|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 7:28 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | daymoon napsal: | | Asi před 12-15 lety jsem viděl jednu americkou hororovou komedii s českým názvem Svatební cesta do pekla . Dva novomanželé někam jedou a snad přes nějaký motel se dostanou do pekla. Je tam Pekelnej polda, který hlídá peklo a byla to sranda. Nemůžu nikde najít originální název ani nic jiného. Nevím, čeho se chytnout, české názvy bývají někdy dost zavádějící a tento asi patří mezi ně. Poradí někdo? |
Znas AC/DC ??? :)
I´m on the - Highway to Hell | Tak tak vypadá to na toto: http://www.csfd.cz/film/12509-highway-to-hell/
moc mě to nebralo i když miluju béčkový horory.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 7:37 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Asi před 12-15 lety jsem viděl jednu americkou hororovou komedii s českým názvem Svatební cesta do pekla . Dva novomanželé někam jedou a snad přes nějaký motel se dostanou do pekla. Je tam Pekelnej polda, který hlídá peklo a byla to sranda. Nemůžu nikde najít originální název ani nic jiného. Nevím, čeho se chytnout, české názvy bývají někdy dost zavádějící a tento asi patří mezi ně. Poradí někdo? | Žádný film s názvem "Svatební cesta do pekla" podle csfd.cz neexistuje. Podle toho co píšeš, mi to trošičku připomíná komedii Beetle Juice, ale fakt jen trošku. Jsou tam taky mladí novomanželé, ale nepamatuju si na nějakého pekelného poldu.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil daymoon dne út červenec 17, 2007 6:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
Doporucuju film Zodiac ... uzasnej film, skvely zpracovani aj herci, i kdyz se clovek nedovi nikdy jak to vlastne dopadlo... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Tak vcera jsem si zasel na 1408. Podle meho nazoru super film pro milovniky hororu. Vazne jsem se pobavil.
Zodiac good, hlavne ty chyby tech policajtu, proste neskutecny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Doporucuju film Zodiac ... uzasnej film, skvely zpracovani aj herci, i kdyz se clovek nedovi nikdy jak to vlastne dopadlo... |
Myslim ze to na konci ðisou docela jasne. Kdyz pockas na titulky a ptrectes co rikaji, tak to zjistis.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Black Dragon napsal: | | Doporucuju film Zodiac ... uzasnej film, skvely zpracovani aj herci, i kdyz se clovek nedovi nikdy jak to vlastne dopadlo... |
Myslim ze to na konci ðisou docela jasne. Kdyz pockas na titulky a ptrectes co rikaji, tak to zjistis. |
pokud se nepletu tak to nebylo nikdy vyreseny takze pochybuju ze to tam nejak rekli napsali ale nevidel jsem jen jsem o tom cetl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Nebylo to vyresen ,ale podani filmu je docela jasne an chyby ve vysetrovani. A hlavne na konci pisou ze od doby co borec zemrel se prestaly stavat jakekoliv divne vecim, nejake telefonaty a tak. tazke v realite vyresene ne, ale ve filmu podane formou ze ano...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|