|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakou máte náušnici? |
| Zlatej krouzek |
|
3% |
[ 3 ] |
| Stribrnej krouzek |
|
5% |
[ 4 ] |
| Krouzek z lekarsky oceli |
|
2% |
[ 2 ] |
| Kaminek |
|
5% |
[ 4 ] |
| Nemam, ale chci |
|
6% |
[ 5 ] |
| Nemam, je to pro zensky |
|
76% |
[ 58 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
Krasavci inteligentní...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
Před lety sem měl v nose a v uchu. Na kickboxu my vykoply tu z nosu a na sambu sem si radši sundal tu z ucha aby mi to někdo nevytrh...A hop, je mi líp.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | diana: nesud cloveka podle toho jakej ma tunel (sranda) |
Jsem asi dost konzervativní, ale opravdu nevím, co je v tomto případě tunel... účes, tetování nebo naušnice?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | TomDelonge napsal: | diana: nesud cloveka podle toho jakej ma tunel (sranda) |
Jsem asi dost konzervativní, ale opravdu nevím, co je v tomto případě tunel... účes, tetování nebo naušnice? |
mě při pohledu na tohle napadlo jediné, představila jsem si že mám pubertální dceru a todle mi přivede domů
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | | TomDelonge napsal: | diana: nesud cloveka podle toho jakej ma tunel (sranda) |
Jsem asi dost konzervativní, ale opravdu nevím, co je v tomto případě tunel... účes, tetování nebo naušnice? |
mě při pohledu na tohle napadlo jediné, představila jsem si že mám pubertální dceru a todle mi přivede domů |
Pak bych měla jednu bezbolestnou pro "tunel"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | | TomDelonge napsal: | diana: nesud cloveka podle toho jakej ma tunel (sranda) |
mě při pohledu na tohle napadlo jediné, představila jsem si že mám pubertální dceru a todle mi přivede domů | to by este nic nebolo,ale si predstav ze mas pubertalneho syna a prisiel by hentak
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: |
Krasavci inteligentní... |
Je to něco jako nemít rád lidi s krátkýma kalhotama v Prestižkách?
Já jsem chtěl činku do bradavky, ale odpískal jsem to kvůli házené.Chjo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | No tak to bys mel do smrti financne vystarano ti reknu...to bych ti pral |
To jsem nevěděla, že ta fotka byla tvoje
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Diana napsal: |
Krasavci inteligentní... |
Je to něco jako nemít rád lidi s krátkýma kalhotama v Prestižkách?
Já jsem chtěl činku do bradavky, ale odpískal jsem to kvůli házené.Chjo. |
Já nepsala nic a lásce. Tihle lidé se ale pravděpodobně nevyskytnou na seznamu mých přátel. Určitě bychom se nejen názorově neshodli, ale navíc bychom si neměli ani co říct.
Naposledy upravil Diana dne st červenec 11, 2007 10:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:18 am Předmět: |
|
|
kdyz je tu takovy pekny tema.je to pravda ze piercing v jazyku pomaha pri koureni,nebo je to v tech filmech vsechno vymysl? :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|