|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak mate rozdeleny split ? |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 1x tydne |
|
10% |
[ 10 ] |
| 2 + 1 and 2 + 2 partii 2x tydne |
|
19% |
[ 19 ] |
| jedu jinej trenink(GVT. BEAR, etc.) |
|
7% |
[ 7 ] |
| chodim 3x tydne cely telo |
|
38% |
[ 38 ] |
| jinak... nebo nemam zadnej podelanej split |
|
25% |
[ 25 ] |
|
| Celkem hlasů : 99 |
|
| Autor |
Zpráva |
saty

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | možná to bude odvážné tvrzení, ale mám trošku dojem, že kvalita svalů nabraná tréninkem klasickým 1x do týdne je trošičku odlišná od té, co je nabraná tréninkem fullbody 3x týdně . Třeba to je jen nevědomost, nezkušenost, ale zdá se mi to. |
koubo a jak to mozes posudit? klasicky trenink 1 krat do tyzdna si siel ked az ked si zacal zhadzovat a fullbody si siel ked si sa prasil ... z toho moc rozdiel v kvalite nespoznas ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 07, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
Teda já větší kvalitu neměl když sem jel 1xtýdně do vyčerpání a do sraček.o) ale já kvalitu nikdy neměl. Neviděl sem ji ani z vlaku.
K 2xtýdně. Když už tak
vrch
spodek
tahový
tlakový cviky
nebo pro někoho koho slabinou nejsou nohy:
kozy,ramena,triceps, biceps
nohy, záda
|
|
| nahoru |
|
 |
lotto
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
to x3I2x35: a kolikrát týdně cvičíš partii v dietě?
|
|
| nahoru |
|
 |
lotto
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
"kvalita svalů nabraná tréninkem klasickým 1x do týdne je trošičku odlišná od té, co je nabraná tréninkem fullbody 3x týdně" - tomu mám rozumět jako nabírání s menším podílem tuku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|