|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak mate rozdeleny split ? |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 1x tydne |
|
10% |
[ 10 ] |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 2x tydne |
|
19% |
[ 19 ] |
| jedu jinej trenink(GVT. BEAR, etc.) |
|
7% |
[ 7 ] |
| chodim 3x tydne cely telo |
|
38% |
[ 38 ] |
| jinak... nebo nemam zadnej podelanej split |
|
25% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 99 |
|
| Autor |
Zpráva |
waldik5
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
něco k těm partiím...
já jezdím toto:
pondělí - prsa, biceps, trapézy
úterý - záda, triceps, břicho
středa - volno
čtvrtek - nohy
pátek - ramena, břicho, zápěstí
sobota - běh, orbitrek
Prosím o hodnocení, co bych měl předělat či poupravit, aby to "makalo" co nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
| waldik5 napsal: | Ahoj,
něco k těm partiím...
já jezdím toto:
pondělí - prsa, biceps, trapézy
úterý - záda, triceps, břicho
středa - volno
čtvrtek - nohy
pátek - ramena, břicho, zápěstí
sobota - běh, orbitrek
Prosím o hodnocení, co bych měl předělat či poupravit, aby to "makalo" co nejvíc. |
No,co s tym,to mas klasicky neucinny 1 partia/tyzden split,staci si to tu cele precitat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Freimen napsal: | | wescoast napsal: | | mirio napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | sval roste 48 hodin. | 48? Já měl za to, že 24... Tak jak je to tedy? |
36 |
32 |
Hmmm, vidím, že informační kvalita fóra neustále roste, hehe...
Ještě někdo? :-) |
Jak říká David, to prostě nejde říct 36, to je hloupost....Prostě jeden až dva dny podle stravy, jiných stresových faktorů, dostatku spánku a také v neposlední řadě dle náročnosti tréninku...
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:36 am Předmět: . |
|
|
Můj skromný názor je, že mohu jet třeba 6+1, a třeba i dvoufázově, pokud to uregeneruji, uspím, vhodně rozházím partie (2 dny po sobě nejdou stejné velké partie, malé i mohou) kde se zaměřím třeba každý den na jednu hlavní.... Split podle pocitu, když se probudím a mám energii a žádnou bolest, po pár jídlech se zase teším na extra výkon v posce. Trénink cca. 70 minut, 45 minut mi přijde oničem.
Na tomhle jsem zaznamenal změnu stavu já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:42 am Předmět: |
|
|
Morisi 6+1 jsem zkousel ze zacatku , pak jsem zaradil vicemene modifikovan light-heavy a ty pokroky byli uplne nekde jinde......
ono ze začátku podle mě nemá smysl vymýšlet pičučinky a jet osvědčené věci.... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
Naposledy upravil Triton dne st srpen 01, 2007 9:44 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
waldik5
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:43 am Předmět: |
|
|
to Petey - takže minimálně každou partii za týden 2X??
no, to tam pak budu asi i spávat...  To pak bych musel na partie dávat méně cviků, aby se to dalo stihat.
Potom mě tedy napadá něco takového:
pondělí: prsa (3 cviky), biceps (2 cviky), triceps (2 cviky)
úterý: záda (3 cviky), ramena (3 cviky), břicho (3 cviky)
středa volná
čtvtek: to samé, co v pondělí jenom jiné cviky
pátek: to samé co v úterý, jenom jiné cviky
sobota: nohy
prosím o názory...
|
|
| nahoru |
|
 |
waldik5
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:44 am Předmět: |
|
|
to Petey - takže minimálně každou partii za týden 2X??
no, to tam pak budu asi i spávat...  To pak bych musel na partie dávat méně cviků, aby se to dalo stihat.
Potom mě tedy napadá něco takového:
pondělí: prsa (3 cviky), biceps (2 cviky), triceps (2 cviky)
úterý: záda (3 cviky), ramena (3 cviky), břicho (3 cviky)
středa volná
čtvtek: to samé, co v pondělí jenom jiné cviky
pátek: to samé co v úterý, jenom jiné cviky
sobota: nohy
prosím o názory...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
Pre lenocha waldika ...
pondeli
prsa 2 cviky
zada 2 cviky
ramena 1 cvik
biceps 1 cvik
triceps 1 cvik
utery
nohy
brucho
streda vlno
stvrtok+piatok ako pondelok+utorok
vykend volno .... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | byl jsem taky zastáncem full body tréninku, nyní se mi víc líbí něco na styl heavy-light, popř. klasika s tím že partie se cvičí 2x do týdne, 3-4 cviky, různý opakování a série na různých cvicích... a dokonce se mi zdá, že to i funguje. |
Cvicim naprosto stejnym stylem Drobisku a vali to fakt sqele
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Morisi 6+1 jsem zkousel ze zacatku , pak jsem zaradil vicemene modifikovan light-heavy a ty pokroky byli uplne nekde jinde......
ono ze začátku podle mě nemá smysl vymýšlet pičučinky a jet osvědčené věci.... |
aha po 6 letech treninku cvicim ze "zacatku"?
a ze kazde telo reaguje jinak chapes? co "vali" tobe, nevali mne.
cvic si jak chces
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
To mi jednou psal Jongi ...že začíná pořád.... (nebo něco v tom smyslu) _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
waldik5
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
To Saty:
lenoch? to jsem si snad nezasloužil, ale budiž...
co jsi mi napsal, tak se mi toho zdá na pondělí a navíc jsem četl a slyšel že by se nemělo jet břicho a nohy spolu...
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | To mi jednou psal Jongi ...že začíná pořád.... (nebo něco v tom smyslu) |
jasne, a taky vim ze nic nevim, ale ja zkousel xx treninku, a nakonec mi vychazi nejlip cvicit podle sebe, podle toho jak se citim a co nejcasteji, mam vybornou regeneraci, suplementy + 9h spanku, spravna diete, nemam fakt problem je denne...
a roste to, hlavne sila, s tim pomaleji objem. 2+1 na mne nezabira, leda tak ze bych dal 2h trenal, ale zase... vycerpas glykogen a co chces zvedat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:56 am Předmět: |
|
|
sorry , myslel jsem to v dobrem, pokud jak rikas jsi pokrocilejsi tak neni co řešit, pokud jak píšeš tak ti to šlape taky neni co řešit _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
| waldik5 napsal: | To Saty:
lenoch? to jsem si snad nezasloužil, ale budiž...
co jsi mi napsal, tak se mi toho zdá na pondělí a navíc jsem četl a slyšel že by se nemělo jet břicho a nohy spolu... |
toho lenocha mas za to ze si lenivy si to tu trochu precitat ... su tu kvanta rozpisov na trenink partie 3 aj 4 krat tyzdenne ... staci pohladat ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|