|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: út září 11, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: po září 17, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
Ja se rozhodl ze si na zahrade postavim svy treninkovy centrum vlastni  . Rozhodoval jsem se uz dlouho, ale o vikendu jsem zacal k velke radosti pritelkyne hloubit zaklady konecne. Bude to objekt velkej zhruba jak dvojgaraz, betonova zem na ni dam nejakou silnou gumu, jednu stenu a asi tretinu podlahy co prileha k te stene necham oblozit (asi tak jak v blazinci maji steny) a ohranicim to provazem takze to bude takovej trochu ring a trochu misto na zapaseni. V dalsi casti budu mit traverzu na ktere budou dva boxovaci pytle ktery se budou dat soupnout ke stene pomoci takove kolejnicky na te traverze a bude to slouzit jako misto pro hammer sledge, svihadlo apod. A posledni cast, tam bude stojan na drepy, lavicka na bench, hrazda, jednorucky asi 15-55kg po 5kg. Me napadla jeste spousta veci takze uvidim co tam nakonec vsecko bude, mista by tam melo byt dost. Dneska dokopu ty zaklady a do stredy budou vybetonovany, do zimy budu mit vlastni treninkovou zakladnu se vsim vsudy  . A stejne casem zalozim academii bojovych sportu kde bude ring, klec, hodne pytlu, pneumatiky, kladiva, cinky, a bude tam vysokej strop na splhani atd atd. Ted jdu kopat
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 17, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
Dragousi, potom posli aspon foto....to budes mat dobre podmienky na trening a usetris nejaky ten cas. Zavidim  äten vysledok, nie tu robotu s tym  ). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 17, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SOPM
|
Zaslal: st září 19, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
Nova praca. Mam z toho zatial fakt radost. O par tyzdnov mozno budem pisat
jak ma stve
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Ja se rozhodl ze si na zahrade postavim svy treninkovy centrum vlastni . Rozhodoval jsem se uz dlouho, ale o vikendu jsem zacal k velke radosti pritelkyne hloubit zaklady konecne. Bude to objekt velkej zhruba jak dvojgaraz, betonova zem na ni dam nejakou silnou gumu, jednu stenu a asi tretinu podlahy co prileha k te stene necham oblozit (asi tak jak v blazinci maji steny) a ohranicim to provazem takze to bude takovej trochu ring a trochu misto na zapaseni. V dalsi casti budu mit traverzu na ktere budou dva boxovaci pytle ktery se budou dat soupnout ke stene pomoci takove kolejnicky na te traverze a bude to slouzit jako misto pro hammer sledge, svihadlo apod. A posledni cast, tam bude stojan na drepy, lavicka na bench, hrazda, jednorucky asi 15-55kg po 5kg. Me napadla jeste spousta veci takze uvidim co tam nakonec vsecko bude, mista by tam melo byt dost. Dneska dokopu ty zaklady a do stredy budou vybetonovany, do zimy budu mit vlastni treninkovou zakladnu se vsim vsudy . A stejne casem zalozim academii bojovych sportu kde bude ring, klec, hodne pytlu, pneumatiky, kladiva, cinky, a bude tam vysokej strop na splhani atd atd. Ted jdu kopat |
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt září 20, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt září 20, 2007 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
Moje "okopané" holeně. Dneska jsem si dokonce vzal do posilovny kraťasy, aby to bylo vidět.
Je to teda jenom z pytle, ale i tak jsou pěkně dorasované.
(Mám víc okopaný nárt, vadí to?) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Takze zitra se poustim do jednoho velkyho projektu na vytvoreni novyho kick box klubu na Starem Brne ,presneji receno na Horni ulici
Vcera sem byl za majitelem firmy Py**n sport ,kde sme objednaly za strasny penize pytle,lapy,svihadla ....vsecko  Me tak bavi nakupovat za cizi penize
Neska mel jit Master zkontrolovat zedniky ,jak udelaly praci ale jeste se neozval takze mam strach ze ho najdu v lochu za 3 nasobnou vrazdu  proad se mu neco nelibi...
Jinak tenhle projekt je uzasnej,uz na nem teneri delaji dlouho a ja jen obcas podam ruku k dilu,treba to blbe okomentuju
Officialni otviracka jeste neni stanovena protoze to jeste neni zdaleka hotovo ale urcite ste vsici zvani :) jako Bonus se tam budou rozdava Rossovi dvdcka Douglasi
Fotky dodam co nejdriv... _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|