|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arasid

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 7:50 am Předmět: |
|
|
posledne meranie 18.6
vek 24
vyska 179
hrudnik 104
predlaktie 29.9
biceps 39
stehno 59.5
lytko 38
Chlapi chcem sa spytat ako sa spravne meraju partie? nikde som to nenasiel. Vdaka _________________ chapes.. ziadny predavac ti nepovie "toto je nap*cu, z toho budes pupkata svina" ten ti vynachvali aj susene hovno, ze z neho najlepsie naberes..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robb
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
hrudník: při maximálním nádechu, co nejvýš v podpaží (kvůli zád. svalům)
pas: při max. výdechu, a zatažení
stehna: co nejvýš v nejširším místě
to ostatní myslim zmákneš sám
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
14let 63kg 166cm
Hrudník 104
bicák 35
předloktí 29
břicho 73
stehno 52
lejtko 38
ramena 112
potřebuju přibrat
|
|
| nahoru |
|
 |
arasid

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | hrudník: při maximálním nádechu, co nejvýš v podpaží (kvůli zád. svalům)
to ostatní myslim zmákneš sám |
Este ma zaujima ci BICEPS sa meria uvolneny ruka ohnuta v lakti 90 stupnov alebo napnuty? DIk _________________ chapes.. ziadny predavac ti nepovie "toto je nap*cu, z toho budes pupkata svina" ten ti vynachvali aj susene hovno, ze z neho najlepsie naberes..
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
| arasid napsal: | | r-z napsal: | hrudník: při maximálním nádechu, co nejvýš v podpaží (kvůli zád. svalům)
Este ma zaujima ci BICEPS sa meria uvolneny ruka ohnuta v lakti 90 stupnov alebo napnuty? DIk |
při napnutý
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | hrudník: při maximálním nádechu, co nejvýš v podpaží (kvůli zád. svalům)
Já teda nevim ale když jsem se ještě měříval tak sem ho měřil normálně jak mi narost žádny výdechy,nádechy nebo zatahování.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | r-z napsal: | hrudník: při maximálním nádechu, co nejvýš v podpaží (kvůli zád. svalům)
Já teda nevim ale když jsem se ještě měříval tak sem ho měřil normálně jak mi narost žádny výdechy,nádechy nebo zatahování.... |
ide o to merat ho pri rovnakych podmienkach, nech vidis progres ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | r-z napsal: | hrudník: při maximálním nádechu, co nejvýš v podpaží (kvůli zád. svalům)
Já teda nevim ale když jsem se ještě měříval tak sem ho měřil normálně jak mi narost žádny výdechy,nádechy nebo zatahování.... |
stejný s tim hrudníkem já to měřim že napnu kozy a záda a né že se co nejvíc nadechnu
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: st srpen 01, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: |
stejný s tim hrudníkem já to měřim že napnu kozy a záda a né že se co nejvíc nadechnu |
Jak pise saty. Jak to chces objektivne zmerat,ked raz budes viac a raz menej nadychnuty. Proste max nadych. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 1:53 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | phoenix.16 napsal: |
stejný s tim hrudníkem já to měřim že napnu kozy a záda a né že se co nejvíc nadechnu |
Jak pise saty. Jak to chces objektivne zmerat,ked raz budes viac a raz menej nadychnuty. Proste max nadych. |
jasný no nemůžeš to měřit jednou nadechnutej a podruhý vydechnutej
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | phoenix.16 napsal: | | hruda napsal: | | phoenix.16 napsal: |
Jak pise saty. Jak to chces objektivne zmerat,ked raz budes viac a raz menej nadychnuty. Proste max nadych. |
jasný no nemůžeš to měřit jednou nadechnutej a podruhý vydechnutej |
a udělat pruměr že jo? |
no to je pravda to zkusim co mi vyjde (104+104:2)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
156? to neni špatný _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | 156 ? to neni špatný |
počkej (104+104):2 neni 156 ale 104 teda pokud si nemyslel svuj průměr
Naposledy upravil phoenix.16 dne st srpen 01, 2007 2:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|