Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne som zvitazil v tejto blbej onlinovke :
http://www.onlinehry.sk/onlinehra/1487/speed_racer_-_the_great_plan__.htm

A ze mi to trvalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drago

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se rozhodl ze si na zahrade postavim svy treninkovy centrum vlastni . Rozhodoval jsem se uz dlouho, ale o vikendu jsem zacal k velke radosti pritelkyne hloubit zaklady konecne. Bude to objekt velkej zhruba jak dvojgaraz, betonova zem na ni dam nejakou silnou gumu, jednu stenu a asi tretinu podlahy co prileha k te stene necham oblozit (asi tak jak v blazinci maji steny) a ohranicim to provazem takze to bude takovej trochu ring a trochu misto na zapaseni. V dalsi casti budu mit traverzu na ktere budou dva boxovaci pytle ktery se budou dat soupnout ke stene pomoci takove kolejnicky na te traverze a bude to slouzit jako misto pro hammer sledge, svihadlo apod. A posledni cast, tam bude stojan na drepy, lavicka na bench, hrazda, jednorucky asi 15-55kg po 5kg. Me napadla jeste spousta veci takze uvidim co tam nakonec vsecko bude, mista by tam melo byt dost. Dneska dokopu ty zaklady a do stredy budou vybetonovany, do zimy budu mit vlastni treninkovou zakladnu se vsim vsudy . A stejne casem zalozim academii bojovych sportu kde bude ring, klec, hodne pytlu, pneumatiky, kladiva, cinky, a bude tam vysokej strop na splhani atd atd. Ted jdu kopat
AHOLA

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dragousi, potom posli aspon foto....to budes mat dobre podmienky na trening a usetris nejaky ten cas. Zavidim äten vysledok, nie tu robotu s tym ).
Drago

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ta prace to je dobrej pocit neco postavit nebo tak, pak si pred to poprve stoupnes az je to hotovy a kochas se..pak vstoupis dovnitr, nasajes vuni cerstve omitky, zeleza, parkrat prastis do pytle...jeste se rozhlidnes, zhasnes, trochu silneji bouchnes dverma a cely to spadne...a stavis znova
AHOLA

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago: predstavujem si tie skromne priestory nieco na tento styl :

http://www.dailymotion.com/relevance/search/Couture/video/x20sia_couture-training-to-tim-sylvia_extreme
SOPM

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nova praca. Mam z toho zatial fakt radost. O par tyzdnov mozno budem pisat
jak ma stve
Douglas

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja se rozhodl ze si na zahrade postavim svy treninkovy centrum vlastni . Rozhodoval jsem se uz dlouho, ale o vikendu jsem zacal k velke radosti pritelkyne hloubit zaklady konecne. Bude to objekt velkej zhruba jak dvojgaraz, betonova zem na ni dam nejakou silnou gumu, jednu stenu a asi tretinu podlahy co prileha k te stene necham oblozit (asi tak jak v blazinci maji steny) a ohranicim to provazem takze to bude takovej trochu ring a trochu misto na zapaseni. V dalsi casti budu mit traverzu na ktere budou dva boxovaci pytle ktery se budou dat soupnout ke stene pomoci takove kolejnicky na te traverze a bude to slouzit jako misto pro hammer sledge, svihadlo apod. A posledni cast, tam bude stojan na drepy, lavicka na bench, hrazda, jednorucky asi 15-55kg po 5kg. Me napadla jeste spousta veci takze uvidim co tam nakonec vsecko bude, mista by tam melo byt dost. Dneska dokopu ty zaklady a do stredy budou vybetonovany, do zimy budu mit vlastni treninkovou zakladnu se vsim vsudy . A stejne casem zalozim academii bojovych sportu kde bude ring, klec, hodne pytlu, pneumatiky, kladiva, cinky, a bude tam vysokej strop na splhani atd atd. Ted jdu kopat

Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago ty ses borec na to se potom prijdu podivat v te tvoji MMA skole si zamlouvam misto vrchniho vytirace klecí a ringu
Drago

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas: No jenze zatim kdyz jsem mel cas tak prselo a ted kdyz je hezky tak mam praci Mel jsem zacit v lete. Ale jinak jses zvanej az to bude hotovy
Douglas

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Douglas: No jenze zatim kdyz jsem mel cas tak prselo a ted kdyz je hezky tak mam praci Mel jsem zacit v lete. Ale jinak jses zvanej az to bude hotovy

SUPER!
Kdybys potřeboval brigádnka, můžeme se i domluvit. Nejsem moc šikovnej, ale zase hodně sním.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Lear

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý, Drago! Mít zahradu tak do něčeho podobného jdu taky..
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje "okopané" holeně. Dneska jsem si dokonce vzal do posilovny kraťasy, aby to bylo vidět.
Je to teda jenom z pytle, ale i tak jsou pěkně dorasované.
(Mám víc okopaný nárt, vadí to?)
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze zitra se poustim do jednoho velkyho projektu na vytvoreni novyho kick box klubu na Starem Brne ,presneji receno na Horni ulici

Vcera sem byl za majitelem firmy Py**n sport ,kde sme objednaly za strasny penize pytle,lapy,svihadla ....vsecko Me tak bavi nakupovat za cizi penize

Neska mel jit Master zkontrolovat zedniky ,jak udelaly praci ale jeste se neozval takze mam strach ze ho najdu v lochu za 3 nasobnou vrazdu proad se mu neco nelibi...

Jinak tenhle projekt je uzasnej,uz na nem teneri delaji dlouho a ja jen obcas podam ruku k dilu,treba to blbe okomentuju

Officialni otviracka jeste neni stanovena protoze to jeste neni zdaleka hotovo ale urcite ste vsici zvani :) jako Bonus se tam budou rozdava Rossovi dvdcka Douglasi

Fotky dodam co nejdriv...
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: