|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cRAZ

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | ak by niekto z okolia Kosic mal na predaj nejake vybavenie do domacej posilky tak sa ozvite |
Myslim, ze by som ti mohol aj ponuknut lavicku na tlaky, polohovatelnu (z TESCA) momentalne ju pouzivam ako sklad satstva, co sa mi vobec nepaci :D. Som z KE.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ganxterko
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
z Teska?  a ako daleko su od seba stojany? da sa chytit cinka ? :D mas nejaku foto?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
POZOR! tyto levné polohovatelné lavičky jsou uplně na h*vno. Pokud by byla nenastavitelná, je to o něco lepší, ale ta polohovatelná ti povolí, když budeš mít nad sebou třeba 100kg. Nepolohovatelnou bych bral skoro jakoukoliv, pokud by nebyla nestabilní nebo nevhodné šířky (na tom není v podstatě, co pohnojit).
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | POZOR! tyto levné polohovatelné lavičky jsou uplně na h*vno. Pokud by byla nenastavitelná, je to o něco lepší, ale ta polohovatelná ti povolí, když budeš mít nad sebou třeba 100kg. Nepolohovatelnou bych bral skoro jakoukoliv, pokud by nebyla nestabilní nebo nevhodné šířky (na tom není v podstatě, co pohnojit). |
ak su stojany tak blbo od seba, ze cinku chytit ani z vonku ani zvnutra, tak v tom pripade su aj rovne lavicky na hov*o
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | DRAPER - naco 2 pary jednorucieK? |
sry, chtel sem rict 2ks tedy 1 par
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
este som rozmyslal o hrazda + bradla normal pozvarat a zavrtat do steny, ale v byte....co ja viem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
vypada to fakt dobre! hlavne ty kufry a sutr
kolik vazi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|
Super. Sice je to skaredy, ale svuj ucel to splni  Jsem zastance takovychto hardcore cinkaren :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Jarin23:
BOMBA!  muzes prosim napsat jak jsi vyrabel ten atlas stone, kolik ma prumer, jakej material, postup, jak je hladkej atd. diky! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | este som rozmyslal o hrazda + bradla normal pozvarat a zavrtat do steny, ale v byte....co ja viem | Mám hrazdu normalně zavrtanou v panelu v bytě a pohoda drží tam dost pevně. _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ursus. dne ne červenec 22, 2007 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | jo a tie stojany na drepy velmi nevyhnutna vec...len to uz neviem kam dam...mam dost malu izbicku keby som tak mal peniaze na multipress to by bol zivot |
kdybych měl místo na multipress, tak bych si ho nekoupil, ale radši bych si nechal udělat power rack
jarin: masáž
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: |
kdybych měl místo na multipress, tak bych si ho nekoupil, ale radši bych si nechal udělat power rack
|
to je moudre _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
Hoši ten šutr- je to ostuda, ale já jsem ho ještě nevážil, ale odhadem tak 65 kilo, atlas stone má 84 kilo a každej kufr má 82 kilo. (je zajímavý, že atlase jsem ještě+ nezvedal, ačkoliv jsem ho sám vyrobil:-D Zajímavý? Noi to proto, že mam ruku v kipsu (zejtra mi to konečně sundaj) a já ten atlůas vyráběl s tou zakopsovanou rukou... Postup jsem více-méně okoukal http://www.bodyresults.com/S2stone.asp , ale jako neni to tak jednoduchý jak to vypadá a jsou tam menší fígle, na který člověk přijde sám... koupil jsem si klasickej dětskej nafukovací balon (hračkářství, papírnictví)- nejprve jsem si v excelu udělal tabulku na výpočet objemu a potažmo hmotnosti betonoivé koule za předpokladu, že hustota betonu je 2400kg (m3. takže jsem šel za cílem průměru 41-42 cm... Nejhorší bylo udělat tu formu... ze sádry.... ojeb.-... ono musíte namazat indulonou ten balon aby pak šel ven a ta sádra musí bejt tekutá- zaprvé- aby nestuhla a zadruhé- dělá se to líp... ale furt mi to teklo dolu a hovno... tak mi táta poradil at to omotám fáčem a poleju a jakš takš to šlo... ale dělal jsem to celej den... no a pak už jsem neměl sádru, tak jsem tu šlupku polil cimentem a pohoda... dorána to ztvrdlo a namíchal jsem betón... ale chce to, aby ten betón byl mastnější- ten púoměr 1:3- lépe 1:2 myslim si... no a tekutej, aby se vylily všechny místa.... ono na těch fotkách to vypadá docela dobře, ale úplně dokonalá kule to nejni- rozdíl v průměrch cca 1,5 cm, rýhy tam trochu jsou... ale to je chyba moje... pro příště.... a ta šišatost je dána tim, že holt ten balon je měkkej a jak to polejváte, tak on se mainko zdeformuje
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|