|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
V Brně je Kometa Brno v Pisárkách, Knockout Brno na Vranovské, tuším ještě ve Starém Lískovci je jeden oddíl (nevím jestli není jen mládežnický), Lady Box na Křence, tam taky učí box i chlapy a možná ještě něke. Všechn mají vlastní webové stránky, tak hledej.;-) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
Po regeneracii zacnem opat regreacne udirat do mechu... :-) _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 1:08 pm Předmět: ... |
|
|
caute pani
chcem sa opytat na boxerske rukavice
ake by ste poradili na klasicke boxovanie do vreca alebo na normalny treningovy zapas ?
pocul som ze sa to deli podla unci ( oz ) ale ako a ktore kde pouzit tak to netusim
dakujem za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | V Brně je Kometa Brno v Pisárkách, Knockout Brno na Vranovské, tuším ještě ve Starém Lískovci je jeden oddíl (nevím jestli není jen mládežnický), Lady Box na Křence, tam taky učí box i chlapy a možná ještě něke. Všechn mají vlastní webové stránky, tak hledej.;-) |
Ten Lískovec sem se díval že maj kondiční 2* tejdně za rozumnou cenu...tam by mě vzali ne? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Douglas napsal: | | V Brně je Kometa Brno v Pisárkách, Knockout Brno na Vranovské, tuším ještě ve Starém Lískovci je jeden oddíl (nevím jestli není jen mládežnický), Lady Box na Křence, tam taky učí box i chlapy a možná ještě něke. Všechn mají vlastní webové stránky, tak hledej.;-) |
Ten Lískovec sem se díval že maj kondiční 2* tejdně za rozumnou cenu...tam by mě vzali ne? |
No spoj se přímo s lidma z oddílu, nevidím důvod, proč by tě nevzali, když to inzerují, jak to inzerují.. Jinak je te teda v Novém Lískovci a cena je fakt lidová... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 1:47 pm Předmět: |
|
|
Do toho ladybox nechod, tam jsou feministicky zabijacky "devcata"  . Jinak v Komete akorat tradicni maximalne neprijemnej a nevstricnej pristup k novackum, ale pak je to tam dobry, Liskovec neznam nevim kdo to tam vede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 1:50 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| trvo napsal: | caute pani
ake by ste poradili na klasicke boxovanie do vreca alebo na normalny treningovy zapas ?
pocul som ze sa to deli podla unci ( oz ) ale ako a ktore kde pouzit tak to netusim
dakujem za rady |
ahoj, na boxovani do pytle jsou idealni pytlovky, protoze v klasickych si je casem vymlatis a pak muzou tlacit nebo muzes nekoho zbytecne zranit, ale na druhou stranu vydrzi kvalitni rukavice dost, zalezi jak casto budes do toho pytle bouchat. Na treninkovy sparring podle tve vahy dejme tomu kolem 80kg 12-14oz, nad 90 uz bych doporucil i 16oz. duvod je ten aby si nekoho zbytecne nezranil a taky kdyz pak bys na zapad mel 10oz tak se ti to zda lehci
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
co říkáte na Klička?Rusáci docela valcujou celej svět.... něco z neděle z jeho obhajoby proti Lamone Brewster.
"Bál jsem se, aby Lamona nezabil. Viděl jsem, jak si ho připravuje. Proto jsem ho chtěl stáhnout už o kolo dřív, ale on odmítl," řekl Brewsterův trenér Buddy McGirt. "Po šestém kole jsem Lamonovi řekl: Máš ženu a děti, proč chceš v ringu riskovat život? A on se mnou souhlasil," dodal trenér."
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | co říkáte na Klička?Rusáci docela valcujou celej svět.... něco z neděle z jeho obhajoby proti Lamone Brewster.
"Bál jsem se, aby Lamona nezabil. Viděl jsem, jak si ho připravuje. Proto jsem ho chtěl stáhnout už o kolo dřív, ale on odmítl," řekl Brewsterův trenér Buddy McGirt. "Po šestém kole jsem Lamonovi řekl: Máš ženu a děti, proč chceš v ringu riskovat život? A on se mnou souhlasil," dodal trenér." |
Supertazka vaha upada ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 2:24 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| trvo napsal: | caute pani
dakujem za rady |
kup si hlavně na sparing 12oz a vejš, v zápase jsou 10tky, ale v boxu, ať je to oblast, liga nebo mčr zajištuje rukavice pořadatel, svoje vlastní v zápase ani mít nemůžeš, ve většině případech :-)... (jen tak pro info) a samo zákad pytlovky ty nejsou uncovaný, ale podle velikosti.
Svoje rukavice bys potřeboval tak maximálně na galu, nebo na fighty mimo republiku .
Já mam tyhle, jinak obecně ty s terčíkem:
http://www.budopro.cz/pg-detail/det-1842-boxerske-rukavice-aiba/ _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
a nevíte co je v sobotu těď za fight v Anglii- London? Viděl jsem konec upoutávky na Sport1, že to budou dávat live, asi taky nějaka těžká váha.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
koupil už si někdo z vás nebo viděl vůbec prodávat někde časopis Boxing Magazine?Na obále je myslím Holyfield.
|
|
| nahoru |
|
 |
michaal
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: pá září 14, 2007 7:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|