|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ktorý z týchto suplementov je podľa Vás najlepší? |
| Creatine Ethyl Ester |
|
38% |
[ 24 ] |
| Kre-Alkalyn |
|
26% |
[ 17 ] |
| HMB |
|
6% |
[ 4 ] |
| ani jedno, su to vyhodene peniaze |
|
28% |
[ 18 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
tomass
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
VeRt3x

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: |
A nabrals po tom HMB? |
Tak potom moc nenabereš, to bys musel brát delší dobu a velký dávky (aspoň 3 gramy), ale malinko lepší regenerace byla a malinko tuku asi taky ubylo. Třeba v kombinaci s kreatinem to není úplně špatný. Ale je to trochu drahý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: | No já sem měl už 1x kreatin monohydrat a 1x Kre-alkalyn a oboje od Aminostaru Ale na tom monohydratu jsem nabral tak 4kg ale byla to asi jenom svalová pamět, protoze predtim jsem mel asi 3měsiční zranění a necvičil jsem vůbec...a ten kre-alkalyn to uz nebylo tak moc ale sila trochu nahoru šla.. Ale i tak od aminostaru uz nic nechcu Takze myslis ze i kdyz jsem mel zatim jenom samej kreatin tak si to koupit zase? |
pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
takže zbytečný viď _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | pokud máš dokonalou stravu, tak začni kreatinem monohydrátem - ono tyhle rekalmní názvy zní strašně drsně, ale jsou drahé a účinek minimální...klasický monohydrát je špička a dneska už hodně levně...
Pokud jsi bral monohydrát, tak zkus Krea-alkatech od biotechu (hlavně žádný aminostar atd.) |
to se mi líbí, HLAVNĚ ŽÁDNÝ AMINOSTAR AMINOSTAR AMINOSTAR je to totiž sračka |
teď nevím, jestli se mnou souhlasíš nebo je to ironie
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | takže zbytečný viď |
Čekat zázraky od toho nemůžeš, to nemůžeš od žádnýho doplňku, ale když nevíš co s penězma, tak to stojí za vyzkoušení.
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde! |
Pravě ze ten kre alkalyn jsem mel ted nedavno asi pred 2mesicama...ale asi zkusim to HMB nebo jeste premyslim o tribullusu...slysel jsem ze taky neni spatnej a u nas v posilce ho bere skoro kazdej
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: | | Freimen napsal: | | pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde! |
Pravě ze ten kre alkalyn jsem mel ted nedavno asi pred 2mesicama...ale asi zkusim to HMB nebo jeste premyslim o tribullusu...slysel jsem ze taky neni spatnej a u nas v posilce ho bere skoro kazdej |
tak to radši jdi do CEE - kreatinové suplementy jendoduše fungují (od renomovaných firem), HMB je podlě mě podvod a po tribullusu ti akorát bude po ránu stát péro jak zamlada, jinak si myslím, že je při normálním dávkování k ničemu...
Takže kup kvalitní protein, maltodextrin, multivitamín a multiminerál a pak tedy kvalitní monohydrát/CEE
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | VeRt3x napsal: | | Freimen napsal: | | pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde! |
Pravě ze ten kre alkalyn jsem mel ted nedavno asi pred 2mesicama...ale asi zkusim to HMB nebo jeste premyslim o tribullusu...slysel jsem ze taky neni spatnej a u nas v posilce ho bere skoro kazdej |
tak to radši jdi do CEE - kreatinové suplementy jendoduše fungují (od renomovaných firem), HMB je podlě mě podvod a po tribullusu ti akorát bude po ránu stát péro jak zamlada, jinak si myslím, že je při normálním dávkování k ničemu...
Takže kup kvalitní protein, maltodextrin, multivitamín a multiminerál a pak tedy kvalitní monohydrát/CEE |
Okay nějak to ještě promyslím a zařídím, diky za radu Freimene Jinac pero mne stoji jak zamlada nejenom po ránu Takze nevím co by se mnou udělal ješte tribullus
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| VeRt3x napsal: | | Freimen napsal: | | VeRt3x napsal: | | Freimen napsal: | | pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde! |
Takže kup kvalitní protein, maltodextrin, multivitamín a multiminerál a pak tedy kvalitní monohydrát/CEE |
Okay nějak to ještě promyslím a zařídím, diky za radu Freimene Jinac pero mne stoji jak zamlada nejenom po ránu Takze nevím co by se mnou udělal ješte tribullus |
jebáky atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so srpen 11, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já měl tribulus jako první doplněk, žral jsem to 3 měsíce, 4 krabičky a nabral jsem 18kg. Ze 48kg na 66kg. Taky díky tomu že jsem začal pořádně žrát. Ale aminostar mi vůbec nezabral, mám dobré zkušenosti s Carne Labsem. Ale pokud tam píšou třeba 2 tablety denně, tak alespoň 6.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|