Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Topděfka

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2007 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wescoast napsal:
Topděfka napsal:
wescoast napsal:
Nevite kde se da vsadit na Olympii?

je,to je docela dobrej napad :)

Sem genius no, jen nevim jak to udelat.

www.betandwin.com.
je tam ted nejakej bonus,pro novej ucet 100kc za 1 sms :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2007 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
ten ajax asi dam s arsenalem..a mozna liverpoolem...

S Arsenalem...rudoši nemaj šanci...když sem slyšel ty jejich silácký řeči...tak jsem málem spadnul z kanape Doufám, že dostanou pořádnej kotlík...ale von Wenger bude asi šetřit hlavní hvězdy...ale i tak je sfouknou jako svíčku
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak! Arsenal je víc než jen tým
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Topděfka

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2007 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvarkopako napsal:
Topděfka napsal:
ten ajax asi dam s arsenalem..a mozna liverpoolem...

S Arsenalem...rudoši nemaj šanci...když sem slyšel ty jejich silácký řeči...tak jsem málem spadnul z kanape Doufám, že dostanou pořádnej kotlík...ale von Wenger bude asi šetřit hlavní hvězdy...ale i tak je sfouknou jako svíčku

za oba uz to dela celkem slusnej kurz.tak drzim palce.
Topděfka

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera jsem videl

US Open - Karlovic vs. Clement .Karlovic co jsem videl na chatu pred zapasem jasnej favorit,na kurte to ale nebylo moc poznat,Clement mu nedal nic zadarmo a nakonec,po 4 h (!!) bitve,ho udolal.Pristi zapas budu hodne sledovat a kdyz bude kurz,vsadim proti francouzovi.

predkolo LM : Liverpool - Toulouse

bomba!Reds nevypustili ani vterinu zapasu a podle toho to taky vypadalo,sice mi ten blbecek kuyt v nastavenym case zkazil under 3,5 ,ale zapas to byl moc peknej (vysledek 4:0) ,obdivuju,ze jim o nic neslo,a podaj takovejhle vykon.V lize jsou tohle kolo jasne na vyhru.
Topděfka

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

k tomu frantikovi.Hrat bude zejtra s Johanssonem,Johanssona jsem vcera jen tak prelit ockem a az na pocatecni zavahani mel hru pod kontrolou.Clement sice vcera porazil Karlovice (a btw,publikum zretelne fandilo francouzovi,zajimalo by me proc) ,ale byla to 4 h bitva a spoleham na to,ze ho stala hodne sil.Statistika vzajemnych zapasu je celkem vyrovnana,ale na tvrdym povrchu ho Johansson az na jedinou vyjimku bije (4:1) .Johansson poslednich 10 zapasu odehral na tvrdym.Za kurz 1.9 to asi zkusim.Co vy na to?
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je ovsem mazec.no co,nekdy to prijit muselo a ja mam radost aspon za slavku :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
bude nekdo davat slavku s ajaxem?Brutalni kurz, 2 za 2.15 ts .Skoro mi prijde,ze bookmakeri vedi vic nez ja :-)

Vsadil jsem na bwin.com na Slávii (kurs 3.60) a je vyděláno .

Teď se jen musím přemluvit, abych to obratem nevsadil na něco jinýho a hned zase neprohrál:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 1:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja na tom samym serveru na ajax.hanba.

vsechny analyzy ukazovaly na ajax,v lize za 2 zapasy 12 golu,a milion dalsich faktoru...paka.
snad me to od sazeni nadobro vylecilo :)
brut

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 4:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlouhodobě se sázet nedá.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
ja na tom samym serveru na ajax.hanba.

vsechny analyzy ukazovaly na ajax,v lize za 2 zapasy 12 golu,a milion dalsich faktoru...paka.
snad me to od sazeni nadobro vylecilo :)

Na Ajax bych nevsadil korunu, je to banda zkurvenejch kokotu a sracek... vcera kamos dotahl pivka a mrkli sme na ten zapas, nadhera... Vlcak s Vaniakem sou naprosto nejvetsi machri ... fandili sme samoszrejme Slavce, i kdyz nemam rad cajzly, tak tady ta nenavist k ajaxu prevazuje a precejenom Slavka sou Cesi! :)

Jinak holandska liga je takova, ze tam sou vlastne jenom 4 takovy dominantnejsi kluby - Ajax, PSV, Alkmaar a Feyenoord a zbytek je banda sracu :) ...
Taky musis brat v potaz, ze sice Ajax v prvnich dvou zapasech dal sice 12 golu, jenze 8 jich bylo novackovi z 2. ligy...

Ronnie: gratulace :)
kvarkopako

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Vsadil jsem na bwin.com na Slávii (kurs 3.60) a je vyděláno .

A ja sem vsadil na to, ze Rosicky dal gola Nezlob se na mne Ronnie, ale takovejhle post nema vubec zadnou hodnotu Priste to napis pred zapasem

Jo a jinak ten kurz 3,6...to je celkem zebrota...ovsem co chtit taky od zlodeju na bwin...na Expektu bylo tesne pred zapasem na Slavii 4,5...vetsina lidi totiz nasypala na Ajax...tak to letelo nahoru

brut napsal:
Dlouhodobě se sázet nedá.

