|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakou máte náušnici? |
| Zlatej krouzek |
|
3% |
[ 3 ] |
| Stribrnej krouzek |
|
5% |
[ 4 ] |
| Krouzek z lekarsky oceli |
|
2% |
[ 2 ] |
| Kaminek |
|
5% |
[ 4 ] |
| Nemam, ale chci |
|
6% |
[ 5 ] |
| Nemam, je to pro zensky |
|
76% |
[ 58 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Big Stone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | sem z brna:)
|
Su z Brna taky, řekněme můj osobní tater je David z Our Future.Do Rejectu si plánuju zajít koupit peněženku Final, oni to tady maj jako jedni z mála.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 11:29 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | Cekal jsem ze se to par lidem nebude libit, ale ze to takle jasne vsichni vodpalkujete ze to je z mody a pro zensky, to sem fakt necekal |
pak si taky polož otázku jestli to chceš jenom proto, že je to "v modě".Pokud jo tak se na to fakt vykašli, ale to je jenom můj skromnej názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | Cekal jsem ze se to par lidem nebude libit, ale ze to takle jasne vsichni vodpalkujete ze to je z mody a pro zensky, to sem fakt necekal |
Proč se potřebuješ utvrzovat v něčem co chceš? Přeci se na všechno nebudeš ptát takřka neznámých lidí? Co je ti do jejich názoru. Pokud něco chceš, jdi do toho, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
si sa mal skorej spytat pribuznych a ludi okolo teba ako to vnimaju,DI ma pravdu sa pytas uplne neznamych ludi ktory ta asi ani nikdy neuvidia
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasný sokol

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
Big stone: Ty blázne, co je ti do jinejch lidí. Já náušnicu - stříbrnej kroužek - mám už dva roky a nikdo se na to divně nedívá. Pokud ano, je to idiot a to je jeho problém. Myslím, že pasé nejsou náušnice, ale soudit podle nich člověka.
P.S. Dneska jsem si nechal vyholit číro. Už se těším, jak na mě budou všichni civět jak na dementa a já si vklidu dotvořím svůj názor na "normální" společnost.
Pokud mě nezabije matka, přijde až ve tři _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:23 pm Předmět: . |
|
|
jeden spolupracovník si dal do bradavky na prsníku také účko, vravel, že keby vedel, že to bude pri vkladaní tak bolieť, tak by to neurobil. A ďalšia vec, keď bol na stavbe nahý do pol pása, zamotalo sa mu do toho oceľové lanko a skoro mu bradavku odtrhlo.ono to môže byť sexy, ale má to aj negatíva
a hlavne dierka či už ucho, či inde viac nezarastie a nosiť náušnicu v starobe, neviem neviem _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
P.S. Dneska jsem si nechal vyholit číro. Už se těším, jak na mě budou všichni civět jak na dementa a já si vklidu dotvořím svůj názor na "normální" společnost. |
vyborne udelals mi radost...a jak to mas?
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tak toto je teda na mě moc... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | citace: |
P.S. Dneska jsem si nechal vyholit číro. Už se těším, jak na mě budou všichni civět jak na dementa a já si vklidu dotvořím svůj názor na "normální" společnost. |
vyborne udelals mi radost...a jak to mas? |
Pošlu fotku za chvílu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: |
Tak toto je teda na mě moc... |
a na koho ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|