| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |

|
Zaslal: pá září 21, 2007 12:23 pm Předmět: PayPal |
|
|
Vie mi niekto prosim vas vysvetlit ako funguje PayPal a kto z nim ma skusenosti nech povie co a ako. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
Funguje to tak ze si tam zaregistrujes svou vlastni kreditni kartu das tam naky ty cisla co mas na ni napsany tim padem vlasne jakoby propucis tomu obchodu na dalku tu kartu jako kdyz platis a oni si odectou love a jeto...
Nikdy sem s tim nemel problem je to v pohode...potrebujes to na ebay nebo na co?
Naposledy upravil Bazzy dne pá září 21, 2007 1:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:04 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | Funguje to tak ze si tam zaregistrujes svou vlastni kreditni kartu das tam naky ty cisla co mas na ni napsany tim padem vlasne jakovy propucis tomu obchodu na dalku tu kartu jako kdyz platis a oni si odectou love a jeto...
Nikdy sem s tim nemel problem je to v pohode...potrebujes to na ebay nebo na co? |
je to fakt duveryhodny??? ja prave jsem nasel jedinej shop kterej prodava mikiny red devils team tak je nekde v japonsko a da se to pres pay pal ale bojim se ze mne to vycisti kartu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | TomDelonge napsal: | Funguje to tak ze si tam zaregistrujes svou vlastni kreditni kartu das tam naky ty cisla co mas na ni napsany tim padem vlasne jakovy propucis tomu obchodu na dalku tu kartu jako kdyz platis a oni si odectou love a jeto...
Nikdy sem s tim nemel problem je to v pohode...potrebujes to na ebay nebo na co? |
je to fakt duveryhodny??? ja prave jsem nasel jedinej shop kterej prodava mikiny red devils team tak je nekde v japonsko a da se to pres pay pal ale bojim se ze mne to vycisti kartu |
posli odkaz...pokud je to nakej vetsi obchod internetovej seriozni tak by to melo byt v pohode...horsi je to ze se muze posrat posta...me takhle jednou nedoslo triko ale to me posilal nakej srac z Los Angeles a budto to nak zkurvil nebo to nosi nakej nas celnik
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | m4l napsal: | | TomDelonge napsal: | Funguje to tak ze si tam zaregistrujes svou vlastni kreditni kartu das tam naky ty cisla co mas na ni napsany tim padem vlasne jakovy propucis tomu obchodu na dalku tu kartu jako kdyz platis a oni si odectou love a jeto...
je to fakt duveryhodny??? ja prave jsem nasel jedinej shop kterej prodava mikiny red devils team tak je nekde v japonsko a da se to pres pay pal ale bojim se ze mne to vycisti kartu |
posli odkaz...pokud je to nakej vetsi obchod internetovej seriozni tak by to melo byt v pohode...horsi je to ze se muze posrat posta...me takhle jednou nedoslo triko ale to me posilal nakej srac z Los Angeles a budto to nak zkurvil nebo to nosi nakej nas celnik |
vecer ti hodim odkaz muzem treba objednat neco spolecne.... jsem ted v praci mam to doma nekde ulozene
spis o cem sem premejslel ze bych si objednal to DVD nejaka vyukovka Crocopa (mirio urcite vi)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | je to fakt duveryhodny??? ja prave jsem nasel jedinej shop kterej prodava mikiny red devils team tak je nekde v japonsko a da se to pres pay pal ale bojim se ze mne to vycisti kartu |
Prave ze paypal je jeden z nejduverihodnejsich. Bracha ho pouziva stale (ja teda teprve zacala) a minimalne kazdy tyden (objednava si veci z celeho sveta) a prave, kdyz te nekdo zkousi podtrhnout, tak si muzes pres paypal zazadat o vysetreni a popripadne zaslani penez zpet. Coz uz se brachovi stalo a paypal prijemne potesil.;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ICE

|
Zaslal: pá září 21, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
presne tak, paypal je velmi bezpecna vec, kedze ty vsetky veci potvrdzujes cez secure stranky, je to logovane prehladne atd.
A samotny paypal si na taketo veci da urcite pozor, pretoze akonahle by sa zistilo ze niekto naburava ich system, alebo nebodaj oni sami nejak klamu klientov tak zo dna na den skrachuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá září 21, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
a nebere si paypal nejaku sumu za sprostredkovanie????povedzem 1% ale dolac
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 21, 2007 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Profil napsal: | | a nebere si paypal nejaku sumu za sprostredkovanie????povedzem 1% ale dolac |
ja myslim ze ne je tam nakej poplatek za registraci te karty myslim ze to je asi 1 dollar...ale jinak normalne zaplatis v prepoctu to co pozadovana vec stoji a nic vic nic min
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so září 22, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
PayPal používám při placení premium účtu na rapidu....apod a v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so září 22, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
berie si, na kurzoch, pri prevode z meny do meny
ale hlavne sa plati 4%, ale to odvadza seller
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
Našla by se hodná duše, která by mi zaplatila něco přes pay pal? Nemám business kartu, takže mi to nejde :/ a kvůli jedné věci ji nechci zřizovat..
Poslal bych té osobě nejdříve peníze a potom by to zaplatila přes pay pal ze svého účtu. (jde o částku 2 dolary :D)
kdyžtak pm
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Obnovuju toto téma...
Byl by mě někdo ochotnej kdo má PayPal, zodpovědět pár otázek přes pm? předem díky....
EDIT: už vše vyřešeno.
Naposledy upravil ShawnRay dne ne duben 08, 2012 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Muzes zkusit napsat mne ... ale zas tolik ho nepouzivam. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |