vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BUFU

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cha cha napsal:
Ale trochu nad tím infantilním vyjadřováním zapřemýšlej *bufu.. nedá se to číst.

ano mami, polepším se
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Já nemlčím a myslím si,že Merhule je mistr houslař Vypadá zezadu jako obří viola Chystáš se na trojboj,ale zatím jen způsobem stravování a nechceš to zbytečně zasírat tréninkem,viď? Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka

ja bych se k tomu jeste vratil.Baro,z tech lidi co tady do nej rejou mas vicemene jedinej mozek,proto ten quote.

podle me ten kluk dre docela dost a "zere to" dovopravdy. ze cvici dost blbe (a ze genu na to asi moc nepobral)je vec druha,stejne by ses mu ale nemel smat :-) . ja se Ti taky nesmeju,ze mas tak malo vlasu,jestli mi rozumis.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

a babovko ja jsem ty svy fotky posilal schvalne sem a ze srandy, nemusis furt rypat:)

a jeste k tomuhle,ja myslim ze to reno nemyslel jako rejpani.protoze takhle vypadat ve 14 letech je fakt docela husty.
YUD

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z posledních asi 4 stran, co sem prolítl mě nejvíc zaujala věta "...překvapuje mě, kolik lidí si liftem omlouvá, že sou tlustí..." Tos mi Drago vzal z úst

Jen pro klid duše případných rejpalů-taky nemám zrovna plážovou formu
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Z posledních asi 4 stran, co sem prolítl mě nejvíc zaujala věta "...překvapuje mě, kolik lidí si liftem omlouvá, že sou tlustí..." Tos mi Drago vzal z úst

tak bez rict ja nevim treba sandvikovi rict,ze je tlustej,urcite ho to strasne mrzi
YUD

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
YUD napsal:

tak bez rict ja nevim treba sandvikovi rict,ze je tlustej,urcite ho to strasne mrzi

Hele, mně to je putna Že je hubenej, to asi nikdo tvrdit nebude, ale to k jeho sportu patří. Tak jako maratonci nebudeš mlátit o hlavu, že je vychrtlej. Krom toho sem neměl na mysli vrcholový liftery, ti si tu tloušťku ničím neomlouvají-oni opravdu jsou lifteři. Já spíš myslel spoustu takových těch pseudolifterů. Ale radši toho nechme nebo se strhne hádka.
kouba the man

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Topděfka napsal:
YUD napsal:

Hele, mně to je putna Že je hubenej, to asi nikdo tvrdit nebude, ale to k jeho sportu patří. Tak jako maratonci nebudeš mlátit o hlavu, že je vychrtlej. Krom toho sem neměl na mysli vrcholový liftery, ti si tu tloušťku ničím neomlouvají-oni opravdu jsou lifteři. Já spíš myslel spoustu takových těch pseudolifterů. Ale radši toho nechme nebo se strhne hádka.

v klidu. jen neexistují lifteři a pseudolifteři, protože není měřítko toho, kdo je kdo, jestli já s 14ti rekordama nebo merhule co maká jak voteklej. jen jim jde o zvednutá kila, né o počet žil na břiše, takový je to sport. A že se to prolíná s kulturistickým fórem, protože oba tábory trénují v posilkách, může se jaksi střetnout názor:-)
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Mily UD (reagujem nielen na teba),
som pseudolifter a v pase mam 100cm, ale vobec nechcem schudnut a netrapi ma to. So silou dokazem ist najviac hore vtedy, ked priberam. Preco by som mal mat 10% tuku, ked mi na tom vobec nezalezi? Dokonca by som si pripadal ako diskotekova buzna zo solarka (EDIT: ospravedlnujem sa vsetkym dotknutym diskofilom, homosexualom a solarkovym fesakom). Chlap ma byt chlap a ne nakremovana karikatura so 70cm pasom.

Naposledy upravil matejkorvin dne út červen 26, 2007 10:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
YUD napsal:

Mily UD (reagujem nielen na teba),
som pseudolifter a v pase mam 100cm, ale vobec nechcem schudnut a netrapi ma to. So silou dokazem ist najviac hore vtedy, ked priberam. Preco by som mal mat 10% tuku, ked mi na tom vobec nezalezi? Dokonca by som si pripadal ako diskotekova buzna zo solarka. Chlap ma byt chlap a ne nakremovana karikatura so 70cm pasom.

LOL
tady bude veselo :-)
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozno som to napisal moc utocne. flame nebol umyslom
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Kouba.....tohle nebylo ale vůbec blbě napsáno.....

To korvin.....já si dovolím poněkud oponovat.....jestli je chlap opravdu chlap...s tím má jeho obvod pasu hovno co dělat ...o solárku ani nemluvím .....
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
mozno som to napisal moc utocne. flame nebol umyslom

Jen se nedělej
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
jestli je chlap opravdu chlap...s tím má jeho obvod pasu hovno co dělat ...o solárku ani nemluvím .....

a s ktorym rozmerom to "ma co delat"?
Drago

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale hovno..jsme se nepochopili. To jak clovek vypada by pro lift mel byt ucel a ne pricina..takze ne ze jeste sem ani nezacal zavodit a uz jsem sprasenej jak hovado, tohle jsem tim chtel rict! Sandvik, Rychlak, Anderson apod jsou jednak na to staveni a jednak s tim jak jim vali ta sila a kila co zvedaji nahoru tak podle toho vypada jejich postava. A sorry ale borec co ma 110kg speku a zveda 120na bench a rika ze "ja na postavu seru ja sem lifter" to je trapny.

Ja jsem taky v objemu kdyz mam trochu pupek, velky stehna atd tak sem silnejsi nez ted. je to tak jak to dobre popsal Kouba ze ta "tloustka" nebo velikost- jak chcete pridava na vykonu, pri drepu bricho se zapre v dolni fazy o stehna, lytka o stehna, u benche zase obrovskej hrudnik zkracuje drahu...

Ale zas vidim Pudzianowskiho a neprijde me slabej, vidim Cizopasnika a taky neni slabej..koneckoncu ja mam ted tak 103kg a taky nejsem uplne slabej.
YUD

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Kouba: však jo, jen někdo, kdo třeba ani necvičí jako lifter svůj břich omlouvá tím, že "jemu nejde o kostky na břiše přece...". Však to známe.

To korvin: jo, však se říkalo, že správnej chlap má smrdět a mít pupek. Mimochodem, koukám, že seš mě vysazenej, co?

Edit: přesně, jak píše Drago v 1. odstavci.

Naposledy upravil YUD dne út červen 26, 2007 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: