Kolikrat tydne jezdite partii ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolikrat tydne jezdite partii ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Kolikrat tydne jezdite partii ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak mate rozdeleny split ?
2 + 1 and 2 + 2 partii 1x tydne
10%
 10%  [ 10 ]
2 + 1 and 2 + 2 partii 2x tydne
19%
 19%  [ 19 ]
jedu jinej trenink(GVT. BEAR, etc.)
7%
 7%  [ 7 ]
chodim 3x tydne cely telo
38%
 38%  [ 38 ]
jinak... nebo nemam zadnej podelanej split
25%
 25%  [ 25 ]
Celkem hlasů : 99

Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 11:28 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

nechcem a ani si nedovolím menovať, ale fakt poznám dosť športovcov/hovorím o repre/ čo tak v istom období cvičia, aj ja tak cvičím a nesťažujem si, lebo moment.nemám ani doplnky/FRE žiadne amiňáky, nič / a sval mi drží, snažím sa ho na tréningu parádne unaviť, teda ako najviac viem, je to vlastne fáza kľudu a aj testu, na čo človek má

pozor to je môj osobný príklad a nehovorila som o tom, kedy je trénig 1 x do týždňa fakt dobrý aj pre kondičákov
ale sú to ďalšie x možností, kulturistika je fakt pestrá veda , ťažko v nej zovšeobecňovať a hľadať pravidlá pre všetkých
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hruda

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
možná to bude odvážné tvrzení, ale mám trošku dojem, že kvalita svalů nabraná tréninkem klasickým 1x do týdne je trošičku odlišná od té, co je nabraná tréninkem fullbody 3x týdně. Třeba to je jen nevědomost, nezkušenost, ale zdá se mi to. KValita tedy ve prospěch tréninku klasického 1x týdně.

Toto bude polemika asi stale.
Osobne si myslim,ze skor tam bude hrat ulohu,nie styl treningu,ale vek cvicenca, pomer glykogenu a vody v svale,zaver pripravy,mnozstvo tuku...mozno aj typ pokozky nieco vizualne spraví...len tak polemizujem :)
x3I2x35

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Deadlift napsal:
koubo...treninkem partie 1x týdně jsem měl v 18ti 47 biceps v objemu...kvalita prase....na soutěži 45 cm...takže svaly porostou...takový Nasser el Sonbaty cvičil v treninku 1 - 2 partie za trenink a každou partii jednou za 7 dní systémem 5+2...pro běžného naturála je ovšem výhodnější procvičit sval 2 - 3 x týdně...

deadlifte nevím, až to budu mít odzkoušené řeknu tak či onak... zatím to je pouze domněnka (a možná později budu tvrdit, pokud se mi potrvdí to co jsem načal, že pro začátky (první dva roky tréninku cca) je vhodný trénink fullbody 3x týdně, později však častěji zařazovat tréninky 1x - 2x týdně do selhání... čistě pro kvalitu svalů...) uvidíme.

To sem taky myslel, je jasný že když někdo začíná je pro něj nejlepší celý tělo čtyřikrát do týdne. Po nějaký době rozdělit na vršek x spodek a pak časem uplně specializovat. Třeba takovej Coleman procvičí v objemu partii jednou za 10dní.
phoenix.16

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
Podle me lepsi 1x tydne poradne, nez treba 4x tydne na 50%

no ale když si to zpočítáš tak 4x50% je 200% takže je to lepší
matejkorvin

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
Třeba takovej Coleman procvičí v objemu partii jednou za 10dní.

1. ty sa s nim poznas? alebo si to cital v Svjete kulturistiky?
2. cvicenie s AS nemozes porovnavat s cvicenim bez AS
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Mihulík

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
kouba sexy beast napsal:
Deadlift napsal:
koubo...treninkem partie 1x týdně jsem měl v 18ti 47 biceps v objemu...kvalita prase....na soutěži 45 cm...takže svaly porostou...takový Nasser el Sonbaty cvičil v treninku 1 - 2 partie za trenink a každou partii jednou za 7 dní systémem 5+2...pro běžného naturála je ovšem výhodnější procvičit sval 2 - 3 x týdně...

deadlifte nevím, až to budu mít odzkoušené řeknu tak či onak... zatím to je pouze domněnka (a možná později budu tvrdit, pokud se mi potrvdí to co jsem načal, že pro začátky (první dva roky tréninku cca) je vhodný trénink fullbody 3x týdně, později však častěji zařazovat tréninky 1x - 2x týdně do selhání... čistě pro kvalitu svalů...) uvidíme.

To sem taky myslel, je jasný že když někdo začíná je pro něj nejlepší celý tělo čtyřikrát do týdne. Po nějaký době rozdělit na vršek x spodek a pak časem uplně specializovat. Třeba takovej Coleman procvičí v objemu partii jednou za 10dní .

fakt jen jednou za 10dní jo?To je teda mazec,o tom jsem nevěděl
kouba the man

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mihulík napsal:
x3I2x35 napsal:
kouba sexy beast napsal:
Deadlift napsal:

To sem taky myslel, je jasný že když někdo začíná je pro něj nejlepší celý tělo čtyřikrát do týdne. Po nějaký době rozdělit na vršek x spodek a pak časem uplně specializovat. Třeba takovej Coleman procvičí v objemu partii jednou za 10dní .

fakt jen jednou za 10dní jo?To je teda mazec,o tom jsem nevěděl

a já mám koule jak dvě manga. to si možná taky nevěděl.
Mihulík

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to jsem nevěděl,ale věřím ti to i bez názorné ukázky
kouba the man

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mihulík napsal:

jen že netřeba věřit všem kydům co sem kdekdo napíše
Mihulík

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Mihulík napsal:

jen že netřeba věřit všem kydům co sem kdekdo napíše

však já se ho přece jen ptal,jak na to přišel...i když jsem to možná blbě podal no
kouba the man

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je fuk
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedu 2+1 and 3+1, každou partii 2x, jenom břicho minimálně 3x.

Zatím mi to vyhovuje, hlavně teď, když mám spánku tři prdele.
holota

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2007 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi sem kokot, ale ja jezdim kazdou partii jen jednou tydne...konkretne takto:
Po: prsa, zada
Ut: nohy, litka
St: volno
Ct: biceps, triceps
Pa: ramena, bricho
So,Ne: volno
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2007 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejses kokot, vzdyt tak porad cvici vetsina lidi, ale pro kondicaka a naturala s prumernou genetikou jsou lepsi jine treninky, coz ale neznamena, ze je tohle je nutne zle
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2007 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
Třeba takovej Coleman procvičí v objemu partii jednou za 10dní.

zajimalo by me kde jsi to vycetl nebo slysel protoze ve vsech videich i rozhovorech rika ze temer od zacatku kariery trenuje systemem splitu 6x tydne s tim ze kazdou partii jede 2x tydne

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kolikrat tydne jezdite partii ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: