|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| hrajem hry |
| NFS |
|
10% |
[ 10 ] |
| GTA |
|
15% |
[ 15 ] |
| CS |
|
10% |
[ 10 ] |
| ine (specifikujte v topicu) |
|
48% |
[ 47 ] |
| nehram je to zbytocnost - strata casu |
|
15% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
| brut napsal: | Ano až koncem roku 08,ale stejně se to posune až na začátek 09.
Ganxterko z toho si nic nedělej,mě už je teď 31 a půjdu do toho málem jako důchodce! |
uprimne sem na to hodne,hodne moc zvedavej.Prece jen v it to s dokoncovanim projektu neni zadna slava ,kor kdyz jde o pc hru,a kor v nasi kotline.Jestli se s tim popasujou,jsou to borci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 7:55 pm Předmět: Re: games |
|
|
| EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: |
system shock je umenie :) |
moje řeč ... je to jediná singleplayerovka o který uvažuju že se k ní poněkolikáté vrátím ... |
na com to chces spustit? Myslim operacny system... mne to chodilo na win milenium, na 2k to uz neslo a XP som moc nemal v laske - vedia to rozchodit? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 7:56 pm Předmět: Re: games |
|
|
| g_dgrim napsal: | | EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: |
moje řeč ... je to jediná singleplayerovka o který uvažuju že se k ní poněkolikáté vrátím ... |
na com to chces spustit? Myslim operacny system... mne to chodilo na win milenium, na 2k to uz neslo a XP som moc nemal v laske - vedia to rozchodit? |
dosbox
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:30 pm Předmět: Re: games |
|
|
| g_dgrim napsal: | | EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: |
na com to chces spustit? Myslim operacny system... mne to chodilo na win milenium, na 2k to uz neslo a XP som moc nemal v laske - vedia to rozchodit? |
omlouvám se , měl jsem na mysli SS 2 _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
btw: Ma tu nekdo Playstation 3 ? Uvazuju o koupi na poradani vikendovejch pareb (hlavne sporty) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:41 pm Předmět: Re: games |
|
|
| EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: | | EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: |
omlouvám se , měl jsem na mysli SS 2 |
aj ja :) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 9:52 pm Předmět: Re: games |
|
|
| g_dgrim napsal: | | EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: | | EmbrYoYo napsal: | | g_dgrim napsal: |
omlouvám se , měl jsem na mysli SS 2 |
aj ja :) |
aha :)
mno ja používám Xp který jsi ty neměl / nemáš v lásce a na těch jsem to hrál takže předpokládám že vedia ... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:30 am Předmět: me oblibene hry |
|
|
Operation Flashpoint Resistance (armed assault sucks) - nejlepsi hra vsech dob stale se k ni vracim
Battle For Middle Earth 2
Toca Race Driver 3
Volant nutny
Na prednaskach jsme dost hrali po wifi
Flat Out 2
Counter Strike 1.6
Age Of Mythology
Ted me bavi Ninja Turtles 2007 :o], hraji snad kazdou novou hru v prumeru cca 40minut :o], pak jdu k jine. Pouze vyse vyjmenovane jsou stalice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
Pekny auto-pc vybaveni _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 3:41 pm Předmět: force dynamic |
|
|
Naposledy upravil AxelX1 dne út srpen 28, 2007 3:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 3:49 pm Předmět: Re: force dynamic |
|
|
tak tomu říkám pravý prožitek z jízdy , ale nevim jestli by mě to dlouho bavilo, když by to se mnou takhle mlátilo , aby mě nebylo blbě z toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 3:58 pm Předmět: Re: force dynamic |
|
|
Už hraju jen občas (teda jen ted o prazdninach:) a to na gameparku SOLDAT (pojdte si dat nekdo particku:) a pak Runescape což je _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|