|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
WildOrchid

|
Zaslal: st září 26, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
Potesil me email:
Dobry den,
zadost byla vyrizena kladne..
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st září 26, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
me uz nejaky cas netesi vubec nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 26, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | me uz nejaky cas netesi vubec nic |
a jak to řešíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st září 26, 2007 12:02 pm Předmět: |
|
|
jsem porad nasranej.jen v telocvicne mi je lip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st září 26, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | jsem porad nasranej.jen v telocvicne mi je lip. |
tak tohle znam.. minulej rok jsem byl uplne v hajzlu z prace a os veci a fakt jediny co pomahalo trenal.. a pak se to dalo nejak do poradku tak drzim palce aby se to dalo do pohody i u tebe. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: st září 26, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
pokud neprehanite, tak u me to bylo stejny, do.. myslim minulyho tydne. pak se to najednou vsechno obratilo po jednom snu.. pozitivnim snu s pohdedem do budoucna.. s usmevem na rtech jsem usnula i se probudila.. a od te doby se mi prestalo vsechno sypat, a zacalo se mi ve vsem darit.
tak ted jeste aby to vydrzelo :)
vsechno zly je k necemu dobry.. a vetsinou se to obrati az kdyz uz clovek skoro nedoufa. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: st září 26, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Minime

|
Zaslal: st září 26, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Minime napsal: | Mně dnes udělalo radost jablko! Celý rok jsem nemohl jíst jablka, protože na ně mám alergii. Dnes jsem risknul ochutnat jedno ze zahrádky, čistě přírodní, divoké jablko a v pohodě! žádná alergická reakce! S takovou chutí jsem ho do sebe poslal.
Ale zajímalo by mě co s těma japkama ty svině v obchoďácích dělaj, že po nich mám alerigii. Ať žije průmysl, chemický hnojiva, éčka a postřiky. Asi si doma do květináče zasadím jabloň!! |
Ja neriskuju cokoliv co ma neco s jabkama spolecnyho ... s moji posledni skusenosti po kalvadosu
Muzu se zeptat, co ti ty jabka presne delaji? :) |
Svědění rtů, patra, krku. Nic závažného, ale je to hoodně nepříjemné.
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: čt září 27, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
dneska potreningovy jidlo
cerstve chleba a spek  dal sem si patku a spek-uplne maslove, fakt bozi _________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | 400g vybornyho hoveziho biftecku ... akorat to porad travim a to je sila |
Dragone nechodíš někdy do Stans grilu na jídlo?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
Ty wole, ve Stans grilu sem byl naposledy tak pred 5 rokama, mozna vic, kdyz to bylo jeste tady kousek od baraku,ale to uz je fakt doba... ale vim ze to byl prisernej humpl _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|