Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?  Úvodní stránka -> Trénink -> Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě?
žádný
8%
 8%  [ 22 ]
1-2
6%
 6%  [ 16 ]
3-4
5%
 5%  [ 15 ]
5-6
8%
 8%  [ 22 ]
7-9
18%
 18%  [ 47 ]
10-13
26%
 26%  [ 68 ]
14-16
9%
 9%  [ 25 ]
17-20
14%
 14%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 252

Autor Zpráva
ChickenEater

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jobekr napsal:

nízká hmotnost = menší síla, ale rozhodně to výhoda je

kluk se v životě neztratí, protože sílu má, holt mu zase nejde tahat těžký železo, ale sílu má....neznamená to, že je extra silnej, ale rozhodně silnější, než 60kg kluk, co dává série s 50kg na benchi a neudělá ani jeden shyb...každej je dobrej na něco jinýho...a silnej je ten kdo dá v trojboji 400, silnej je ten, kdo dá 20 shybů, silnej je ten, kdo dokáže házet lopatou dvě hodiny v kuse...definice pro slovo silnej snad neni, ale podle mne nejlíp o celkový síle jedince vypovídaj shyby...

nízká hmotnost = menší síla -> vic shybu => ten kluk s mensi silou je silnejsi :-)))
protirecis si.. ty casti z meho prispevku jsi zatucnil dost nelogicky.. uz jsem zduvodnoval proc to neni meritko celkovy sily.. jestli se neco da pouzit jako objektivni meritko CELKOVY sily,tak je to vykon v trojboji,ktery meri vic nez jen nekolik malo svalovych skupin,.. ale i o tom by se dalo polemizovat
navic bych rozlisoval SILU a VYTRVALOST. pocet shybu je spis meritkem vytrvalosti a urcite ne celkove, musel by tam byt treba jeste pocet drepu, kliku.. atd..

Naposledy upravil ChickenEater dne st srpen 08, 2007 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jobekr

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
jobekr napsal:
...a silnej je ten kdo dá v trojboji 400

eh :)

příklad :)
Triton

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mezi normálními lidmi ano mezi posilujícími ne e
jobekr

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:

teď jsi to dokonale vystihnul....

btw. vzdávám to, uhájit názor když mě bombarduje takejch lidí tolika dobrýma argumentama (bez ironie) se fakt nedá... prohrál jsem
ChickenEater

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:

proc by pro normalni-neposilujici lidi mely platit jina meritka? ani pro ne nemuzou byt shyby celkovym meritkem,..at uz sily nebo vytrvalosti
Triton

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
Triton napsal:

proc by pro normalni-neposilujici lidi mely platit jina meritka? ani pro ne nemuzou byt shyby celkovym meritkem,..at uz sily nebo vytrvalosti

Protože když přídu do třídy kde nikdo necvičí a řeknu : na bench dam 110 , dřepnu 130 a zvednu 160 ze země.....Tak se myslim doznam celkem uznání, když to samý napíšu sem budete ze mě mít leda tak prdel
Wygh

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
Wygh napsal:
Můžete mi říct vy dva pánové "brada" a "klíční kost" jak chcete se širokým úchopem udělat shyb k bradě ? myslím opravdu širokým ?! To jako levitací nebo jak ? Tady je ukázka širokého shybu a všimněte si že to zřejmě víš nejde ...
http://www.e-kulturistika.cz/grafika/zada-zadove-svaly-shyby.png

no tak to si piš že by to šlo ještě daleko víš

jo možná to víš jde, asi blbej příklad, ale k čemu to je ?
když je hrazda na konci zahnutá a sotva roztáhnu ruce, tak to se má člověk jakýmsi způsobem přemístit do tlaku ?

Jesse Marunde
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
Prinz Eugen napsal:
ja jich udelal na vrcholu lezecke formy 50 .. samozrejme s vyklepavanim ale zaraz tak 35-40.. a to jsem nebyl zavodnik ve shybovani takze predpokladam ze ve vrcholovym shybovani :-) je ta konkurence a pocet shybu daleko vetsi.. a taky tam uz urcite budou aj ty steroidy :-)

Ty lezieš po skalách?

zhyby robím 4 série po 8-9 opakovaní, neviem koľko naj urobím

uz nee... skaly ne spis bouldering.. kratke cesty 4-8 kroku extremni obtiznost.. umele steny.. zavodeni.. udelal sem tenkrat na jedne ruce 3 shyby chyceny jen na trech prstech :-) ale uz nelozim vubec.. musel sem toho nechat kuli vaznymu tri roky vleklymu zraneni slachy.. uz se to nevylecilo nikdy

http://img108.imageshack.us/my.php?image=jlezeni2di2.jpg
Arnie(CZ)

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim že pokud se člověk na shyby zaměří ,tak se v nich zlepší hodně rychle ... Stejně jako třeba u kliků.Ja ještě asi před měsícem byl rád za 10 přítahů a ted co jsem se na ně dost zaměřil davam 16-20x nebo 10x s tlesknutím . Akorát mi někdo musí přišlapnout konec klece aby se na mě nesvalila ,což se jednou malem stalo
kouba the man

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 4:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak psal grim. když jsem začínal cvičit, po dvou měísících shybování jsem jich udělal 16 nebo 17 v kuse. například. dnes udělám asi 6... je to o ničem.
xien

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já dám tak 10 a poslední dvě už sou na krev...vážím 135
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xien napsal:
já dám tak 10 a poslední dvě už sou na krev...vážím 135
no vidiš. To je pěknej výkon. Seš těžkej a ještě dobře schybuješ...
Každej tady píše jak se to dá skvěle natrénovat...Všechno se dá natrénovat! Uděláte s benčem 10opáček se stovkou? Natrenujte to a dejte jich 50 oo jak jednoduché. Je to sice cvik s vlastní vahou, ale je to úplně jinde než kliky nebo dřepy s valstní vahou. Je to sakra těžší. Udělat 50dřepů s valstní vahou je pro děti. Udělat 50kliků je furt celkem snadný. Ale kua kdo tu udělá 50schybů???Asi hrstka lidí. O celkový síle vypovídá všechno. Ale je to jedno já sem prakticky zajedno s jobekrem...Pokud se někdo málokrát přitáhne tak má prostě něco slabýho, nějaký svaly nejsou dost silný...
Wygh

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jak ty, ale při 20 dřepech jsem festově zadejchanej

Jesse Marunde
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Nevim jak ty, ale při 20 dřepech jsem festově zadejchanej
ale 50 jich uděláš určitě.o)
PS: dobrej podpis.o)
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lázič napsal:
muj kamos hlinik udela 50 shybu

Hlinik se odstehoval do Humpolce.

citace:
definice pro slovo silnej snad neni, ale podle mne nejlíp o celkový síle jedince vypovídaj shyby...
Co je na tej sile celkove ? nepoviem, pri takom nadhode sa zapaja skoro vsetko a clovek musi byt silny od hlavy po paty, ale toto? G. Strydom neurobil udajne ani jeden zhyb, ale vahy co pouzival v treningu by sme v beznom fitku mali problem nalozit. Bol celkovo slaby? Este keby sme zili na stromoch nepoviem, zhybovacia sila by bola jedna z najdolezitejsich, ale teraz? Mozem vladat zhybovat do nemoty, ale ked budem stahovat nabytok tak mi sekne v krizoch, lebo mam slaby chrbat a nohy....Ale aj tak som celkovo silny ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: