Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Asi před 12-15 lety jsem viděl jednu americkou hororovou komedii s českým názvem Svatební cesta do pekla . Dva novomanželé někam jedou a snad přes nějaký motel se dostanou do pekla. Je tam Pekelnej polda, který hlídá peklo a byla to sranda. Nemůžu nikde najít originální název ani nic jiného. Nevím, čeho se chytnout, české názvy bývají někdy dost zavádějící a tento asi patří mezi ně. Poradí někdo?

Znas AC/DC ??? :)

I´m on the - Highway to Hell
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
daymoon napsal:
Asi před 12-15 lety jsem viděl jednu americkou hororovou komedii s českým názvem Svatební cesta do pekla . Dva novomanželé někam jedou a snad přes nějaký motel se dostanou do pekla. Je tam Pekelnej polda, který hlídá peklo a byla to sranda. Nemůžu nikde najít originální název ani nic jiného. Nevím, čeho se chytnout, české názvy bývají někdy dost zavádějící a tento asi patří mezi ně. Poradí někdo?

Tak tak vypadá to na toto: http://www.csfd.cz/film/12509-highway-to-hell/
moc mě to nebralo i když miluju béčkový horory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Žádný film s názvem "Svatební cesta do pekla" podle csfd.cz neexistuje. Podle toho co píšeš, mi to trošičku připomíná komedii Beetle Juice, ale fakt jen trošku. Jsou tam taky mladí novomanželé, ale nepamatuju si na nějakého pekelného poldu.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Znám a líbí se mi Díky za pomoc

DAVID.LOPAN napsal:

jóóó to bude vono, už se těším až to stáhnu, pak napíšu report. Včera jsen na to narazil na imdb.com a na poprvé jsem to nepoznal, ale tohle vypadá nadějně. Možná se mi to už líbít nebude, ale poprvé se mi to líbilo taky děkuju za pomoc

EDIT: dnes ráno jsem to dotáhl, už se na to těším

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Naposledy upravil daymoon dne út červenec 17, 2007 6:19 am, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
daymoon napsal:
Žádný film s názvem "Svatební cesta do pekla" podle csfd.cz neexistuje. Podle toho co píšeš, mi to trošičku připomíná komedii Beetle Juice, ale fakt jen trošku. Jsou tam taky mladí novomanželé, ale nepamatuju si na nějakého pekelného poldu.

Já už to mám v hlavě trochu pomíchaný, je to přece jen dlouho. Tohle to bude:
Highway to hell http://www.imdb.com/title/tt0104418/

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporucuju film Zodiac ... uzasnej film, skvely zpracovani aj herci, i kdyz se clovek nedovi nikdy jak to vlastne dopadlo...
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Queen ... hrozny zklamani, jeden z nejhorsich filmu, co jsem kdy videla ... nuda
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vcera jsem si zasel na 1408. Podle meho nazoru super film pro milovniky hororu. Vazne jsem se pobavil.

Zodiac good, hlavne ty chyby tech policajtu, proste neskutecny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Doporucuju film Zodiac ... uzasnej film, skvely zpracovani aj herci, i kdyz se clovek nedovi nikdy jak to vlastne dopadlo...

Myslim ze to na konci ðisou docela jasne. Kdyz pockas na titulky a ptrectes co rikaji, tak to zjistis.
m4l

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Black Dragon napsal:

Myslim ze to na konci ðisou docela jasne. Kdyz pockas na titulky a ptrectes co rikaji, tak to zjistis.

pokud se nepletu tak to nebylo nikdy vyreseny takze pochybuju ze to tam nejak rekli napsali ale nevidel jsem jen jsem o tom cetl...
Mathaus

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebylo to vyresen ,ale podani filmu je docela jasne an chyby ve vysetrovani. A hlavne na konci pisou ze od doby co borec zemrel se prestaly stavat jakekoliv divne vecim, nejake telefonaty a tak. tazke v realite vyresene ne, ale ve filmu podane formou ze ano...
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Black Dragon napsal:
daymoon napsal:

Přesně, béčkový horrory jsou nejlepší filmy. Tu dálnici do pekla si taky matně pamatuju. Přesně jak píše ten týpek v odkazu. To peklo tam bylo udělaný suprově (aspoň tenkrát když mi bylo asi 14 mi to tak připadalo ). Hledal jsem torrenty a nic...
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší sou spis filmy s bečkovym dabingem jako mam ja treba Kult hákového kříže

hlasky jako: "drž hubu ty zasraná demokratko" sou nezapomenutelny
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:
Nejlepší sou spis filmy s bečkovym dabingem jako mam ja treba Kult hákového kříže

hlasky jako: "drž hubu ty zasraná demokratko" sou nezapomenutelny

To bylo lepší za komárů, když se sem dostal nějakej zahraniční film a někdo to jednohlasně amatérsky daboval. Já takhle viděl jedničku Ramba. To bylo super, směju se tomu ještě teď když si na to vzpomenu a to už to cca 18 let. Třeba tam bylo vidět, že týpek říká větu asi o 15 slovech a dabing byl "Au, to mě bolí"

Edit: Malem bych zapoměl, že hlas byl samozřejmě naprosto suchej bez jakýchkoli emocí....starší ročníky jistě pamatují
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a jeste treba jeden chlap daboval vsechny postavy aby se usetrilo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: