CEE HMB Kre-Alkalyn

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CEE HMB Kre-Alkalyn  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> CEE HMB Kre-Alkalyn
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Ktorý z týchto suplementov je podľa Vás najlepší?
Creatine Ethyl Ester
38%
 38%  [ 24 ]
Kre-Alkalyn
26%
 26%  [ 17 ]
HMB
6%
 6%  [ 4 ]
ani jedno, su to vyhodene peniaze
28%
 28%  [ 18 ]
Celkem hlasů : 63

Autor Zpráva
tomass

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HMB a kreatin mám rád.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomass napsal:
HMB a kreatin mám rád.

A nabrals po tom HMB?
tomass

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeRt3x napsal:
tomass napsal:
HMB a kreatin mám rád.

A nabrals po tom HMB?

Tak potom moc nenabereš, to bys musel brát delší dobu a velký dávky (aspoň 3 gramy), ale malinko lepší regenerace byla a malinko tuku asi taky ubylo. Třeba v kombinaci s kreatinem to není úplně špatný. Ale je to trochu drahý.
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeRt3x napsal:
No já sem měl už 1x kreatin monohydrat a 1x Kre-alkalyn a oboje od Aminostaru Ale na tom monohydratu jsem nabral tak 4kg ale byla to asi jenom svalová pamět, protoze predtim jsem mel asi 3měsiční zranění a necvičil jsem vůbec...a ten kre-alkalyn to uz nebylo tak moc ale sila trochu nahoru šla.. Ale i tak od aminostaru uz nic nechcu Takze myslis ze i kdyz jsem mel zatim jenom samej kreatin tak si to koupit zase?

pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde!
Wygh

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže zbytečný viď

Jesse Marunde
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Freimen napsal:
pokud máš dokonalou stravu, tak začni kreatinem monohydrátem - ono tyhle rekalmní názvy zní strašně drsně, ale jsou drahé a účinek minimální...klasický monohydrát je špička a dneska už hodně levně...

Pokud jsi bral monohydrát, tak zkus Krea-alkatech od biotechu (hlavně žádný aminostar atd.)

to se mi líbí, HLAVNĚ ŽÁDNÝ AMINOSTAR AMINOSTAR AMINOSTAR je to totiž sračka

teď nevím, jestli se mnou souhlasíš nebo je to ironie
tomass

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
takže zbytečný viď

Čekat zázraky od toho nemůžeš, to nemůžeš od žádnýho doplňku, ale když nevíš co s penězma, tak to stojí za vyzkoušení.
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
pokud jsi měl aspoň 6 měsíců pauzu, tak tam v pohodě dej kvalitní monohydrát (třeba Dymatize), dodržuj pěkně jídlo a uvidíš, jak to půjde!

Pravě ze ten kre alkalyn jsem mel ted nedavno asi pred 2mesicama...ale asi zkusim to HMB nebo jeste premyslim o tribullusu...slysel jsem ze taky neni spatnej a u nas v posilce ho bere skoro kazdej
Wygh

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomass napsal:
Wygh napsal:
takže zbytečný viď

Čekat zázraky od toho nemůžeš, to nemůžeš od žádnýho doplňku, ale když nevíš co s penězma, tak to stojí za vyzkoušení.

nemůžu si dovolit vyhazovat prachy za tyhle rádoby dobrý doplňky, sjem rád že si koupim protein a jednou do roka monohydrát

Jesse Marunde
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeRt3x napsal:
Freimen napsal:

Pravě ze ten kre alkalyn jsem mel ted nedavno asi pred 2mesicama...ale asi zkusim to HMB nebo jeste premyslim o tribullusu...slysel jsem ze taky neni spatnej a u nas v posilce ho bere skoro kazdej

tak to radši jdi do CEE - kreatinové suplementy jendoduše fungují (od renomovaných firem), HMB je podlě mě podvod a po tribullusu ti akorát bude po ránu stát péro jak zamlada, jinak si myslím, že je při normálním dávkování k ničemu...

Takže kup kvalitní protein, maltodextrin, multivitamín a multiminerál a pak tedy kvalitní monohydrát/CEE
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
VeRt3x napsal:
Freimen napsal:

tak to radši jdi do CEE - kreatinové suplementy jendoduše fungují (od renomovaných firem), HMB je podlě mě podvod a po tribullusu ti akorát bude po ránu stát péro jak zamlada, jinak si myslím, že je při normálním dávkování k ničemu...

Takže kup kvalitní protein, maltodextrin, multivitamín a multiminerál a pak tedy kvalitní monohydrát/CEE

Okay nějak to ještě promyslím a zařídím, diky za radu Freimene Jinac pero mne stoji jak zamlada nejenom po ránu Takze nevím co by se mnou udělal ješte tribullus
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeRt3x napsal:
Freimen napsal:
VeRt3x napsal:
Freimen napsal:

Okay nějak to ještě promyslím a zařídím, diky za radu Freimene Jinac pero mne stoji jak zamlada nejenom po ránu Takze nevím co by se mnou udělal ješte tribullus

jebáky atd...
Bazzy

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste nekdo krome Freie zkusenosti kreatin + tribulus v objemu? ten tribulus ( klidne vetsi davky at to zabira)
tomass

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkušenosti s tribulusem by mě taky zajímali.
Kiwara

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl tribulus jako první doplněk, žral jsem to 3 měsíce, 4 krabičky a nabral jsem 18kg. Ze 48kg na 66kg. Taky díky tomu že jsem začal pořádně žrát. Ale aminostar mi vůbec nezabral, mám dobré zkušenosti s Carne Labsem. Ale pokud tam píšou třeba 2 tablety denně, tak alespoň 6.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CEE HMB Kre-Alkalyn Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: