|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | ja to nevidel.Jak hrali?prej celkem dobre. |
Prvnich 30 minut slusny...ale zbytek jako San Marino...vyhrali je diky tomu, ze Irove meli kopec smuly a ujely jim nervy...sem presvedcenej, ze kdyby Hunt nesel ven...uplichtili by to...a ja bych vyhral tech 950 penez
Ovsem kecy meli po zapase naramny...hlavne machyrek Jankulovski, kerej si nechal dat zbytecne zlutou a v Nemecku hrat nebude...jak prej zacpali hubu kritikum, jak jezdili po zadku a hrali srdickem...tretinu zapasu...klauni!!!
Ovsem tohle dedka zase udrzi u vesla az do EURA minimalne!
| Topděfka napsal: | | jo a nevite kde bydli nistelrooy?pojedu mu zlibat nohy :-) |
Si mel tulipani nalozeny? No sou to desny haluzaci...cos este mel? Doufam, ze ne zabozrouty doma se Skotama
Nebo ze by tohle?
| Topděfka napsal: | | panenko marja kokoti portugalsky |
btw...videli ste ve zpravach, jak ji Scholari natahnul tomu srbskymu hraci ?
| agnez napsal: | | Vsak slovaky mohl sadit blbec |
To imo zabalili po remize s Irskem...serou nato, dyz je postup fprdeli...a taky ten jejich golman evidentne nemel svuj den vcera _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
jojo,o tom golmanovi sem taky neco slysel.video toho portugalskyho senilniho kokota je na YT a dal jsem ho na chat.kolemdvou do prislusnyho topicu.sem zvedavej,co s tim bude mila UEFA delat,ja bych ho uz nikdy nenechal trenovat treba.ten dragutinovic byl poradne nasranej :)
jinak k ty francii,nevsadil bych na ne ani petnik,pred zapasem jsem cetl neco o rozmrdanym hristi a jak to bude skotum a jejich "ostrovni" hre urcite svedcit,a nebylo to od veci :) . Premejslel jsem o x2,ale bohuzel jsem nenasel odvahu.
co me ale nasralo (ehm,vim,po bitve kazdej generalem,ale...),bylo,ze jsem prisel pozde z prace a uz nestih vsadit kazachstan - belgie 1x a chorvatsko -andorra v hendikepu ,na to jsem mel fakt zalusk,jebat.
potesila me anglie,wales trochu prekvapil,portugalsko nasralo,estonsko vydelalo,a nase repre je mi u prdele :) btw,zejtra je hokej
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
jo,a videli jste to turecko - madarsko?K zbliti!!!Vim na sto procent,ze bejt jenom v hledisti,tak tomu curakovi zlutocernymu pudu natahnout
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt září 13, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
jasne ze mam,ale zrovna nebyl cas ani cpu kapacita :)
ne extraliga,na tu sere pes.ruska superliga a slovensko,to uz se taky rozjelo
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 16, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
tak repka je kokot,ale po z (s? nikdy nevim)hlednuti zapasu Parma - Cagliari (1:1) muzu s jistotou rict,ze neni sam :) nesere me to,mel jsem parmu za malou sazku,ale prece jenom tu zkurvenou penaltu dat mohli :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 16, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 18, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
Nějaké nápady na následující tři fotbalové večery?
Osobně asi nechám první kolo ležet...leckde se ještě nerozjely ligy...a člověk neví, co do týmů čekat.
Jediné, co se mi pozdává, je malý kombík na Barcelonu za 1,37 s Spartu za 1,55...na Expektu to hodí zajímavých 2,12 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 18, 2007 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 18, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | ma tu monopol jedna sazkovka, sileny... |
Děláš si prdel? To jako chodíš do kamenky a eště k tomu v Řecku ? A můžu se zeptat proč? Pokud máš přístup k netu, jako že asi jo, když můžeš psát sem na fórum, tak nechápu, proč už dávno nemáš účet u některé...nejlépe u několika netových sázkovek ... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 18, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | | ma tu monopol jedna sazkovka, sileny... |
Děláš si prdel? To jako chodíš do kamenky a eště k tomu v Řecku ? A můžu se zeptat proč? Pokud máš přístup k netu, jako že asi jo, když můžeš psát sem na fórum, tak nechápu, proč už dávno nemáš účet u některé...nejlépe u několika netových sázkovek ... |
No, jednoduse proto, ze se na net nedostanu tak casto...tak 1x za 5 dni, doma net nemam...a sazkovku cca 50 metru od bytu. A fakt je tu jen jedna sazkovka, Rekove jsou sazkari maniaci...hrajou ale hodne jiny sazky, Loto, to je jak sportka, nebo Kino, to hadas kazdejch 5 minut a podobny picoviny. Ona ta sazkovka moc nerada vyplaci , tak proto sou tu vymyslene akove picoviny a jeste kdyz mas monopol, muzes si to dovolit...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út září 18, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Aha...tak to jo...ale tak to je pěkně na draka a asi bych se na to vysral, lézt do kamenek...a nebo dycky naložil na netu, kdybych tam už byl _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 18, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Aha...tak to jo...ale tak to je pěkně na draka a asi bych se na to vysral, lézt do kamenek...a nebo dycky naložil na netu, kdybych tam už byl |
Me sere, ze tu neni ta ruska a nasa liga....na ty moje 0 se mi tu hodi jen 2 Italska a 2Francouzska
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st září 19, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
zrpdele tiket
Lens - FC Kodaň (1 X 2) : X
1.FC Brno - FK Teplice (1 X 2) : X
sazka :20.00
kurz : 8.91 -
vyhra: 178.2
vedet to tak predem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|