Dodival sem se na Smrtonosnou past 4 a musim rict, ze moje puvodni predpoklady, ze to bude jenom sracka zalozena na efektech, byly milne ... uzasnej akcnak s nestarnoucim Brucem ... Yipikaee motherfucker :)
Právě sem dokoukal simsny a je to vopravdu skvělý ... ty hlášky tam sou supr... zkrátka koncentrace vtipu asi tak 10x větší než u seriálu... jenom škoda, že sem to neviděl v originále...
Zaslal: ne červenec 29, 2007 7:40 am Předmět: hodnoceni
Simpsni byly dobry, jsou vtipny stejne jako je seriel (preferuji futuramu) a to neurazi nikoho. Spiderpig byl uzasny.
Smrtonosnou past 4 jsem bral jako brutalni IT komedii se supermanem v hlavni roli. Musim rict ze diky vsemu co se IT tykalo jsem se vazne za bricho popadal a sam jsem si se serialem behem jeho projekce povidal. Je to film co se da v jednom zatahu zkouknout a ti co pocitace maji trosku v krvi se naramne pobavi.
Kua ja uz to chcu videt taky.
Uz valim part 4 ze 6, download speed hmm 7,6kb/sec a neuveritelne mne to zpomaluje internet, dopr*ele.
To co sem zacal stahovat vcera vecer, tak zbytek byl dnes rano smazan, takze sem mohl zacit vesele znova.
jooo Gamers Day je dobra prdel:))
dneska jsem byl v kine na Smrtonosne Pasti 4.0,dobrej narez 2hodinova adrenalinova jizda,muzu jen doporucit
dale jsem mel tu cest videt Pathfinder....slabsi film,cekal jsem vice...neco jako novodoby Connan..jenze to se nekonalo: (,misty neprehledne boje,nektere useky mirne prehnane.
_________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru