To už je zase věc názoru, vkusu a subjekitvního hodnocení. Jak říkám přečetl sem knižní předlohu a potom shlédl film, takže těžko říct, jak bych se na film díval jako nezaujatý divák, který se s tímhle počiném setkává bez předchozí zkušenosti z knihou.
to každopádně - předchozí zkušenost s psanou verzí určitě mění pohled na věc - pro mě je typický příklad Pán prstenů - pro lidí, kteří jej nečetli je to jen fajn film plný efektů a děje, pro mě, který jsem jej četl 3x je to ta "kultovní záležitost"
_________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
hodne dobrej film je road to perdition...
ale vsechno vyhral serial red dwarf
Road to perdition
až na pár drobností typů - "když sem mě ptali jakej to byl člověk" odpovídám vždycky stejně...."byl to můj táta" - tohle klišé si mohli odpustit, jinak dokonalost vybroušená do nejmenších detailů, pár vad ná kráse ale pro mě rozhodně pětihvězdičkovej film.
_________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
hodne dobrej film je road to perdition...
ale vsechno vyhral serial red dwarf
Sam Mendes je taky výbornej režisér - Americká krása je můj nejoblíbenější film
_________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
Heh a viděli ste Strach a hnus v Las Vegas ? Taky ujetej film...
strasna <l>
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
Mě ten anglickej humor přijde divnej, je to prdel jak sviňa, ale potom už mi to připadá, žej to furt dokola... Jinak co sem viděl Hale a Pace na youtube, tak mazec, ale taky by mě to asi časem omrzelo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru