|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Větrník je vcelku slušné fitko.....ale že by to byla zas taková bomba....chodím tak tak jednou za 14 dní, takže vcelku vím o čem mluvím.
Pro WO jako studentku, co to má cca 100m od postele a platí studentskou permici je to samozřejmě the best value 4 money..... o tom žádná. Jinak jsou v Praze lepší... |
ta studentska permice je prenosna, kdyz reknes znamymu at ti ji koupi tak ji mas taky za 1000 na 20 vstupu. nebo muzes chodit s nim. kdyz mas permici tak uz ti nikdo nekontroluje jestli nahodou nemas studentskou a nejsi pracujici. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
Nic ve zlým, ale i má vychcanost má své meze......
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
Jaké byste mi doporučili fitka v okolí Jižního města či na Žižkově? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 5:12 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | | Jaké byste mi doporučili fitka v okolí Jižního města či na Žižkově? díky |
jsem zacal chodit do BBC i kdyz ho nemam v oblibe ale cena je cena 490 je bezkonkurencnich.... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | | Jaké byste mi doporučili fitka v okolí Jižního města či na Žižkově? díky |
Žižkov......Maximus na Ohradě.....pokud vyhovuje lokalita, jasná volba.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po srpen 20, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
nenavštěvujete někdo fitko Opatov kousek od metra Háje? (v praze samozřejmě :P)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 8:39 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | nenavštěvujete někdo fitko Opatov kousek od metra Háje? (v praze samozřejmě :P) |
Byla jsem tam ( fitness Opatov )cca před 4lety, když jsem hledala vhodnou posilovnu v okolí mého bydliště. Bohužel jsem tam nezískala dobrý dojem, takže první návštěva se stala i mou poslední.
Na baru byl velmi nepříjemný člověk, kterého jsem evidetně vyrušila z jeho kutlochu buď od TV nebo???, skříňka kterou mi přidělil byla rozbitá a domoci se jiného klíče znamenalo vyslechnout si několik nepříjemných poznámek od obsluhy, sprchy byly nečisté, stroje neudržované a korunku tomu dal starší pardál s břichem, který mě celou dobu posilování "oblažoval" svými oplzlými řečmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tucet napsal: | | nenavštěvujete někdo fitko Opatov kousek od metra Háje? (v praze samozřejmě :P) |
Byla jsem tam ( fitness Opatov )cca před 4lety, když jsem hledala vhodnou posilovnu v okolí mého bydliště. Bohužel jsem tam nezískala dobrý dojem, takže první návštěva se stala i mou poslední.
Na baru byl velmi nepříjemný člověk, kterého jsem evidetně vyrušila z jeho kutlochu buď od TV nebo???, skříňka kterou mi přidělil byla rozbitá a domoci se jiného klíče znamenalo vyslechnout si několik nepříjemných poznámek od obsluhy, sprchy byly nečisté, stroje neudržované a korunku tomu dal starší pardál s břichem, který mě celou dobu posilování "oblažoval" svými oplzlými řečmi. | hehe tak takhle to tam snad teď už neni, teď tam obsluhujou střídavší se slečny a sou v pohodě, skříňky taky, avšak cenné věci si dam do batohu a dam si je za bar, páč sem byl přímym svědkem, jak tam dvoum chlápkům ty skříňky vybraly a sprchy sou nový, ale mohlo by to na to jedno zmáčknutí téct dýl, páč se to zmáčkne a za 10 vteřin se to vypne, tak se to musí furt mačkat :P no a posilovna jako taková docela ujde, činek dost, dřepovák je tam taky, pro strojaře je tam i hafo strojů :P a když tam du kolem jedné hodiny, tak tam neni ani moc lidí... pro aerobiky tam sou i spinningový kola a běhací pásy... z těch kol a pásů se de kkoukat na televizi na eurosport tam maj běžně :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Diana napsal: | | tucet napsal: | | nenavštěvujete někdo fitko Opatov kousek od metra Háje? (v praze samozřejmě :P) |
Na baru byl velmi nepříjemný člověk, kterého jsem evidetně vyrušila z jeho kutlochu buď od TV nebo???, skříňka kterou mi přidělil byla rozbitá a domoci se jiného klíče znamenalo vyslechnout si několik nepříjemných poznámek od obsluhy, sprchy byly nečisté, stroje neudržované a korunku tomu dal starší pardál s břichem, který mě celou dobu posilování "oblažoval" svými oplzlými řečmi. | hehe tak takhle to tam snad teď už neni, teď tam obsluhujou střídavší se slečny a sou v pohodě, skříňky taky, avšak cenné věci si dam do batohu a dam si je za bar, páč sem byl přímym svědkem, jak tam dvoum chlápkům ty skříňky vybraly a sprchy sou nový, ale mohlo by to na to jedno zmáčknutí téct dýl, páč se to zmáčkne a za 10 vteřin se to vypne, tak se to musí furt mačkat :P no a posilovna jako taková docela ujde, činek dost, dřepovák je tam taky, pro strojaře je tam i hafo strojů :P a když tam du kolem jedné hodiny, tak tam neni ani moc lidí... pro aerobiky tam sou i spinningový kola a běhací pásy... z těch kol a pásů se de kkoukat na televizi na eurosport tam maj běžně :P |
Tak to se tam změnilo, hlavně rekontrukce sprch a aerobní zóna. Ale přiznám se, že sledování TV u aerobky mě moc nebere. Chodím už dlouho do jiného fitka na Chodov, ale ty to máš asi na Opatov blízko, viď? Hlavně že už tam není ten oplzlý dědeček, protože jinak bys měl o zábavu postaráno
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | holu napsal: | | Jaké byste mi doporučili fitka v okolí Jižního města či na Žižkově? díky |
Žižkov......Maximus na Ohradě.....pokud vyhovuje lokalita, jasná volba. |
kolik tam je jednorazovy vstup? popr permice
je to nejak rozdelene pro srudenty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:14 am Předmět: |
|
|
| Janca.lt napsal: | | ygg napsal: | | holu napsal: | | Jaké byste mi doporučili fitka v okolí Jižního města či na Žižkově? díky |
Žižkov......Maximus na Ohradě.....pokud vyhovuje lokalita, jasná volba. |
kolik tam je jednorazovy vstup? popr permice
je to nejak rozdelene pro srudenty? |
Podívej se na jejich stránky, případně si tam zavolej nebo zajdi a informuj se.
Stránky jsme ti vyhledala a odkaz je zde:
http://www.volny.cz/fit-maximus/
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tucet napsal: | | Diana napsal: | | tucet napsal: | | nenavštěvujete někdo fitko Opatov kousek od metra Háje? (v praze samozřejmě :P) |
Na baru byl velmi nepříjemný člověk, kterého jsem evidetně vyrušila z jeho kutlochu buď od TV nebo???, skříňka kterou mi přidělil byla rozbitá a domoci se jiného klíče znamenalo vyslechnout si několik nepříjemných poznámek od obsluhy, sprchy byly nečisté, stroje neudržované a korunku tomu dal starší pardál s břichem, který mě celou dobu posilování "oblažoval" svými oplzlými řečmi. | hehe tak takhle to tam snad teď už neni, teď tam obsluhujou střídavší se slečny a sou v pohodě, skříňky taky, avšak cenné věci si dam do batohu a dam si je za bar, páč sem byl přímym svědkem, jak tam dvoum chlápkům ty skříňky vybraly a sprchy sou nový, ale mohlo by to na to jedno zmáčknutí téct dýl, páč se to zmáčkne a za 10 vteřin se to vypne, tak se to musí furt mačkat :P no a posilovna jako taková docela ujde, činek dost, dřepovák je tam taky, pro strojaře je tam i hafo strojů :P a když tam du kolem jedné hodiny, tak tam neni ani moc lidí... pro aerobiky tam sou i spinningový kola a běhací pásy... z těch kol a pásů se de kkoukat na televizi na eurosport tam maj běžně :P |
Tak to se tam změnilo, hlavně rekontrukce sprch a aerobní zóna. Ale přiznám se, že sledování TV u aerobky mě moc nebere. Chodím už dlouho do jiného fitka na Chodov, ale ty to máš asi na Opatov blízko, viď? Hlavně že už tam není ten oplzlý dědeček, protože jinak bys měl o zábavu postaráno | jj blízko, jedna zastávka autobusem, a to jen proto, páč sem línej tam dojít pěšky :P
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
nikdo? _________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|