|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží. |
to jsem nežral. na vrcholu formy s totalem kolem 900 a BW 150 jsem byl slabej. život je kurva. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
mi je to hlavně úplně u prdele, teď si řeknu že kdo kdy nedal aspoň 250 benč je mastné hovno, a většina z váš teda je  ty krávo co to má doprdele bejt _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
Toz to ja o sobe muzu rict, ze su vysoke, vyzrane, ale pracovite hovno, protoze nedam ani jedno opakovani _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
a co jako Kubo ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | a co jako Kubo ? |
nic, mně je to volný:-) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží. |
to jsem nežral. na vrcholu formy s totalem kolem 900 a BW 150 jsem byl slabej. život je kurva. | ano byl si slabej. Kdo neudělá se svoji vahou schyb je pro mě prostě slabej. Bez urážky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží. |
to jsem nežral. na vrcholu formy s totalem kolem 900 a BW 150 jsem byl slabej. život je kurva. | ano byl si slabej. Kdo neudělá se svoji vahou schyb je pro mě prostě slabej. Bez urážky. |
ok, věc názoru, sere pes. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: |
ok, věc názoru, sere pes. | jasně že je. Chtěl sem tě jen krapet vyprudit.o) ALe myslel sem to vážně to jo. Jinak je mi jasný že si byl silnej jak bejk a přítahy se 180 hustý. O to víc nechápu že ses nepřitáhl...Ale to je jedno. Spíš šlo o to, že nemám rád výmluvy tipu, vážim 100kg a tak se mi blbě tahá a tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | kouba sexy beast napsal: |
ok, věc názoru, sere pes. | jasně že je. Chtěl sem tě jen krapet vyprudit.o) ALe myslel sem to vážně to jo. Jinak je mi jasný že si byl silnej jak bejk a přítahy se 180 hustý. O to víc nechápu že ses nepřitáhl...Ale to je jedno. Spíš šlo o to, že nemám rád výmluvy tipu, vážim 100kg a tak se mi blbě tahá a tak... |
no já se hlavně asi přítahl, jednou, dvakrát... a nevymlouvám se , necvičil jsem je a 150 kilo, jsi rád že se v klídu vychčíš. a ještě se voe přitahovat:-) hlavně jednoúčelově říct kdo se nepřitáhne je slabej, trošku podpásovka. ale je to fuk. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | kouba sexy beast napsal: |
ok, věc názoru, sere pes. | jasně že je. Chtěl sem tě jen krapet vyprudit.o) ALe myslel sem to vážně to jo. Jinak je mi jasný že si byl silnej jak bejk a přítahy se 180 hustý. O to víc nechápu že ses nepřitáhl...Ale to je jedno. Spíš šlo o to, že nemám rád výmluvy tipu, vážim 100kg a tak se mi blbě tahá a tak... |
no já se hlavně asi přítahl, jednou, dvakrát... a nevymlouvám se , necvičil jsem je a 150 kilo, jsi rád že se v klídu vychčíš. a ještě se voe přitahovat:-) hlavně jednoúčelově říct kdo se nepřitáhne je slabej, trošku podpásovka. ale je to fuk. | no tak vidiš, nebyl si slabej...o) já to beru tak že je to cvik se svoji vlastní vahou. Je to pro mě jako neudělat klik nebo dřep...Člověk by měl svoji váhu aspon relativně ovládat...Ale co, dyk se stejně aspon jednou přitáhne skoro každej.
PS: u holek je to něco jinýho...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
...Ale co, dyk se stejně aspon jednou přitáhne skoro každej. [/quote]
tos nebyl u nás na gymplu. a to, že se u nás z 15 lidí přitáhlo tak 5, opravdu není tím, že by měli 150 kg jak kubík _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
A to je anketa nadhmatem či podhmatem? Jinak si myslím, že shyby nejsou moc vypovídací hodnota.
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
Muj rekord je 22 s paralelnim úchopem (BW cca 90kg), podhmatem sem nezkoušel víc jak dvacet. _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|