Jurassuv nakupni koutek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Jurassuv nakupni koutek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mik.cz

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
V brandýse nad Labem:)

to ti asi k ničemu nejni.Proto se ptám jestki nevíte o podobnejch vecech v brně....

ajooo.. ja to asi nejak blbe precetl... myslel jsem ze jsi to nasel v brne..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte kde v Brně koupit magnezko?
Douglas

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

V obchode zakladatele tohoto topicu. Myslim, ze kdyz mu napises PM domluvite se na osobnim predani. Jinak u horolezcu (outdoor apod.).
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
kouba the man

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Poman napsal:

V obchode zakladatele tohoto topicu. Myslim, ze kdyz mu napises PM domluvite se na osobnim predani. Jinak u horolezcu (outdoor apod.).

myslím že nebude schopný odpovědět (pan BAN :D )
babovka

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napiš když tak Slugovi, je to jeho dobrej kámoš...
Freimen

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
napiš když tak Slugovi, je to jeho dobrej kámoš...

...asi jako babovka je dobrej kámoš Miguelita
The Blade

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Douglas napsal:
Poman napsal:

myslím že nebude schopný odpovědět (pan BAN :D )
proc dostal ban??
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo zna ty levne potraviny na Lidicke (a vlastne nejen potraviny)? Dnes jsem tam vlzel a co nevidim, kureci uzena sunka 0,5% tuku 59,90 /kg (sleva ze 169), trvanlivost do 12.12., rikam si to snad neni mozne, to musi byt nejaky jety, tak jsem vzal 2 asi 20dkg balicky na zkousku do ryze k obedu + cottage s krenem za 12,90 (z 26kc). Kren nemam rad - moc palive, takze Cottage nic moc, Sunka ale naprosty luxus - cerstva, libova, pekne prouzena, chutove velmi vyrazna, lepsi jsem asi nikdy nejedl (uz jen z hlediska nutr hodnot hlavne obsahu tuku vyborna). Tak jsem se tam vecer jeste vratil a vzal toho asi 2-2,5kg. Dnas na veceri jsem ji skoro pul kg nakrajel do ryze, posypal eidamem, pridal rajcatovou omacku Primavera a byl jsem ctvrt hodiny v tranzu :)
Jinak v tom obchode maji dalsi stovky zajimavych veci, nektere za skoro smesne ceny (nektere sice uz mirne po zaruce, ale u vetsiny to snad ani nicemu nevadi)
BUFU

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten obchod je záhadnej. Já ho jednou šel hledat a našel sem akorát Brněnku a v té to stálo za prd. Nějakej podrobnej popis a nebo nejlíp foto by nebylo?
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Ten obchod je záhadnej. Já ho jednou šel hledat a našel sem akorát Brněnku a v té to stálo za prd. Nějakej podrobnej popis a nebo nejlíp foto by nebylo?

mezi Moravskym namestim a Antoninskou, po leve strane ve smeru Blue Gym :) On je takovej nenapadnej, pritom je uvnitr velikej, tedy velikej je, ale je tam tolik veci, ze se tam neda prakticky hnout a lide tam postupuji jak ovecky v rade za sebou. Ale ty castky, co tam nechavaji, jsou nekdy vetsi nez pri velkem nakupu v Tesku :)
Wygh

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak můžou prodávat potraviny, které jsou po záruce bez jakýchkoli problémů ?

Jesse Marunde
Phenomenom

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šéfuje tam ten takovej borec brejlatej a občas vyběhne na tu rampu vzadu a začne nabízet mozzarela kilo 89,90..moc vostrej krám,tam by se měl každej podívat kdo přijede do Brna
BUFU

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
BUFU napsal:

mezi Moravskym namestim a Antoninskou, po leve strane ve smeru Blue Gym :) On je takovej nenapadnej, pritom je uvnitr velikej, tedy velikej je, ale je tam tolik veci, ze se tam neda prakticky hnout a lide tam postupuji jak ovecky v rade za sebou. Ale ty castky, co tam nechavaji, jsou nekdy vetsi nez pri velkem nakupu v Tesku :)

No jasný. Blue Gym je asi někde směr Řečkovice ne? No a o té Brněnce víš kde je? Je to spíš k Antonínské,nebo Moraváku (od Brněnky)? Má to nějakej název? Jak to vypadá z venku?
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Jak můžou prodávat potraviny, které jsou po záruce bez jakýchkoli problémů ?

Zase tak moc tech proslejch tam nemaji a jsou to veci typu napr. mandle, caje atd, ale prosle jsou treba jen par tydnu, naopak salamy, syry atd. jsou sice levne, ale zaruka v poradku a casto veci, ktere jinde ani nekoupis

Bufu: Vim ze tam jsou jeste nejake potraviny, ty jsou bliz Mor. Namesti, tenhle obchod je kdyz vystoupis na Antoninske a pujdes smer Moravske namesti, to musis najit, vzdyt jsou ty zastavky od sebe par metru a ve vyloze maji permanentne Knackbrot za 9,90 myslim :)
O Brnence vim, ze je kdyz vystoupim na Antoninske a jdu smer Pionyrska, ale obchod je v ulici radu vis (bydli tam ma segra) jinak nevim....
Poman

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ taky jsem tam dneska byl:)

Ovocný tvarohy šli,ale ten cottage s křenem...fuj

Je to super-já ted nakupuju ty sýrové racio chlebíky Jinak hromady tortill tam maj,ale dneska se jim někam poděly: ( (

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: