VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Loolan napsal:
Nemám rád lidi, kteří něco nakousnou a pak se to snaží zahrát do outu. Myslels tím, že jsem nějaký záškodník, kterého si najala konkurence nebo co?
edit: Aha, tak už jsem a to po přečtení jiných topiců přišel: "Renova parta" = parta lidí, kteří mu lezou do... a tebe se snaží pošpinit (spikli se proti tobě) LOL
citace:

Jj, to vím, ale přesto si myslím, že při tom zranění to skutečně smysl má, protože ten kloub má látky, ze kterých to bude stavět...Ale rozhodně jsem proti tomu užívat to preventivně...

Bylo mi řečeno, že pokud mám vyváženou a pestrou stravu, je to naprostá zbytečnost.
Vycházíš z nějakých studií, testující kloubní preparáty a jejich účinnost při zraněních (nebo ze školní výuky)? Pokud máš, co říct, rád se nechám poučit.

1. já to také nesnáším, ale z tvé první odpovědi jsem pochopil, že jsem střelil vedle a tak jsem napsal "promiň"

2. ne, nemám to ani ze studií ani ze školní výuky, mám to od závodníků a jejich zkušeností...A na základě toho jsem si utvořil názor...

ad.studie - před 5 lety neexistovalo dát si jakoukoliv bílkovinu před a nebo ihned po tréninku, protože se myslelo, že by to tělo nebylo dobré kvůli distribuci krve a zatížení TS - pak vyšla studie o vhodnosti konzumace rychle vstřebatelných proteinů před i po tréninku, zkoumaná na souboru lidí čítajícím 6 homo sapiens a tak poslední dva roky všichni ( x miliónů lidí ) pijeme před i po tréninku sacharidoproteinové nápoje...
Tím chci jen říct že ne vše, co je v nějaké studii, je svaté. Jistě by na tvou studii o nevhodnosti suplementace kloubní výživy existovala protistudie o vhodnosti suplementace, pochopitelně podle toho, kdo to zaplatil. Akreditované laboratoře jsou ale oboje

Ne, není to pro mě svaté, ale určitě to pro mě má větší informativní hodnotu, než něco "z doslechu". I když jsi to slyšel od lidí, kteří jsou tvým vzorem a mají na sobě hodně vyrýsované svaloviny. Toto pro mě však není berná mince. Nechceš mi snad namluvit, že závodní kulťáci staví regeneraci koloubů na kloubní výživě, že ne?
Radši bych tedy přelouskal několik protimluvných studíí a zkusil si udělat vlastní názor. Můj nynější názor na kloubní výživu se zakládá na poznatcích odborníků, kteří se přímo tím zabývají celý život.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:
Nemám rád lidi, kteří něco nakousnou a pak se to snaží zahrát do outu. Myslels tím, že jsem nějaký záškodník, kterého si najala konkurence nebo co?
edit: Aha, tak už jsem a to po přečtení jiných topiců přišel: "Renova parta" = parta lidí, kteří mu lezou do... a tebe se snaží pošpinit (spikli se proti tobě) LOL
citace:

Jj, to vím, ale přesto si myslím, že při tom zranění to skutečně smysl má, protože ten kloub má látky, ze kterých to bude stavět...Ale rozhodně jsem proti tomu užívat to preventivně...

Bylo mi řečeno, že pokud mám vyváženou a pestrou stravu, je to naprostá zbytečnost.
Vycházíš z nějakých studií, testující kloubní preparáty a jejich účinnost při zraněních (nebo ze školní výuky)? Pokud máš, co říct, rád se nechám poučit.

1. já to také nesnáším, ale z tvé první odpovědi jsem pochopil, že jsem střelil vedle a tak jsem napsal "promiň"

2. ne, nemám to ani ze studií ani ze školní výuky, mám to od závodníků a jejich zkušeností...A na základě toho jsem si utvořil názor...

ad.studie - před 5 lety neexistovalo dát si jakoukoliv bílkovinu před a nebo ihned po tréninku, protože se myslelo, že by to tělo nebylo dobré kvůli distribuci krve a zatížení TS - pak vyšla studie o vhodnosti konzumace rychle vstřebatelných proteinů před i po tréninku, zkoumaná na souboru lidí čítajícím 6 homo sapiens a tak poslední dva roky všichni ( x miliónů lidí ) pijeme před i po tréninku sacharidoproteinové nápoje...
Tím chci jen říct že ne vše, co je v nějaké studii, je svaté. Jistě by na tvou studii o nevhodnosti suplementace kloubní výživy existovala protistudie o vhodnosti suplementace, pochopitelně podle toho, kdo to zaplatil. Akreditované laboratoře jsou ale oboje

Ne, není to pro mě svaté, ale určitě to pro mě má větší informativní hodnotu, než něco "z doslechu". I když jsi to slyšel od lidí, kteří jsou tvým vzorem a mají na sobě hodně vyrýsované svaloviny. Toto pro mě však není berná mince. Nechceš mi snad namluvit, že závodní kulťáci staví regeneraci koloubů na kloubní výživě, že ne?
Radši bych tedy přelouskal několik protimluvných studíí a zkusil si udělat vlastní názor. Můj nynější názor na kloubní výživu se zakládá na poznatcích odborníků, kteří se přímo tím zabývají celý život.

ow...
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ostatním:
Já měl taky problémy s klouby. Nežral jsem nic a za měsíc se to zlepšilo (jedu dřepy, mt,...). Kdybych jedl každý den tři gumové medvídky, tak bych mohl říct, že se mě to porychtovalo díky té želatině a někdo by tomu možná uvěřil a kupoval by si je (dřív jsem to zkoušel, ale bylo to na h*vno). Tohle má asi stejnou váhu, jako ty vaše příspěvky.
Kadd

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
ostatním:
Já měl taky problémy s klouby. Nežral jsem nic a za měsíc se to zlepšilo (jedu dřepy, mt,...). Kdybych jedl každý den tři gumové medvídky, tak bych mohl říct, že se mě to porychtovalo díky té želatině a někdo by tomu možná uvěřil a kupoval by si je (dřív jsem to zkoušel, ale bylo to na h*vno). Tohle má asi stejnou váhu, jako ty vaše příspěvky.

aha tak naše osobní zkušenost je asi výmsl ty musíš bejt ale namyšlenej debil.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Loolan napsal:
ostatním:

aha tak naše osobní zkušenost je asi výmsl ty musíš bejt ale namyšlenej debil.

a ty musíš být neobyčejně vnímavý jedinec, když poznáš, z čeho konkretně se ti vyřešil velice komplexní problém, který závisí na mnoha věcech

a ty debily si odpusť, pičínko.
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
ostatním:
Já měl taky problémy s klouby. Nežral jsem nic a za měsíc se to zlepšilo (jedu dřepy, mt,...). Kdybych jedl každý den tři gumové medvídky, tak bych mohl říct, že se mě to porychtovalo díky té želatině a někdo by tomu možná uvěřil a kupoval by si je (dřív jsem to zkoušel, ale bylo to na h*vno). Tohle má asi stejnou váhu, jako ty vaše příspěvky .

aha, už mlčíme, odborníku ...za chvilku budeš jako erik1, tomu to také nikdo nevysvětlí
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Loolan napsal:
ostatním:
Já měl taky problémy s klouby. Nežral jsem nic a za měsíc se to zlepšilo (jedu dřepy, mt,...). Kdybych jedl každý den tři gumové medvídky, tak bych mohl říct, že se mě to porychtovalo díky té želatině a někdo by tomu možná uvěřil a kupoval by si je (dřív jsem to zkoušel, ale bylo to na h*vno). Tohle má asi stejnou váhu, jako ty vaše příspěvky .

aha, už mlčíme, odborníku ...za chvilku budeš jako erik1, tomu to také nikdo nevysvětlí

asis nepochopil, že jsem tím chtěl říct: že by se jim to třeba zlepšilo (třeba ne) i bez toho, ale to už teď nezjistíme

Naposledy upravil Loolan dne so srpen 25, 2007 9:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
ostatním:

Boze... ja ked som si prvy krat zamrdal rameno tak do tyzdna som bol fit. No jak som si uhnal to zranenie viac tak sa mi to taha az doteraz.
Telo ma velke regeneracne schopnosti, len mu musia byt dodane kvalitne materialy, aby mohlo zacat s regeneraciou.
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roland SteelRaven napsal:
Loolan napsal:
ostatním:

Boze... ja ked som si prvy krat zamrdal rameno tak do tyzdna som bol fit. No jak som si uhnal to zranenie viac tak sa mi to taha az doteraz.
Telo ma velke regeneracne schopnosti, len mu musia byt dodane kvalitne materialy , aby mohlo zacat s regeneraciou.

Toto je svatá pravda. Ortoped však řekl, že kloubní výživa, která jede v reklamách v televizi nemá prokazatelný vliv na regeneraci kloubů.
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:
ostatním:

asis nepochopil, že jsem tím chtěl říct: že by se jim to třeba zlepšilo (třeba ne) i bez toho, ale to už teď nezjistíme

no myslím si, že kůra medvídků prostě není kvalitní kloubní výživa...ale nechme toho, ty si věř studiím a mě, až se něco pokazí, tak tu výživu zkusím a udělám si vlastní názor...
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boze, som sa skoro zadusil s dzusem ktory som pil...
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Loolan napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:
ostatním:

no myslím si, že kůra medvídků prostě není kvalitní kloubní výživa...ale nechme toho, ty si věř studiím a mě, až se něco pokazí, tak tu výživu zkusím a udělám si vlastní názor...

Nemyslel som narazku alebo co... to urcite ne...
minsc

Pravda je možná někde uprostřed. Mám pozitivní zkušenosti s hydrolyzáty kolagenu, ale v případě vážnějšího zranění mi nepomohly vymáklejší věci...Tím myslím ten glukosamin apod. Taky je tu otázka, jak může hydrolyzát kolagenu pomoct někomu, kdo používá super vstřebatelný zdroje bílkovin. Moc to nedává smysl
Ale když člověku teče do bot, tak stejně zkusí úplně všechno

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
Loolan

Freimen napsal:
Loolan napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:
ostatním:

kůra medvídků je samozřejmě plotovina nejvyššího kalibru, byl jsem blbej (měl jsem z doslechu, že to bude fungovat a věřil tomu). Proto reaguju na lidi, kteří vidí v TV reklamu a jdou a hned si to koupí. Pak se jim časem kloub vyléčí a hned je to z toho.
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roland SteelRaven napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:
Freimen napsal:
Loolan napsal:
ostatním:

Nemyslel som narazku alebo co... to urcite ne...

pane dýzl, nevím, na co reagujete
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: