|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Topděfka napsal: | | wescoast napsal: | | Nevite kde se da vsadit na Olympii? |
je,to je docela dobrej napad :) |
Sem genius no, jen nevim jak to udelat. |
www.betandwin.com.
je tam ted nejakej bonus,pro novej ucet 100kc za 1 sms :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak! Arsenal je víc než jen tým _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 11:06 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | | ten ajax asi dam s arsenalem..a mozna liverpoolem... |
S Arsenalem...rudoši nemaj šanci...když sem slyšel ty jejich silácký řeči...tak jsem málem spadnul z kanape Doufám, že dostanou pořádnej kotlík...ale von Wenger bude asi šetřit hlavní hvězdy...ale i tak je sfouknou jako svíčku |
za oba uz to dela celkem slusnej kurz.tak drzim palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
vcera jsem videl
US Open - Karlovic vs. Clement .Karlovic co jsem videl na chatu pred zapasem jasnej favorit,na kurte to ale nebylo moc poznat,Clement mu nedal nic zadarmo a nakonec,po 4 h (!!) bitve,ho udolal.Pristi zapas budu hodne sledovat a kdyz bude kurz,vsadim proti francouzovi.
predkolo LM : Liverpool - Toulouse
bomba!Reds nevypustili ani vterinu zapasu a podle toho to taky vypadalo,sice mi ten blbecek kuyt v nastavenym case zkazil under 3,5 ,ale zapas to byl moc peknej (vysledek 4:0) ,obdivuju,ze jim o nic neslo,a podaj takovejhle vykon.V lize jsou tohle kolo jasne na vyhru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
k tomu frantikovi.Hrat bude zejtra s Johanssonem,Johanssona jsem vcera jen tak prelit ockem a az na pocatecni zavahani mel hru pod kontrolou.Clement sice vcera porazil Karlovice (a btw,publikum zretelne fandilo francouzovi,zajimalo by me proc) ,ale byla to 4 h bitva a spoleham na to,ze ho stala hodne sil.Statistika vzajemnych zapasu je celkem vyrovnana,ale na tvrdym povrchu ho Johansson az na jedinou vyjimku bije (4:1) .Johansson poslednich 10 zapasu odehral na tvrdym.Za kurz 1.9 to asi zkusim.Co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 1:02 am Předmět: |
|
|
tak to je ovsem mazec.no co,nekdy to prijit muselo a ja mam radost aspon za slavku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 1:08 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | bude nekdo davat slavku s ajaxem?Brutalni kurz, 2 za 2.15 ts .Skoro mi prijde,ze bookmakeri vedi vic nez ja :-) |
Vsadil jsem na bwin.com na Slávii (kurs 3.60) a je vyděláno .
Teď se jen musím přemluvit, abych to obratem nevsadil na něco jinýho a hned zase neprohrál:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 1:10 am Předmět: |
|
|
ja na tom samym serveru na ajax.hanba.
vsechny analyzy ukazovaly na ajax,v lize za 2 zapasy 12 golu,a milion dalsich faktoru...paka.
snad me to od sazeni nadobro vylecilo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 4:57 am Předmět: |
|
|
Dlouhodobě se sázet nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 7:04 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | ja na tom samym serveru na ajax.hanba.
vsechny analyzy ukazovaly na ajax,v lize za 2 zapasy 12 golu,a milion dalsich faktoru...paka.
snad me to od sazeni nadobro vylecilo :) |
Na Ajax bych nevsadil korunu, je to banda zkurvenejch kokotu a sracek... vcera kamos dotahl pivka a mrkli sme na ten zapas, nadhera... Vlcak s Vaniakem sou naprosto nejvetsi machri ... fandili sme samoszrejme Slavce, i kdyz nemam rad cajzly, tak tady ta nenavist k ajaxu prevazuje a precejenom Slavka sou Cesi! :)
Jinak holandska liga je takova, ze tam sou vlastne jenom 4 takovy dominantnejsi kluby - Ajax, PSV, Alkmaar a Feyenoord a zbytek je banda sracu :) ...
Taky musis brat v potaz, ze sice Ajax v prvnich dvou zapasech dal sice 12 golu, jenze 8 jich bylo novackovi z 2. ligy...
