Tyy jo, tak jsem dneska videla remake stejnojmennyho filmu Dawn of the Death...a super, super, super...sice trochu krvavejsi hra o preziti, ale rozhodne zadny klise...
Vcera jsem nahodou zhledl film Zatoka ticha (Mean creek), prvne jsem myslel, ze to je nejaka kravina pro deti, ale fakt super drama a i kdyz tomu rozumim jak koza petrzeli, tak ty decka to podle me hrali opravdu skvele. Fakt me uz dlouho zadnej film takhle neupoutal.
Hairspray ruuuulz, kdo ma rad pomadu tak se ma na co tesit, dlouho sem se tak nepobavil v kine
_________________ When I find out all the reasons, Maybe I'll find another way, Find another day
With all the changing seasons, of my life,
Maybe I'll get it right next time
Vcera sem poprve videl Schindler list a musim rict ze fakt moc peknej filmik!! Akorat v nekterych okamzicich dost smutny a nemcu se mi chce
_________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
cage mam rad a treba ghost rider se mi libil i kdyz to taky nebylo nic super podle hodnoceni. Ale next je jeden s nejhure hodnocenych filmu s nim. A krome efektu je ten film dost spatny. Ale samozrejme vec nazoru....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru