|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | to bylo přece pro CYM, je to z minulého léta, už to na foru bylo | já to nějak nesleduju...ale dobrá forma....obou
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | babovka napsal: | | Mik.cz napsal: | | Deadlift napsal: | | Mik.cz napsal: | | deadlift: ty cvicis kde? | Golds gym...když zrovna cvičím |
hmm urco dobra posilka.. ale nejak me tam odrazuje cena.. |
urcite je tu spousta lepsich... |
napr?? |
třeba ve Slatině. Silový stojan je věc, která by neměla chybět v žádné posilovně (a tahle jediná v Brně ho má).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
| masox napsal: | | nejlepsi posilovna v brne je jednoznacne Weisser na Hrncirske |
to si delas prdel ne? to je ta nejhorsi posilovna kde sem kdy byl
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | masox napsal: | | nejlepsi posilovna v brne je jednoznacne Weisser na Hrncirske |
to si delas prdel ne? to je ta nejhorsi posilovna kde sem kdy byl |
vidíš, já tam cvičím a jsem absolutně spokojen. Je třeba brát v potaz, že posilovna je tam jen doplňkově, chodí se tam spíš na fitness, aerobic, lízt na stěnu i tak. Ale přesto - posilovna je naprosto dostačující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:37 am Předmět: |
|
|
ta posilka se trochu blizi k hardcore ja bych si to tam vzal do parady a pak by to byla nej posilka hardoce v brne
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
neboj, já to zařídím:-) musím na ně pomaličku, jsou hrozně slušní:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 12:44 am Předmět: |
|
|
Ma nekdo informace o posilovne blizko IBC na Prikope v Brne? Dik. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
etc.
|
Zaslal: út září 09, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
a nejakou posilku blizko bytrce neznate?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|