|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
Manga:Naruto
Berserk
Bleach
KenShiro
Knizky: T.Pratchet -Zemeplocha
Rowlingova -Harry Potter 1-7 ,z donuceni pritelkyne sem to precetl a uvedomil si ze to neni tak spatny,clovek se pritom pobavi a zasni si !
J.R.R.Tolkien -Par Prstenu
KULHANEK -  Vsecky skoro
Pak u tehle konkretne si nemuzu vzpomenout na autora ale menuje se to ENDEROVA KNIHA a je to _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
jestli píšeš....tak mi něco pošli. Vyšli mi dvě knihy. Když to bude dobré, proč se nepokusit oslovit nakladatele.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | jestli píšeš....tak mi něco pošli. Vyšli mi dvě knihy. Když to bude dobré, proč se nepokusit oslovit nakladatele. |
neco tam odpalkuju ale spis nez jako literarni tvorbu to beru jako takovou nenarocnou katarzi... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:37 pm Předmět: |
|
|
To asi většina. Jestli mohu doporučit tak nepoužívat slovo láska, tvůj dech, vůně, srdce, bolest, stín, oči , ústa, ňadra, slunce mého života, světlo, havraní křídla, slzy, smutek...to je pak vo hovně.....ale je to jen můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | To asi většina. Jestli mohu doporučit tak nepoužívat slovo láska, tvůj dech, vůně, srdce, bolest, stín, oči , ústa, ňadra, slunce mého života, světlo, havraní křídla, slzy, smutek...to je pak vo hovně.....ale je to jen můj názor. |
par tech slovicek tam obcas mam ale myslim ze vybiram ty mene kycovita ve vhodnych kompozicich... alespon doufam _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | To asi většina. Jestli mohu doporučit tak nepoužívat slovo láska, tvůj dech, vůně, srdce, bolest, stín, oči , ústa, ňadra, slunce mého života, světlo, havraní křídla, slzy, smutek...to je pak vo hovně.....ale je to jen můj názor. |
A vyhybat sa genitivnej metafore
Poeziu respektujem, ale prakticky ju na rozdiel od prozy necitam, ani nepisem. Nie som ten "poeticky" typ. Poznam sa s kosickymi autormi - basnikmi a len ma to utvrdzuje, ze v poezii som cudzinec.
Ale nemyslim si, ze by sa ludia nejak vyrazne od nej odklanali, ale mozno len do toho nevidim. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:46 pm Předmět: |
|
|
Jo miriády...lákavé slovíčko což.......
Hodnotit to nebudu....nikdo se mě neptal a chtělo by to číst déle, ale myslím, že vychází knihy lidem s menšími schopnostmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st září 05, 2007 8:59 pm Předmět: |
|
|
e.m.remarque - na zapade nic nove a este jedna kniha ktoru som cital
najlepsie ever, a to som knihovy hejter
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 05, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Cizo: Máš tam tři kousky.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 05, 2007 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Cizo: Máš tam tři kousky. |
libi se mi to, takove drsne, jakoby syrove ale zaroven spletite... docela zive bych si to umel predstavit jako intermezza v knizce hororovych povidek (miluju sbirky hororvych povidek!) :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 05, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
Díky. První z těch básní skutečně tvoří kostru jedné novely, kterou se snažím právě dostat k nakladatelům. Není to horor, ale hodně tíživý příběh s brutálníma scénama.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt září 06, 2007 12:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt září 06, 2007 12:20 am Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | g_dgrim napsal: | | v tom scifi ti chyba uz len P.K. Dick |
Aj ked niektore jeho diela sa ako vedecka fikcia ratat nedaju ;-) | myslim ze vzdy tam ma nieco vedecke ale ok, povedzme ze nie tak vela ako asimov ktory sa mne osobne zda nudny _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: čt září 06, 2007 6:55 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | ... povedzme ze nie tak vela ako asimov ktory sa mne osobne zda nudny |
Nadace od Asimova teda byla nuda, ale ty jeho vypointované krátké povídky o robotech se mi docela líbily.
A k Sapkowskému: podle mě to nejlepší co napsal jsou věci se Zaklínačem. Narrenturm ani jeho povídky mě nezaujaly. A samozřejmě Zaklínače je třeba číst ve správném pořadí - napřed ty povídkové knihy a pak sérii Krev Elfů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|