|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vird

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 4
op/s/vaha
...Drepy 2/5/100
...Bench Press 3/5/72
...Drepy 3/4/88
Do dnesneho treningu sa mi moc nechcelo, neviem preco, mozno kvoli pocasiu. Inak myslim ze dnes celkom pohodicka ale aj tak som vynechal triceps. Drepy so 100 uz som zvladal celkom lahko s 88 boli svizne a hlboke. Pri benchi som mal spociatku pocit ze si znizim vahu o 2 kila ale nakoniec som si povedal ze nebudem sracka a ked to ide tak to ide, a dobre som urobil od 2 serie som siel az k hrudniku bez vacsich problemov. Dnes som mal pocit ze by som na Benchi zmakol 5-6opacka co narozdiel od minulych treningov mi pripadalo nemozne. nepripisujem to nejakemu silovemu zlepseniu mozno bol iba dobry den alebo nieco. Pochybujem zeby som sa za 1 tyzden zlepsil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vird

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 2:54 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 5
op/s/vaha
Bench 5/5/68
Rozpažky 10/4/-
Uzke tlaky 4/5/53
Biceps 8/3/-
bench sa mi cvicil uplne zle som mal debilnu osu ktora bola moc tenka le tak odcvicil som ako tak 5-6 serii, biceps som dal 3x8 kedze takto mi to asi najviac vyhovuje viac serii nechcem robit nevidim v tom u bicepsu zmysel.
vcera som mal trening na poli sme zbierali zemiaky tak som nosil vrecia :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so září 01, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 6
op/s/vaha
Drep 4/4/98
BenchPress 4/4/68
DL 3/7/98-110
vsetko OK, dnes vynimocne, len sa mi zle cvicilo s mp3 v uchu tak som pri DL vybral, zavadzali mi tie kabliky ktore sa na mna uz dost lepili kedze som bol spoteny.
inak som stastny ze som na konci druheho tyzdna, nie zeby ma to nebavilo ale v tretom tyzdni vidim nejake zmeny treningu, nemam rad treningy kde sa ide stale dookola to iste s rovnakymi vahami, zmena dufam prospeje.
dnes som v posilovni skonstatoval ze som tucne prasa a slaba sracka. no co uz snad silovky nieco prinesu.
btw: aj vam sa v posilovni aj tesne po nej tak dobre rozmysla? mam pocit ze hlavu mam uplne cistu...
inak preco je lepsie v zime cvicit v tricku s dlhymi rukavmi? spominal to niekde freimen.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: po září 03, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 7
op/s/vaha
...Drepy 3/5/100
...Bench Press 4/5/72
...Drepy 3/4/88
...Tricepsove extenzie 6/5/- - myslim ze sa to tak vola
bench som si dal o jedno opacko viac to iste aj u drepov, zdali sa mi lahke  dokonca aj bench press sa mi zdal lahky. neviem ale myslim ze na bench z 3 tazkych na 4 lahke je pekny pokrok. ak si to niekto nemysli ja si to myslim, u mna je zvysenie maxka na tlaky taky mensi zazrak a sposobuje mi obrovsku radost.
este to je len 3 tyzden, dufam ze do konca vytiahnem maxko na 90 kil. ak to bude viac ako 95 budem ohromne rad. dufam ze fomin urobi tiez nejake zazraky.
dnes skola cize vstaval som dost skoro na co niesom moc zvyknuty. no dnes mozem pospat kedze zajtra skolu zacinam az po 2 hodine.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st září 05, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 8
op/s/vaha
...Uzke tlaky 5/6/53-65
...Tricepsove extenzie s JR 8/5/JR mohla mat okolo18-25kg
...Bic.zdvih 6/4/32
uzke tlaky ma potesili 5x so 65 v poslednej serii som vobec necakal, slo to celkom lahko. ostatne bolo tak nejak narychlo nechcelo sa mi s tym moc bavit
inak je svinska zima (11stupnov) a este k tomu prsi, oriste den na hovno
preco je v zime lepsie cvicit poriadne obleceny a nie v tielku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st září 05, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
řekl bych,když se spotíš a odpočíváš mezi sériemi, tak schládneš a to je na prd
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá září 07, 2007 3:51 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 9
op/s/vaha
...Drepy 3/4/94
...BP 4/5/68
...DL 2/6/102
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá září 07, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
myslite ze ak mi ide teraz predovsetkym o zvysenie sily, ma zmysel zaradit aj sutaznu fazu, alebo prejst rovno na fomina ktoreho trosku pretiahnut?