Ronnie: gratulace :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 7:27 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Vsadil jsem na bwin.com na Slávii (kurs 3.60) a je vyděláno . |
A ja sem vsadil na to, ze Rosicky dal gola Nezlob se na mne Ronnie, ale takovejhle post nema vubec zadnou hodnotu Priste to napis pred zapasem
Jo a jinak ten kurz 3,6...to je celkem zebrota...ovsem co chtit taky od zlodeju na bwin...na Expektu bylo tesne pred zapasem na Slavii 4,5...vetsina lidi totiz nasypala na Ajax...tak to letelo nahoru
| brut napsal: | | Dlouhodobě se sázet nedá. |
To ze to nejde Tobe jeste neznamena, ze to neni mozny
----------------------------------------------------------------------------------------
No sice jsem prohral, ale receno slovy klasika Non Je Ne Regrette Rien Slavii se to asi na sedmy pokus podarilo...teda spise nez Slavia to byl Vaniak s Vlckem...kterej splatil ty spousty spalenejch sanci, ktery mel od zacatku sezony
100 mega za LM je doma...a tedka jen doufat ve slusnej los, aby nebyla nejaka vostuda typu Barcelona-Sparta 5:0 jako pred lety
Ajax ovsem Slavii ukrutne podnecil...v prvnim zapase se to dalo pochopit...ale ze stejnou chybu udelaj podruhy...no comment
A co se Sparty tyka...ocekavany vysledek...ikdyz nutno priznat, ze 2 goly dostala az v zaveru...ten dvojzapas presne ukazal rozdil mezi Spartou a Arsenalem...Arsenal mel nejaky sance...ne moc...a dal z nich 5 golu...Sparta taky mela sance...v obou zapasech...v prvnim dkonce Rezek nastrelil tyc...ale prosustrovali je a to se proti tymu jako Arsenal nevyplaci
Treba ten treti gol vcera...hrac dostane balon na velky vapno...v klidu zpracuje...hodi z nohy na nohu, podiva se v klidu na vobe strany a pak placirkou prihraje do golovy sance...a proti nemu, tak metr metr a pul stojej 2 spartani...cumej na nej a ani se nehnou Kdyz pominu, ze prihravku na nej nemeli stoperi vubec nechat projit...tak kdyz uz ji dostal, okamzite mu meli ustrelit balon vod nohy...ale to je marny
-------------------------------------------------------------------------------------
No panove, sazkarska sezona pomalu zacina...takze vsem GL do vsech sazek...a po dvou fotbalovych experimentech si pockam, az zacne NBA...uz aby to bylo _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 12:00 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | k tomu frantikovi.Hrat bude zejtra s Johanssonem,Johanssona jsem vcera jen tak prelit ockem a az na pocatecni zavahani mel hru pod kontrolou.Clement sice vcera porazil Karlovice (a btw,publikum zretelne fandilo francouzovi,zajimalo by me proc) ,ale byla to 4 h bitva a spoleham na to,ze ho stala hodne sil.Statistika vzajemnych zapasu je celkem vyrovnana,ale na tvrdym povrchu ho Johansson az na jedinou vyjimku bije (4:1) .Johansson poslednich 10 zapasu odehral na tvrdym.Za kurz 1.9 to asi zkusim.Co vy na to? |
ou je bejby.3:1 na sety
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 7:42 am Předmět: |
|
|
Tak co chlapci...co říkáte na včerejší los LM???
Skupina A
Liverpool
FC Porto
Marseille
Besiktas
Skupina B
Chelsea
Valencie
Schalke
Rosenborg
Skupina C
Real Madrid
Brémy
Lazio
Olymp.Pireus
Skupina D
AC Milán
Benfica Lisabon
Celtic Glasgow
Šachtar Doněck
Skupina E
Barcelona
Lyon
Stuttgart
Glasgow Rangers
Skupina F
Manchester U.
AS Řím
Sporting Lisabon
Dynamo Kyjev
Skupina G
Inter Milán
Eindhoven
CSKA Moskva
Fenerbahce
Skupina H
Arsenal
Sevilla/AEK Atény
Steaua Bukurešť
SLAVIA
Program skupiny H
středa 19. září: Arsenal - Sevilla/AEK Atény, Slavia - Steaua Bukurešť
úterý 2. října: Sevilla/AEK Atény - Slavia, Steaua Bukurešť - Arsenal
úterý 23. října: Arsenal - Slavia, Sevilla/AEK Atény - Steaua Bukurešť
středa 7. listopadu: Steaua Bukurešť - Sevilla/AEK Atény, Slavia - Arsenal
úterý 27. listopadu: Steaua Bukurešť - Slavia, Sevilla/AEK Atény - Arsenal
středa 12. prosince: Arsenal - Steaua Bukurešť, Slavia - Sevilla/AEK Atény
---------------------------------------------------------------------------------
Jak to vidíte se šancema?
Osobně bych řekl, že to bohužel bude souboj s rumunama o pohár UEFA  Je dobře, že první zápas s nima hrajou doma...protože do té doby snad Vaniakovi a Vlčkovi vydrží forma a mohli by tudíž získat 3 body, což by jistě upevnilo sebevědomí pro následné výlety do Španělska a na ostrovy
Co se bodů týká...nevím, jak se bude vyvíjet forma po celý podzim a jak sestava Slávie fyzicky zvládne model víkend-úterý/středa-víkend...to se teprve uvidí, jaký je Jarolím trenér, zda je pořádně kondičně připravil (ovšem není to Hřebík, ani Petržela, takže nejsem optimistou)...ale reálně si myslím, že mají šanci na 4-5 bodů a Steauu přetlačí v boji o UEFU. _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
jezismarja,koukate nekdo na toho stepanka?pekne do toho reze...a projel mi sazku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|