|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
kobzanová na té fotce z welness párty na parníku vypadá jak náhlovský, konečně sem na to přišel, hahahaaaaaaa _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červenec 09, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | Dnes na noční jsem přeříznul jednu pěknou zachovaloou třicítku |
Sprosťáku... Ve třiceti je každá královna
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
Nadhera.. nasi doma, nemusim varit, umyvat nadobi a delat podobny picoviny :) ...
navic mi dovezli flasku Ouza, Samoske brandy a vinko ... a neskutecne vyborny olivy plneny cesnekem _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
to zas bude v álejích nablito :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
Zjistil jsem že mám už v druhym semestru patologii.
z toho mám fakt radost
_________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červenec 11, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
tak to ji zkusim pustit v patek tem prudicum z financaku kvuli nim uz druhy vecer musim smolit stupidni kalkulace jidel Doufam, ze to zabere!!! Kontrola v patek 13teho
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
Neska sem udělal řidičák.... joooooo _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | Neska sem udělal řidičák.... joooooo |
gratulace :) .. hlavne se nezabij | ty wole zavidim ti ja mam teprv prvu jazdu na plane :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
Dikec borci....nečekaně se mi jela jízda líp než když sem nebyl na zkouškách, ale těch nervů před tím _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červenec 17, 2007 11:09 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | Dikec borci....nečekaně se mi jela jízda líp než když sem nebyl na zkouškách, ale těch nervů před tím |
nam s kamosem se jizda taky jela dobre, i kdyz byl vsude led a snih... ale komisar byl po obede a instruktor spechal na masaze, takze sme tu jizdy meli zkraceny a byli hodnejsi :) |
hmm tak to já měl být v 7 ráno v autoškole, po půlhodině nic nedělání nás převezli na obecák, tam sme zase čekali,udělali technickou a zkoušky, pak zase čekali,pěcha z5 do školy, zase čekání a konečně jízda, jízda 30 minut v tom nechutným vedru bez klima.... = 4 hodiny (to sem šel eště první)... mazec _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|