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: pá září 07, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
Dej soutezni fazi, ale vyser se na ten deload, co tam je.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: út září 11, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 10
op/s/vaha
...Drepy 2/5/100-113
...BP 3/6/72-81
...tric extenzie 6/5/?
dnes som uplne velmi stastny, BP sa mi totalne vydaril. 3 ciste opakovania s 81kg s REZERVOU asi na 1-2dalsie opakovania. povedal by som to ze to slo lahsie ako 75. drepy ma tiez potesili hoci som musel nohy dat trochu na sirsie. ale ten BP parada.
sila urcite sla hore -> ivanov je fakt zazracny.
inak pribral som a nie malo. myslim ze samy tuk mozno trochu svalov ale kolko svalov sa da pribrat za 4 tyzde myslim ze nie vela a vaha sla hore asi o 4-5kg. najprv som myslel ze je to z vody no ono sa to pomaly dostavalo na 90kg aj po ranu aj na vecer... no nic stane sa
k druhej faze ivanova - pojdem zrejme prve 2 tyzdne a potom hned fomin. ten pojde do 1 decembra. neviem ci mam ist aj 3. tyzdnen ivanova sutaznej faze ale celkovo to tam vyzera oba na jeden den tazkych tlakov nic viac. tak zrejme to seknem pocas 2. tyzdna.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: ne září 16, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 12
op/s/vaha
...Drepy 4/4/94
...BP 4/5/64
...DL 2/8/102-127
DL, super prve 2 serie nic moc som myslel ze nedotiahnem viac nez 102 ale po tom ako som oplakaval ze som sa zlepsil ako tak vsade okrem DL som sa postavil a vytiahol aj 127.
spokojnost
po 4 tyzdnoch ivanova si dovolim odhadnut (!!!) maximalky:
BP 90-92 (+5-10kg)
Drep 130-133 (+10-13kg)
DL 135 (+15kg)
vsetko je to iba priblizne, no aj tak mam z toho velku radost. u benchu neviem ake som mal maximum predtym no odhadujem nieco okolo 80-82. cize myslim ze slusny pokrok.
Do ivanova som siel s tym, ze dosiahnem nadhodnotene maxka - co sa mi zdalo prilis optimisticke. nadhodnotene maxka som nielen dosiahol ale aj prekrocil.
Takze nasleduju 2-3 tyzdne ivanova fazy 2, a potom fomin do 1. decembra.
dufam ze to dotiahnem do toho decembra niekde okolo 400kg v trojboji.
DRZTE PALCE
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: út září 18, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 13 sutazna faza
op/s/vaha
...Drepy 2/5/100-112
...BP 3/5/72-78
...Tric ext. s JR
opat pohoda, rezerva minimalne na 1 opakovanie u niecoho viac u BP posledna seria asi len to 1.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt září 20, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 14 sutazna faza
op/s/vaha
...Drepy 5/5/64
...BP 1-2/5/82- 92
BP 92 potvrdene MAXKO, mozno tam bola 1-2kg rezerva cize spokojnost snad ako nikdy, dufam ze s fominom prelomim carovnu 100.
drepy vaha jak na rozcvicku cize nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so září 22, 2007 9:34 pm Předmět: |
|
|
IVANOV - DEN 1 4 sutazna faza
op/s/vaha
...Drepy 4/4/88
...uzky BP 4/4/64
...DeadLift 2/5/102-108
dnes totalna pohodicka DL som skusal sumo zda sa mi to lahsie asi bude takto robit castejsie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|