|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: so březen 03, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: so březen 03, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
vím, kde je hotel Slovan, včera nás tam obrali, čupka!
Nicméně ti moc děkuju, jak to, že je to tam tak levné??? Je to pár dní před expirací, či co?
PS:jak se ta samoška jmenuje?!?
Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so březen 03, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
Nicméně ti moc děkuju, jak to, že je to tam tak levné??? Je to pár dní před expirací, či co?
Děkuju |
Jméno, jestli to vůbec nějaké má, nevím, levné je to tam částečně pro to, že je to před expirací, částečně pro to, že je to po expiraci, na což je upozorněno (ale třeba taky ne) a tím pádem je to povoleno a částečně, jak mě poučil kamarád, je to tím, že z velkoskladů berou zbytky zboží, které by si jinak žádný (velký) zákazník už nevzal - půl palety, rozsypané - poškozené palety, zbytky apod, ale pořád to má normální dobu trvanlivosti - třeba rok a víc.
Nakoupit se tam dá, je otázka na co má člověk odvahu... Já si tam zatím nemůžu stěžovat na nic a to jsem koupil věci i rok po expiraci apod. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Číža napsal: | | Dneska jsem byl nakupovat a mám tu další tip: Tesco na Andělu má rýži paraboiled velký balení po osmi pytlíkách za 21! (mimochodem malé balení po 4 stojí 24) nevím jestli je v tom nějaký háček, záruka je ok, další akce tam maj na tvaroh, mlíko - 9kč a spoustu dalšího, taky tu nejraději nakupuju kuřecí, je celkem levný a vypadá vždy dost dobře. Navíc je tam ted spousta pěkných holek s reklamníma letákama, takže když nic jinýho je aspon na co koukat... Ještě chci dodat že tohle není reklama na tesco, ale dnešní nákup jsem si užil :-) |
Svatá prostoto.....nejhnusnější hypáč v Praze..ale je na metru, přiznávám, a tak občas také zajdu..když chci něco pevně zakonzervovanýho...jinak zlatý Zličín, i když Tesco od akvizice CF stojí zcela za hovno, a to jsem byl jejich nadšeným zastáncem. Teď i na Zličíně raději Globus nebo I-Spar.....btw...maso kupuj u řezníka, je lepší..jediné slušné maso co jsem kde vídal, bylo v Makru..ale tam potřebuješ kartu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číža
|
Zaslal: so březen 03, 2007 11:11 pm Předmět: |
|
|
to Ygg: Ve Zličíně jsem byl, máš pravdu že je to tam dobrý ale je to pro mě na celý odpoledne na anděl to mám pulhodky z koleje což se o víkendu dá, přes týden nakupuju v delvitě na Dejvicích a tam to je o dost horší, maso je tam dražší a datum spotřeby do druhýho dne, na andělu jsem jednou koupil i skoro na tejden, navíc to delvitácký musím vždycky ještě dobu okrajovat narozdíl od tesca... Za kolik se dá koupit kuřecí u řezníka?
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne březen 04, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
Děkuju |
Jméno, jestli to vůbec nějaké má, nevím, levné je to tam částečně pro to, že je to před expirací, částečně pro to, že je to po expiraci, na což je upozorněno (ale třeba taky ne) a tím pádem je to povoleno a částečně, jak mě poučil kamarád, je to tím, že z velkoskladů berou zbytky zboží, které by si jinak žádný (velký) zákazník už nevzal - půl palety, rozsypané - poškozené palety, zbytky apod, ale pořád to má normální dobu trvanlivosti - třeba rok a víc.
Nakoupit se tam dá, je otázka na co má člověk odvahu... Já si tam zatím nemůžu stěžovat na nic a to jsem koupil věci i rok po expiraci apod. |
JE to ta Brněnka co tam je,nebo je to eště něco jinýho? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne březen 04, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
Děkuju |
Nakoupit se tam dá, je otázka na co má člověk odvahu... Já si tam zatím nemůžu stěžovat na nic a to jsem koupil věci i rok po expiraci apod. |
JE to ta Brněnka co tam je,nebo je to eště něco jinýho? |
Je to jinde, když půjdeš od Slovanu, tak snad druhý, třetí krámek, takové zastrčené dveře, vpravo je zelenina, vlevo nějaká cukrárna, nebo co. Teď je to dokonce pod lešením, myslím. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne březen 04, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Je to jinde, když půjdeš od Slovanu, tak snad druhý, třetí krámek, takové zastrčené dveře, vpravo je zelenina, vlevo nějaká cukrárna, nebo co. Teď je to dokonce pod lešením, myslím. |
ok,díkec,tím se vysvětluje to, že když sem tam byl já, tak to tam bylo relativně drahý _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 05, 2007 8:12 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
Děkuju |
ZLEVNĚNKA...moje kolegyně tam nakupují...na mě je to daleko...raději utratím dvakrát tolik v globusu.o))
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 05, 2007 11:04 am Předmět: |
|
|
| Číža napsal: | | to Ygg: Ve Zličíně jsem byl, máš pravdu že je to tam dobrý ale je to pro mě na celý odpoledne na anděl to mám pulhodky z koleje což se o víkendu dá, přes týden nakupuju v delvitě na Dejvicích a tam to je o dost horší, maso je tam dražší a datum spotřeby do druhýho dne, na andělu jsem jednou koupil i skoro na tejden, navíc to delvitácký musím vždycky ještě dobu okrajovat narozdíl od tesca... Za kolik se dá koupit kuřecí u řezníka? |
Delvita na J.partyzánů je nejlepší, ale taky je drahá jak sviňa...já tam kupuju jen mleté hovězí, to je tam kvalitní a ok, byť drahé..navíc tam mají to bio maso...ale opět drahé. Zličín bez auta je na ho...., to je fakt. Slušné řeznictví i Ryby-drůbež jsou na Dejvické. Honit tě někam jinam mi přijde jako blbost, tak tam zajdi a podívej se...jo, na Národní obrany (rovnoběžná s Dejvickou směrem..prostě dolů, dejme tomu že směr Stromovka:-)))) býval malý krámek jen s drůbeží ... a jeden podobný býval i v kolmé na Dejvickou směrem nahoru...někde okolo toho náměstíčka s casinem, Baťou a Živnobankou....měli tam snad jen kuřecí maso, ale dobré ceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
Funguje ještě ten šhop na lidický?
Kdo tam nakupuje,dá se něco v pohodě konzumovat?
A nevíte někde v Brně o krámě kde prodávaj podměrečná kuřata?
Dnes jsem uplnou nahodou našel kram kam vozej normoš kuřata a hlavně prsa:)která jsou moc malá aby šla do těch stupidních řetězců takže jsou velmi velmi levná a uplne v poho:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 9:03 am Předmět: |
|
|
V brandýse nad Labem:)
to ti asi k ničemu nejni.Proto se ptám jestki nevíte o podobnejch vecech v brně.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|