|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Já nemlčím a myslím si,že Merhule je mistr houslař Vypadá zezadu jako obří viola Chystáš se na trojboj,ale zatím jen způsobem stravování a nechceš to zbytečně zasírat tréninkem,viď? Tak aspoň je sranda.Ale to s tím baťůžkem vypadá jak tvoje kočka |
ja bych se k tomu jeste vratil.Baro,z tech lidi co tady do nej rejou mas vicemene jedinej mozek,proto ten quote.
podle me ten kluk dre docela dost a "zere to" dovopravdy. ze cvici dost blbe (a ze genu na to asi moc nepobral)je vec druha,stejne by ses mu ale nemel smat :-) . ja se Ti taky nesmeju,ze mas tak malo vlasu,jestli mi rozumis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 26, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: |
a babovko ja jsem ty svy fotky posilal schvalne sem a ze srandy, nemusis furt rypat:) |
a jeste k tomuhle,ja myslim ze to reno nemyslel jako rejpani.protoze takhle vypadat ve 14 letech je fakt docela husty.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Z posledních asi 4 stran, co sem prolítl mě nejvíc zaujala věta "...překvapuje mě, kolik lidí si liftem omlouvá, že sou tlustí..." Tos mi Drago vzal z úst
Jen pro klid duše případných rejpalů-taky nemám zrovna plážovou formu |
tak bez rict ja nevim treba sandvikovi rict,ze je tlustej,urcite ho to strasne mrzi
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | YUD napsal: | Z posledních asi 4 stran, co sem prolítl mě nejvíc zaujala věta "...překvapuje mě, kolik lidí si liftem omlouvá, že sou tlustí..." Tos mi Drago vzal z úst
tak bez rict ja nevim treba sandvikovi rict,ze je tlustej,urcite ho to strasne mrzi |
Hele, mně to je putna Že je hubenej, to asi nikdo tvrdit nebude, ale to k jeho sportu patří. Tak jako maratonci nebudeš mlátit o hlavu, že je vychrtlej. Krom toho sem neměl na mysli vrcholový liftery, ti si tu tloušťku ničím neomlouvají-oni opravdu jsou lifteři. Já spíš myslel spoustu takových těch pseudolifterů. Ale radši toho nechme nebo se strhne hádka.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Topděfka napsal: | | YUD napsal: | Z posledních asi 4 stran, co sem prolítl mě nejvíc zaujala věta "...překvapuje mě, kolik lidí si liftem omlouvá, že sou tlustí..." Tos mi Drago vzal z úst
tak bez rict ja nevim treba sandvikovi rict,ze je tlustej,urcite ho to strasne mrzi |
Hele, mně to je putna Že je hubenej, to asi nikdo tvrdit nebude, ale to k jeho sportu patří. Tak jako maratonci nebudeš mlátit o hlavu, že je vychrtlej. Krom toho sem neměl na mysli vrcholový liftery, ti si tu tloušťku ničím neomlouvají-oni opravdu jsou lifteři. Já spíš myslel spoustu takových těch pseudolifterů. Ale radši toho nechme nebo se strhne hádka. |
v klidu. jen neexistují lifteři a pseudolifteři, protože není měřítko toho, kdo je kdo, jestli já s 14ti rekordama nebo merhule co maká jak voteklej. jen jim jde o zvednutá kila, né o počet žil na břiše, takový je to sport. A že se to prolíná s kulturistickým fórem, protože oba tábory trénují v posilkách, může se jaksi střetnout názor:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:22 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: |
Hele, mně to je putna Že je hubenej, to asi nikdo tvrdit nebude, ale to k jeho sportu patří. Tak jako maratonci nebudeš mlátit o hlavu, že je vychrtlej. Krom toho sem neměl na mysli vrcholový liftery, ti si tu tloušťku ničím neomlouvají-oni opravdu jsou lifteři. Já spíš myslel spoustu takových těch pseudolifterů. Ale radši toho nechme nebo se strhne hádka. |
Mily UD (reagujem nielen na teba),
som pseudolifter a v pase mam 100cm, ale vobec nechcem schudnut a netrapi ma to. So silou dokazem ist najviac hore vtedy, ked priberam. Preco by som mal mat 10% tuku, ked mi na tom vobec nezalezi? Dokonca by som si pripadal ako diskotekova buzna zo solarka (EDIT: ospravedlnujem sa vsetkym dotknutym diskofilom, homosexualom a solarkovym fesakom). Chlap ma byt chlap a ne nakremovana karikatura so 70cm pasom.
Naposledy upravil matejkorvin dne út červen 26, 2007 10:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | YUD napsal: |
Mily UD (reagujem nielen na teba),
som pseudolifter a v pase mam 100cm, ale vobec nechcem schudnut a netrapi ma to. So silou dokazem ist najviac hore vtedy, ked priberam. Preco by som mal mat 10% tuku, ked mi na tom vobec nezalezi? Dokonca by som si pripadal ako diskotekova buzna zo solarka. Chlap ma byt chlap a ne nakremovana karikatura so 70cm pasom. |
LOL
tady bude veselo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | mozno som to napisal moc utocne. flame nebol umyslom |
Jen se nedělej
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:29 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | jestli je chlap opravdu chlap...s tím má jeho obvod pasu hovno co dělat ...o solárku ani nemluvím ..... |
a s ktorym rozmerom to "ma co delat"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
Ale hovno..jsme se nepochopili. To jak clovek vypada by pro lift mel byt ucel a ne pricina..takze ne ze jeste sem ani nezacal zavodit a uz jsem sprasenej jak hovado, tohle jsem tim chtel rict! Sandvik, Rychlak, Anderson apod jsou jednak na to staveni a jednak s tim jak jim vali ta sila a kila co zvedaji nahoru tak podle toho vypada jejich postava. A sorry ale borec co ma 110kg speku a zveda 120na bench a rika ze "ja na postavu seru ja sem lifter" to je trapny.
Ja jsem taky v objemu kdyz mam trochu pupek, velky stehna atd tak sem silnejsi nez ted. je to tak jak to dobre popsal Kouba ze ta "tloustka" nebo velikost- jak chcete pridava na vykonu, pri drepu bricho se zapre v dolni fazy o stehna, lytka o stehna, u benche zase obrovskej hrudnik zkracuje drahu...
Ale zas vidim Pudzianowskiho a neprijde me slabej, vidim Cizopasnika a taky neni slabej..koneckoncu ja mam ted tak 103kg a taky nejsem uplne slabej.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
To Kouba: však jo, jen někdo, kdo třeba ani necvičí jako lifter svůj břich omlouvá tím, že "jemu nejde o kostky na břiše přece...". Však to známe.
To korvin: jo, však se říkalo, že správnej chlap má smrdět a mít pupek.  Mimochodem, koukám, že seš mě vysazenej, co?
Edit: přesně, jak píše Drago v 1. odstavci.
Naposledy upravil YUD dne út červen 26, 2007 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|