To ze to nejde Tobe jeste neznamena, ze to neni mozny

----------------------------------------------------------------------------------------

No sice jsem prohral, ale receno slovy klasika Non Je Ne Regrette Rien Slavii se to asi na sedmy pokus podarilo...teda spise nez Slavia to byl Vaniak s Vlckem...kterej splatil ty spousty spalenejch sanci, ktery mel od zacatku sezony
100 mega za LM je doma...a tedka jen doufat ve slusnej los, aby nebyla nejaka vostuda typu Barcelona-Sparta 5:0 jako pred lety

Ajax ovsem Slavii ukrutne podnecil...v prvnim zapase se to dalo pochopit...ale ze stejnou chybu udelaj podruhy...no comment

A co se Sparty tyka...ocekavany vysledek...ikdyz nutno priznat, ze 2 goly dostala az v zaveru...ten dvojzapas presne ukazal rozdil mezi Spartou a Arsenalem...Arsenal mel nejaky sance...ne moc...a dal z nich 5 golu...Sparta taky mela sance...v obou zapasech...v prvnim dkonce Rezek nastrelil tyc...ale prosustrovali je a to se proti tymu jako Arsenal nevyplaci
Treba ten treti gol vcera...hrac dostane balon na velky vapno...v klidu zpracuje...hodi z nohy na nohu, podiva se v klidu na vobe strany a pak placirkou prihraje do golovy sance...a proti nemu, tak metr metr a pul stojej 2 spartani...cumej na nej a ani se nehnou Kdyz pominu, ze prihravku na nej nemeli stoperi vubec nechat projit...tak kdyz uz ji dostal, okamzite mu meli ustrelit balon vod nohy...ale to je marny

-------------------------------------------------------------------------------------

No panove, sazkarska sezona pomalu zacina...takze vsem GL do vsech sazek...a po dvou fotbalovych experimentech si pockam, az zacne NBA...uz aby to bylo
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
k tomu frantikovi.Hrat bude zejtra s Johanssonem,Johanssona jsem vcera jen tak prelit ockem a az na pocatecni zavahani mel hru pod kontrolou.Clement sice vcera porazil Karlovice (a btw,publikum zretelne fandilo francouzovi,zajimalo by me proc) ,ale byla to 4 h bitva a spoleham na to,ze ho stala hodne sil.Statistika vzajemnych zapasu je celkem vyrovnana,ale na tvrdym povrchu ho Johansson az na jedinou vyjimku bije (4:1) .Johansson poslednich 10 zapasu odehral na tvrdym.Za kurz 1.9 to asi zkusim.Co vy na to?

ou je bejby.3:1 na sety
kvarkopako

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co chlapci...co říkáte na včerejší los LM???

Skupina A
Liverpool
FC Porto
Marseille
Besiktas

Skupina B
Chelsea
Valencie
Schalke
Rosenborg

Skupina C
Real Madrid
Brémy
Lazio
Olymp.Pireus

Skupina D
AC Milán
Benfica Lisabon
Celtic Glasgow
Šachtar Doněck

Skupina E
Barcelona
Lyon
Stuttgart
Glasgow Rangers

Skupina F
Manchester U.
AS Řím
Sporting Lisabon
Dynamo Kyjev

Skupina G
Inter Milán
Eindhoven
CSKA Moskva
Fenerbahce

Skupina H
Arsenal
Sevilla/AEK Atény
Steaua Bukurešť
SLAVIA

Program skupiny H

středa 19. září: Arsenal - Sevilla/AEK Atény, Slavia - Steaua Bukurešť

úterý 2. října: Sevilla/AEK Atény - Slavia, Steaua Bukurešť - Arsenal

úterý 23. října: Arsenal - Slavia, Sevilla/AEK Atény - Steaua Bukurešť

středa 7. listopadu: Steaua Bukurešť - Sevilla/AEK Atény, Slavia - Arsenal

úterý 27. listopadu: Steaua Bukurešť - Slavia, Sevilla/AEK Atény - Arsenal

středa 12. prosince: Arsenal - Steaua Bukurešť, Slavia - Sevilla/AEK Atény

---------------------------------------------------------------------------------

Jak to vidíte se šancema?
Osobně bych řekl, že to bohužel bude souboj s rumunama o pohár UEFA Je dobře, že první zápas s nima hrajou doma...protože do té doby snad Vaniakovi a Vlčkovi vydrží forma a mohli by tudíž získat 3 body, což by jistě upevnilo sebevědomí pro následné výlety do Španělska a na ostrovy
Co se bodů týká...nevím, jak se bude vyvíjet forma po celý podzim a jak sestava Slávie fyzicky zvládne model víkend-úterý/středa-víkend...to se teprve uvidí, jaký je Jarolím trenér, zda je pořádně kondičně připravil (ovšem není to Hřebík, ani Petržela, takže nejsem optimistou)...ale reálně si myslím, že mají šanci na 4-5 bodů a Steauu přetlačí v boji o UEFU.
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezismarja,koukate nekdo na toho stepanka?pekne do toho reze...a projel mi sazku :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: