no todle je toceny mobilem...tak ja priste skusim vzit fotak..
btw. sem deb*l... nemyslel sem ze me boli lejtka...ale holene.. :-D jak sem to psal vecer tak mi to nak nedoslo.. :-D
a tu cinku sem stavel pze sem si simuloval ze ot jedu s 20kama.. :-D ( ty sou vo kus veci..takze to bude vypadat takhle..)
todle video sem sem hazel pze mi slo hlavne o zada ktery sem mel minule prej krivy..nebo kulaty bo co..takze me zajimalo jesi je to takhle dobre..
No nefiem ci sa mi to len zda,kvalitou videa,ale zda sa mi ze mas privelmi prehnuty chrbat,a tiez ze ides dost do kolien,skorej by som volil vacsi predklon!
necvic to jak pokakany a tu cinku si nehaj na zemi ... v zavere prdel natlac dopredu (stojis tam ako pokakany alebo ako by si cakal ze dojde kamos a prefikne ta) ... pardon za vulgarizmi ale neviem to trafne inak opisat ...
_________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Chtel bych poprosit at se nedivaty na ty gumy okolo pasu (vim sou hrozny) a zaroven se omlouvam ze nemam tricko ( zapomnel sem rucnik a tak to triko skoncilo na ose...)
diky moc:)
jak si to uhadl??:D
noo je to nase vesnicka posilovna-co bys chtel-120 za mesic ze:D:D
jde mi spis o to ze se uz ( na muj vkus teda:D) dostavam k vaham u ktreych by uz chyby v technice mohly znamenat ....noo neco nepekneho:D
Navic sem po docela slusnym urazu kolena ( operace pres 6 mesici) takze o to vic bych o tu radu stal:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru