|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak mate rozdeleny split ? |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 1x tydne |
|
10% |
[ 10 ] |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 2x tydne |
|
19% |
[ 19 ] |
| jedu jinej trenink(GVT. BEAR, etc.) |
|
7% |
[ 7 ] |
| chodim 3x tydne cely telo |
|
38% |
[ 38 ] |
| jinak... nebo nemam zadnej podelanej split |
|
25% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 99 |
|
| Autor |
Zpráva |
hruda
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
Este 2 dni a potom 5 dni pauza, a znova 10-trening, 5-pauza.
Super trening a odozva nan. Vid. log _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sabonis
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Partie 2x týdně. Pro mě best.
Jednou týdně pro mě absolutní ztráta času. Síla na hovno, svaly na hovno, tonus nic extra...
3x až 4x je skoro to samý jako 2x pořádně, nepoznám rozdíl. Takže já hlásám 2x týdně pořádně celý tělo.
Ještě nutno dodat že ozkoušeno na x lidech že trénink partie vícekrát týdně je lepší. Bavíme se o tréninku bez steráku pro normal lidi |
Tohle podepisuji.
Kdyz jsem po precteni x clanku v casopisech presel z treninku partie cca dvakrat tydne na jednou (teda cca jednou za 6 - 7 dni), tak to pro me znamenalo uplnou a dost dlouhodobou stagnaci.
Je ale pravda , ze jsou lidi , kterym to funguje fakt dobre (i bez steroidu).
Podle me , nektere splity na jednou tydne muzou fungovat prave proto, ze nevedomky partie dostane stimul vickrat (napriklad bench pro prsa, a pak v tricepsovy den bradla, nebo drepy pro nohy a na zadovy den mrtve tahy atd.)
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
Mě taky 2x týdně zabírá nejlíp,i když s úpravou že jednou jdu tu partii těžce a druhej trénink zas lehce... (cvičím 3/4 roku,zkusil jsem 1X týdne i 2X týdně normal ,ale toto na mě funguje nejlíp  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Live STRONG

|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ja bych se neodvazoval a jakymkoli systemu tvrdit, ze je to ztrata casu anebo hloupost, a o jinem, ze je zas nejlepsi. Jednak to nebude nikdy platit universalne na kazdyho, ani na vetsinu ne. A jelikoz je z dobrych duvodu doporucovano jednotlivy pristupy, objem, intenzitu atd. stridat, tak proc nepouzivat (nezkouset, netestovat...) v prubehu roku a let cviceni klidne vsechny, co me napadaji? Mluvim samozrejme o nesoutezicim sportovci (soutezicim velkou cast toho, co, kdy a jak delaji, diktuje kazdorocni terminova listina).
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
nejčastěji 3x týdně DL, BP, SQ, různý intenzity + doplňky, nebo 2x týdně partii - ABAB, heavy-light
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ja nekdy i 5krat tydne, ale vzdycky fullbody nebo bez noh, a jeden cvik na partii (resp. komplexni cviky). Prumer tak 3krat tydne partii. Uz bych nikdy nejel trenink s partii jednou tydne pomoci x cviku a serii, ztrata casu a energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Uz bych nikdy nejel trenink s partii jednou tydne pomoci x cviku a serii, ztrata casu a energie. |
Moudrý to muž.
A já bych k tomu dodal - trénink biceps plus triceps - tak jako jsem ho kdysi jezdíval - to už by mně neuspokojilo dneska ani náhodou.
V Goldu jsou experti co dávají jednou týdně "extra trénink" lýtkám.
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 8:07 am Předmět: |
|
|
| henno napsal: | pokud je to natural tak staci jednou tydne....samozrejme zalezi to od trninkoveho splitu | sval roste 48 hodin. Pokud je natural tak 1xtýdně nestačí.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | sval roste 48 hodin. | 48? Já měl za to, že 24... Tak jak je to tedy?
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:03 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | sval roste 48 hodin. | 48? Já měl za to, že 24... Tak jak je to tedy? |
36
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | mirio napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | sval roste 48 hodin. | 48? Já měl za to, že 24... Tak jak je to tedy? |
36 |
32
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
ako dlho rastie tuk? _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:15 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | sval roste 48 hodin. | 48? Já měl za to, že 24... Tak jak je to tedy? | Píšou den menší partie a dva dny větší takže cirka dva dny max prostě...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:15 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | wescoast napsal: | | mirio napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | sval roste 48 hodin. | 48? Já měl za to, že 24... Tak jak je to tedy? |
36 |
32 |
Hmmm, vidím, že informační kvalita fóra neustále roste, hehe...
Ještě někdo? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|