|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak mate rozdeleny split ? |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 1x tydne |
|
10% |
[ 10 ] |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 2x tydne |
|
19% |
[ 19 ] |
| jedu jinej trenink(GVT. BEAR, etc.) |
|
7% |
[ 7 ] |
| chodim 3x tydne cely telo |
|
38% |
[ 38 ] |
| jinak... nebo nemam zadnej podelanej split |
|
25% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 99 |
|
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | x3I2x35 napsal: | | Podle me lepsi 1x tydne poradne, nez treba 4x tydne na 50% |
blbost... kdyz si to dobře rozdělíš tak můžeš jet naplno skoro pořád... myslím tím skutešně naplno - užrat se to dá. Jeden cvik na partii bohatě stačí ... partie jako ruce,bricho a lytka 1x za dva treninky. Mužu to sem hodit |
jeden cvik na partii stačí na hrubý objem, ale aby svaly trošku vypadaly, řekněme kulturistická průprava, tak na to to nestačí _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Wygh napsal: | | x3I2x35 napsal: | | Podle me lepsi 1x tydne poradne, nez treba 4x tydne na 50% |
blbost... kdyz si to dobře rozdělíš tak můžeš jet naplno skoro pořád... myslím tím skutešně naplno - užrat se to dá. Jeden cvik na partii bohatě stačí ... partie jako ruce,bricho a lytka 1x za dva treninky. Mužu to sem hodit |
jeden cvik na partii stačí na hrubý objem, ale aby svaly trošku vypadaly, řekněme kulturistická průprava, tak na to to nestačí |
jo střidam tam 2-3 cviky v těch treninkach.. tj: zada - Mt,hrazda,pritahy , Prsa - bench, tlak incline jč , Nohy - Dřep, čelní dřep , Ramena - Tlak za hlavou, Clean+press _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | Wygh napsal: | | x3I2x35 napsal: | | Podle me lepsi 1x tydne poradne, nez treba 4x tydne na 50% |
jeden cvik na partii stačí na hrubý objem, ale aby svaly trošku vypadaly, řekněme kulturistická průprava, tak na to to nestačí |
jo střidam tam 2-3 cviky v těch treninkach.. tj: zada - Mt,hrazda,pritahy , Prsa - bench, tlak incline jč , Nohy - Dřep, čelní dřep , Ramena - Tlak za hlavou, Clean+press |
jo, v pohodě, šak sem ti nedržkoval trénink:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 10:20 pm Předmět: |
|
|
ee.. moje chyba... špatně jsem to pochopil _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | byl jsem taky zastáncem full body tréninku, nyní se mi víc líbí něco na styl heavy-light, popř. klasika s tím že partie se cvičí 2x do týdne, 3-4 cviky, různý opakování a série na různých cvicích... a dokonce se mi zdá, že to i funguje. |
Jasne,ale ty mas na sebe dost hmoty. A je to pre teba aj prijemna znema nez co si jel do teraz. A 2x tyzdenne je urcite ok,ale ne 1x,jak to tvrdi x322x23. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | byl jsem taky zastáncem full body tréninku, nyní se mi víc líbí něco na styl heavy-light, popř. klasika s tím že partie se cvičí 2x do týdne, 3-4 cviky, různý opakování a série na různých cvicích... a dokonce se mi zdá, že to i funguje. |
Jasne,ale ty mas na sebe dost hmoty. A je to pre teba aj prijemna znema nez co si jel do teraz. A 2x tyzdenne je urcite ok,ale ne 1x,jak to tvrdi x322x23. |
tak jasně, o 1x týdně se nemá cenu bavit... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
tak jasně, o 1x týdně se nemá cenu bavit...[
a ja by som sa bavila aj o tejto možnosti, je tu veľa veľa parametrov, ktoré ovplyvnia aj četnosť tréningov
fáza v ktorej sa nachádzaš, aký si typ metabolizmu,čo chceš disiahnuť, či ťažko naberáš atď.
nedá sa to zovšeobecniť, jeden je taký, iný onaký
ale dá sa o tom aj pohádať _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | maria napsal: | tak jasně, o 1x týdně se nemá cenu bavit...[
a ja by som sa bavila aj o tejto možnosti, je tu veľa veľa parametrov, ktoré ovplyvnia aj četnosť tréningov
fáza v ktorej sa nachádzaš, aký si typ metabolizmu,čo chceš disiahnuť, či ťažko naberáš atď.
nedá sa to zovšeobecniť, jeden je taký, iný onaký
ale dá sa o tom aj pohádať |
a kdy se hodí jet partii jednou týdně? pokud se to teda dá říct... |
Tiez ma nic nenapada,ked sa bavime o kondicnom cvicencovi,ktory chce nabrat co najrychlejsie. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:17 am Předmět: |
|
|
možná to bude odvážné tvrzení, ale mám trošku dojem, že kvalita svalů nabraná tréninkem klasickým 1x do týdne je trošičku odlišná od té, co je nabraná tréninkem fullbody 3x týdně. Třeba to je jen nevědomost, nezkušenost, ale zdá se mi to. KValita tedy ve prospěch tréninku klasického 1x týdně. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:20 am Předmět: . |
|
|
to máš pravdu, ale pravda je aj to, že keď sa sval BUDUJE, musí mať aj dostatočný oddych
ja som vám to nezovšeobecňovala, len pripomenula, že aj taká možnosť je nie zlá, nebuďme dogmatický, že LEN to moje je naj _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:22 am Předmět: |
|
|
koubo...treninkem partie 1x týdně jsem měl v 18ti 47 biceps v objemu...kvalita prase....na soutěži 45 cm...takže svaly porostou...takový Nasser el Sonbaty cvičil v treninku 1 - 2 partie za trenink a každou partii jednou za 7 dní systémem 5+2...pro běžného naturála je ovšem výhodnější procvičit sval 2 - 3 x týdně...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | koubo...treninkem partie 1x týdně jsem měl v 18ti 47 biceps v objemu...kvalita prase....na soutěži 45 cm...takže svaly porostou...takový Nasser el Sonbaty cvičil v treninku 1 - 2 partie za trenink a každou partii jednou za 7 dní systémem 5+2...pro běžného naturála je ovšem výhodnější procvičit sval 2 - 3 x týdně... |
deadlifte nevím, až to budu mít odzkoušené řeknu tak či onak... zatím to je pouze domněnka (a možná později budu tvrdit, pokud se mi potrvdí to co jsem načal, že pro začátky (první dva roky tréninku cca) je vhodný trénink fullbody 3x týdně, později však častěji zařazovat tréninky 1x - 2x týdně do selhání... čistě pro kvalitu svalů...) uvidíme. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|