|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: |
Silnej jsi, to určitě, tobě se klaní asi každej tady z fora...ale shyby prostě vypovídaj o celkový síle jedince...ty jsi dobrej, skoro nepřekonatelnej na běžný cviky se závažím, ale prostě o celkový síle jedince vypovídaj shyby, mi nerozmluvíš...a silnej jsi hooooodně moc, neboj :) (a nerejpej, udělej mi tu laskavost ) | tak tak s timhle souhlas...
| ChickenEater napsal: | 25 shybu podhmatem pri 80kg
21 trosku sirsich shybu nadhmatem pri 100kg
12 nadhmatem s 20-25kg pri 100kg | Ty si čověče vůbec nějak silnej chlapík.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
x3I2x35

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
kdyt má v loktech úhel sotva 90°, tohle je právě to poloopaková o kterym se tu mluví _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží. |
v tom pripade som bol najsilnejsi ked som cvicil asi prvy rok, to som ich spravil 12 (siroky uchop). Teraz dam na uzko asi 8, ale to ich vobec necvicim - problem je ze vzdy ked sa tam zavesim tak ma rozbolia vsetky upony okolo ramien a laktov. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží. |
to jsem nežral. na vrcholu formy s totalem kolem 900 a BW 150 jsem byl slabej. život je kurva. |
Silnej jsi, to určitě, tobě se klaní asi každej tady z fora...ale shyby prostě vypovídaj o celkový síle jedince...ty jsi dobrej, skoro nepřekonatelnej na běžný cviky se závažím, ale prostě o celkový síle jedince vypovídaj shyby, mi nerozmluvíš...a silnej jsi hooooodně moc, neboj :) (a nerejpej, udělej mi tu laskavost ) |
o celkovy sile jedince? BLBOST!
vytrvalost ve shybech se da snadno nahnat specialnim treninkem, rozhodne se neda rict,ze by to bylo nejake meritko celkove sily,.. je to jenom o vytrvalosti par svalovych skupin a dostatecne nizke hmotnosti.. sila prsnich svalu, nohou, tricepsu... se vubec neukaze
prece nemuzes tvrdit,ze ten hubenej 50kg kluk od nas z posilky, co porad trenuje shyby a udela jich asi 23,pritom bench, ani drep mu nejdou, je silnej _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Azrael
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
muj kamos hlinik udela 50 shybu
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | jobekr napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | jobekr napsal: | | Shyby hlavně vypovídaj o celkový síle toho danýho jedince...když někdo dá 200kg na dřep, a má BW 150kg tak je to průměrný výkon, když to dá někdo kdo má BW 80kg tak je to super výkon => čím jsi těžší, tím bys měl mít větší sílu...ale teprve na shybech se úkáže, kdo jak je silnej... | a hlavně řetěz je tak silnej jako jeho nejslbaší článek. Kdokoliv se nepřitáhne se svoji vlastni vahou je slabej a jedno kolik váží. |
to jsem nežral. na vrcholu formy s totalem kolem 900 a BW 150 jsem byl slabej. život je kurva. |
Silnej jsi, to určitě, tobě se klaní asi každej tady z fora...ale shyby prostě vypovídaj o celkový síle jedince...ty jsi dobrej, skoro nepřekonatelnej na běžný cviky se závažím, ale prostě o celkový síle jedince vypovídaj shyby, mi nerozmluvíš...a silnej jsi hooooodně moc, neboj :) (a nerejpej, udělej mi tu laskavost ) |
o celkovy sile jedince? BLBOST!
vytrvalost ve shybech se da snadno nahnat specialnim treninkem, rozhodne se neda rict,ze by to bylo nejake meritko celkove sily,.. je to jenom o vytrvalosti par svalovych skupin a dostatecne nizke hmotnosti. . sila prsnich svalu, nohou, tricepsu... se vubec neukaze
prece nemuzes tvrdit,ze ten hubenej 50kg kluk od nas z posilky, co porad trenuje shyby a udela jich asi 23,pritom bench, ani drep mu nejdou, je silnej |
nízká hmotnost = menší síla, ale rozhodně to výhoda je
kluk se v životě neztratí, protože sílu má, holt mu zase nejde tahat těžký železo, ale sílu má....neznamená to, že je extra silnej, ale rozhodně silnější, než 60kg kluk, co dává série s 50kg na benchi a neudělá ani jeden shyb...každej je dobrej na něco jinýho...a silnej je ten kdo dá v trojboji 400, silnej je ten, kdo dá 20 shybů, silnej je ten, kdo dokáže házet lopatou dvě hodiny v kuse...definice pro slovo silnej snad neni, ale podle mne nejlíp o celkový síle jedince vypovídaj shyby... _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
lazic odid do locku u gerarda... prosim _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:32 pm Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: |
nízká hmotnost = menší síla, ale rozhodně to výhoda je
kluk se v životě neztratí, protože sílu má, holt mu zase nejde tahat těžký železo, ale sílu má....neznamená to, že je extra silnej, ale rozhodně silnější, než 60kg kluk, co dává série s 50kg na benchi a neudělá ani jeden shyb...každej je dobrej na něco jinýho...a silnej je ten kdo dá v trojboji 400, silnej je ten, kdo dá 20 shybů, silnej je ten, kdo dokáže házet lopatou dvě hodiny v kuse...definice pro slovo silnej snad neni, ale podle mne nejlíp o celkový síle jedince vypovídaj shyby... |
uvedomujes si nezmysel tej celej uvahy? povedz mi ako mozes povedat ze jeden je silnejsi ako druhy, ked sa pri zhyboch zapajaju UPLNE ine svaly ako pri benchi?
chlapi co to je za nezmysel? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
| jobekr napsal: | | ...a silnej je ten kdo dá v trojboji 400 |
eh :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|