Knihy obecně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Knihy obecně  Úvodní stránka -> Ostatní -> Knihy obecně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Manga:Naruto
Berserk
Bleach
KenShiro

Knizky: T.Pratchet -Zemeplocha
Rowlingova -Harry Potter 1-7 ,z donuceni pritelkyne sem to precetl a uvedomil si ze to neni tak spatny,clovek se pritom pobavi a zasni si !
J.R.R.Tolkien -Par Prstenu
KULHANEK - Vsecky skoro

Pak u tehle konkretne si nemuzu vzpomenout na autora ale menuje se to ENDEROVA KNIHA a je to
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli píšeš....tak mi něco pošli. Vyšli mi dvě knihy. Když to bude dobré, proč se nepokusit oslovit nakladatele.
CIZO

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
jestli píšeš....tak mi něco pošli. Vyšli mi dvě knihy. Když to bude dobré, proč se nepokusit oslovit nakladatele.

neco tam odpalkuju ale spis nez jako literarni tvorbu to beru jako takovou nenarocnou katarzi...

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To asi většina. Jestli mohu doporučit tak nepoužívat slovo láska, tvůj dech, vůně, srdce, bolest, stín, oči , ústa, ňadra, slunce mého života, světlo, havraní křídla, slzy, smutek...to je pak vo hovně.....ale je to jen můj názor.
CIZO

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
To asi většina. Jestli mohu doporučit tak nepoužívat slovo láska, tvůj dech, vůně, srdce, bolest, stín, oči , ústa, ňadra, slunce mého života, světlo, havraní křídla, slzy, smutek...to je pak vo hovně.....ale je to jen můj názor.

par tech slovicek tam obcas mam ale myslim ze vybiram ty mene kycovita ve vhodnych kompozicich... alespon doufam

Derek Poundstone
AHOLA

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:

A vyhybat sa genitivnej metafore

Poeziu respektujem, ale prakticky ju na rozdiel od prozy necitam, ani nepisem. Nie som ten "poeticky" typ. Poznam sa s kosickymi autormi - basnikmi a len ma to utvrdzuje, ze v poezii som cudzinec.
Ale nemyslim si, ze by sa ludia nejak vyrazne od nej odklanali, ale mozno len do toho nevidim.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo miriády...lákavé slovíčko což.......
Hodnotit to nebudu....nikdo se mě neptal a chtělo by to číst déle, ale myslím, že vychází knihy lidem s menšími schopnostmi.
CIZO

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Jo miriády...lákavé slovíčko což.......
Hodnotit to nebudu....nikdo se mě neptal a chtělo by to číst déle, ale myslím, že vychází knihy lidem s menšími schopnostmi.

inu hodnoceni znam jen "libi" nebo "nelibi" protoze hodnoceni "dobre" nebo "spatne" snad ani v poezii pouzit nejde (pokud to neni basen typu "laska-paska" :)

no a miriady jsem tam dal po zrale desetiminutove uvaze kdy jsem ve sve omezene slovni zasobe nedokazal najit vhodny ekvivalent ktery by vyjadril to co jsem si usmeslel a jeste by k tomu sel stvorit rym

Derek Poundstone
ursus.

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e.m.remarque - na zapade nic nove a este jedna kniha ktoru som cital

najlepsie ever, a to som knihovy hejter
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo: Máš tam tři kousky.
CIZO

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Cizo: Máš tam tři kousky.

libi se mi to, takove drsne, jakoby syrove ale zaroven spletite... docela zive bych si to umel predstavit jako intermezza v knizce hororovych povidek (miluju sbirky hororvych povidek!) :)

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky. První z těch básní skutečně tvoří kostru jedné novely, kterou se snažím právě dostat k nakladatelům. Není to horor, ale hodně tíživý příběh s brutálníma scénama.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:
Manga:Naruto
Berserk
Bleach
KenShiro

Knizky: T.Pratchet -Zemeplocha
Rowlingova -Harry Potter 1-7 ,z donuceni pritelkyne sem to precetl a uvedomil si ze to neni tak spatny,clovek se pritom pobavi a zasni si !
J.R.R.Tolkien -Par Prstenu
KULHANEK - Vsecky skoro

Pak u tehle konkretne si nemuzu vzpomenout na autora ale menuje se to ENDEROVA KNIHA a je to

enderova kniha - ja som to cital (myslim :) ) ale uz dost davno ale co si pamatam tak to bolo super, myslim ze to malo viac casti dokonca. Len tak zbezne - nenacvicovali tam neake vesmirne letecke formacie atd? :)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
g_dgrim napsal:
v tom scifi ti chyba uz len P.K. Dick

Aj ked niektore jeho diela sa ako vedecka fikcia ratat nedaju ;-)
myslim ze vzdy tam ma nieco vedecke ale ok, povedzme ze nie tak vela ako asimov ktory sa mne osobne zda nudny
cz.petab

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
... povedzme ze nie tak vela ako asimov ktory sa mne osobne zda nudny

Nadace od Asimova teda byla nuda, ale ty jeho vypointované krátké povídky o robotech se mi docela líbily.

A k Sapkowskému: podle mě to nejlepší co napsal jsou věci se Zaklínačem. Narrenturm ani jeho povídky mě nezaujaly. A samozřejmě Zaklínače je třeba číst ve správném pořadí - napřed ty povídkové knihy a pak sérii Krev Elfů.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Knihy obecně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: