Domácí a sklepní posilovny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Domácí a sklepní posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cRAZ

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ganxterko napsal:
ak by niekto z okolia Kosic mal na predaj nejake vybavenie do domacej posilky tak sa ozvite

Myslim, ze by som ti mohol aj ponuknut lavicku na tlaky, polohovatelnu (z TESCA) momentalne ju pouzivam ako sklad satstva, co sa mi vobec nepaci :D. Som z KE.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ganxterko

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z Teska? a ako daleko su od seba stojany? da sa chytit cinka ? :D mas nejaku foto?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loolan

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POZOR! tyto levné polohovatelné lavičky jsou uplně na h*vno. Pokud by byla nenastavitelná, je to o něco lepší, ale ta polohovatelná ti povolí, když budeš mít nad sebou třeba 100kg. Nepolohovatelnou bych bral skoro jakoukoliv, pokud by nebyla nestabilní nebo nevhodné šířky (na tom není v podstatě, co pohnojit).
ganxterko

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
POZOR! tyto levné polohovatelné lavičky jsou uplně na h*vno. Pokud by byla nenastavitelná, je to o něco lepší, ale ta polohovatelná ti povolí, když budeš mít nad sebou třeba 100kg. Nepolohovatelnou bych bral skoro jakoukoliv, pokud by nebyla nestabilní nebo nevhodné šířky (na tom není v podstatě, co pohnojit).

ak su stojany tak blbo od seba, ze cinku chytit ani z vonku ani zvnutra, tak v tom pripade su aj rovne lavicky na hov*o
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
DRAPER - naco 2 pary jednorucieK?

sry, chtel sem rict 2ks tedy 1 par
ganxterko

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este som rozmyslal o hrazda + bradla normal pozvarat a zavrtat do steny, ale v byte....co ja viem
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je moje království, kam chodím cvičit.. Je to místnost (ložnice) po mém pradědovi.. Jak vidíte. je to tam trošku neudržovaný, ale jsem rád, že mám kde cvičit a hlavně zadarmo. Jsem tam moc spokojen

kufry na farmers walk jak vidíte jsou z obrubníků a atlas stone (84kg) jsem si vyráběl sám.
Luster

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypada to fakt dobre! hlavne ty kufry a sutr
kolik vazi?
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super. Sice je to skaredy, ale svuj ucel to splni Jsem zastance takovychto hardcore cinkaren :)
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarin23:

BOMBA! muzes prosim napsat jak jsi vyrabel ten atlas stone, kolik ma prumer, jakej material, postup, jak je hladkej atd. diky!

Derek Poundstone
rafaelo

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ganxterko napsal:
este som rozmyslal o hrazda + bradla normal pozvarat a zavrtat do steny, ale v byte....co ja viem
Mám hrazdu normalně zavrtanou v panelu v bytě a pohoda drží tam dost pevně.
ursus.

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil ursus. dne ne červenec 22, 2007 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Loolan

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ganxterko napsal:
jo a tie stojany na drepy velmi nevyhnutna vec...len to uz neviem kam dam...mam dost malu izbicku keby som tak mal peniaze na multipress to by bol zivot

kdybych měl místo na multipress, tak bych si ho nekoupil, ale radši bych si nechal udělat power rack
jarin: masáž
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:

kdybych měl místo na multipress, tak bych si ho nekoupil, ale radši bych si nechal udělat power rack

to je moudre

Derek Poundstone
Jarin23

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2007 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši ten šutr- je to ostuda, ale já jsem ho ještě nevážil, ale odhadem tak 65 kilo, atlas stone má 84 kilo a každej kufr má 82 kilo. (je zajímavý, že atlase jsem ještě+ nezvedal, ačkoliv jsem ho sám vyrobil:-D Zajímavý? Noi to proto, že mam ruku v kipsu (zejtra mi to konečně sundaj) a já ten atlůas vyráběl s tou zakopsovanou rukou... Postup jsem více-méně okoukal http://www.bodyresults.com/S2stone.asp , ale jako neni to tak jednoduchý jak to vypadá a jsou tam menší fígle, na který člověk přijde sám... koupil jsem si klasickej dětskej nafukovací balon (hračkářství, papírnictví)- nejprve jsem si v excelu udělal tabulku na výpočet objemu a potažmo hmotnosti betonoivé koule za předpokladu, že hustota betonu je 2400kg (m3. takže jsem šel za cílem průměru 41-42 cm... Nejhorší bylo udělat tu formu... ze sádry.... ojeb.-... ono musíte namazat indulonou ten balon aby pak šel ven a ta sádra musí bejt tekutá- zaprvé- aby nestuhla a zadruhé- dělá se to líp... ale furt mi to teklo dolu a hovno... tak mi táta poradil at to omotám fáčem a poleju a jakš takš to šlo... ale dělal jsem to celej den... no a pak už jsem neměl sádru, tak jsem tu šlupku polil cimentem a pohoda... dorána to ztvrdlo a namíchal jsem betón... ale chce to, aby ten betón byl mastnější- ten púoměr 1:3- lépe 1:2 myslim si... no a tekutej, aby se vylily všechny místa.... ono na těch fotkách to vypadá docela dobře, ale úplně dokonalá kule to nejni- rozdíl v průměrch cca 1,5 cm, rýhy tam trochu jsou... ale to je chyba moje... pro příště.... a ta šišatost je dána tim, že holt ten balon je měkkej a jak to polejváte, tak on se mainko zdeformuje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: