, 2007 2:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | tesco tvaroh 8.50,- 28g bilkovin
nemam penize ani na jidlo a proto jsem tlustej, nejlepsi vymluva dne.. |
Je fakt,že z čeho potom ten člověk teda ztloustl?Ze vzduchu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
řekla bych že o dost víc stojí čuňárny tipu MCdonald , KFC a celkově to čím se ted lidi cpou......
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
ja myslim ze Mehule kdyby jak rika "nemel penize" tak nema hlavne doma kompl a internet... frei vyhral republiku, ja v tvych letech si mohl o steakach taky nechat jenom zdat, tvaroh, mliko, obed ve skole a hotovo. a takovych kluku je vetsina a obecne sportovcu, az na vrcholu kariery maji sponzory a ziji si dobre ale za tim jsou roky driny a odrikani vseho moznyho ve prospech treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | ja myslim ze Mehule kdyby jak rika "nemel penize" tak nema hlavne doma kompl a internet... frei vyhral republiku, ja v tvych letech si mohl o steakach taky nechat jenom zdat, tvaroh, mliko, obed ve skole a hotovo. a takovych kluku je vetsina a obecne sportovcu, az na vrcholu kariery maji sponzory a ziji si dobre ale za tim jsou roky driny a odrikani vseho moznyho ve prospech treninku. |
to je na podpis, perfektně řečeno
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:05 pm Předmět: |
|
|
Mehule, ty máš ruce až ke kolenům tywe, vyser se na činky a zajdi do Znojma na box... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Mehule, ty máš ruce až ke kolenům tywe, vyser se na činky a zajdi do Znojma na box... |
Co to plácáš Dougu?Merhule je ten s baťohem (to se ujme určitě)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
Ale fuj....nebuďte na něj tak hnusný! Jednak je pravda, že kvalitní jídlo něco stojí, resp. je dražší než méně kvalitní,popřípadě dá více práce. Takže tento argument lze do jisté míry akceptovat.
Na druhou stranu oceňuji, že nedělá ramena a nehraje si na něco, co není....a to, nejenom tady, není zase až tak málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út červen 26, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|