|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 9:52 pm Předmět: Re: Aktualne miery |
|
|
| arasid napsal: | Vaha 84
Hrudnik 120
Biceps 40
Predlaktie 30.8
Stehno 60.3
Lytko 38
|
dost velky hrudnik oproti temu ostatnemu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arasid

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
Tak aky to malo zmysel? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
arasid

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | arasid napsal: | | Petey napsal: | Tak aky to malo zmysel? |
tu na fore mi poradili ze to sa tak hrudnik meria...Ide mi o to ze to tak isto budem robit stale..Aj ja som sa cudoval ako si ini urobia predstavu,ked to kazd meria inak... |
hihi ... to bylo k hrudníku, ale všechno se měří sice ne napumpované ale "zatnuté" (nohy,ruce, - pas většinou normálně i ve vakuu př: 80/75) |
to já nohy měřim napnutý i nenapnutý a vždycky mi vyšlo že když to nemam napnutý tak to mam větší ale asi jenom o 1-2 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:03 am Předmět: |
|
|
tak bud meraj vsetko napnute alebo nic!takto je to podla mna divne
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | | tak bud meraj vsetko napnute alebo nic!takto je to podla mna divne |
já to měřim napnutý i nenapnutý at vidim rozdílí ve všem
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | The Blade napsal: | | tak bud meraj vsetko napnute alebo nic!takto je to podla mna divne |
já to měřim napnutý i nenapnutý at vidim rozdílí ve všem | jj,ja sem to pisal arasidovi,sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | | phoenix.16 napsal: | | The Blade napsal: | | tak bud meraj vsetko napnute alebo nic!takto je to podla mna divne |
já to měřim napnutý i nenapnutý at vidim rozdílí ve všem | jj,ja sem to pisal arasidovi,sorry |
joo tak to promin
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | The Blade napsal: | | phoenix.16 napsal: | | The Blade napsal: | | tak bud meraj vsetko napnute alebo nic!takto je to podla mna divne |
já to měřim napnutý i nenapnutý at vidim rozdílí ve všem | jj,ja sem to pisal arasidovi,sorry |
joo tak to promin | to nic,zabudol som tam napisat komu to patrii :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 5:03 pm Předmět: |
|
|
Neznate nekdo miry nakyho profi liftera? Zajimalo by me jak si stojej v porovnani s kulturistama, vypadaj jako vetsi hovada.
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
tak lifteri bejvaj casto vyzrany prasata, takze muzou mit treba 70 pres ruku ale v jaky kvalite zejo... _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
Moje míry.
Hrudník 154cm
Pas zataž: 103cm, uvolněný 116cm
Biceps 52cm
Stehno 90cm
Lýtko 47cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|