|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: čt září 27, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | hmm, to je divný. Před několika dny na foru založil topic nějakej mladej frajer a vy mu nadáte a vymažete, že to tu na foru už je, a dneska založí Freimen to samé a je vše v pohodě ....... .
Jinak vyhraje Jay |
děláš si legraci? Ty jsi jak ten blb, co nikdy nezaložil topic a DJ v topicu o Yatesovi říkal, že by měl pro dobro topicu vložit i fotografie jiných kulturistů
Jdi raději na pivo a bůček...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzejvr
|
Zaslal: čt září 27, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Dzejvr napsal: | hmm, to je divný. Před několika dny na foru založil topic nějakej mladej frajer a vy mu nadáte a vymažete, že to tu na foru už je, a dneska založí Freimen to samé a je vše v pohodě ....... .
Jinak vyhraje Jay |
děláš si legraci? Ty jsi jak ten blb, co nikdy nezaložil topic a DJ v topicu o Yatesovi říkal, že by měl pro dobro topicu vložit i fotografie jiných kulturistů
Jdi raději na pivo a bůček... |
Já sem totiž taková nula co nic nechápe víš, akorát mně přišlo divný, když nejakej kořen založi topic Kdo vyhraje Olympiu nebo tak nejak a vynadá se mu že to tu už je a smaže se to, a potom to založís ty, dáš tam obrázek a seš king. Jinak bůček nežeru a pivo nepiju. Jinak být tebou tak založím tento topic jeste jednou aby to bylo prehlednejsi .
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 27, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | Freimen napsal: | | Dzejvr napsal: | hmm, to je divný. Před několika dny na foru založil topic nějakej mladej frajer a vy mu nadáte a vymažete, že to tu na foru už je, a dneska založí Freimen to samé a je vše v pohodě ....... .
Jinak vyhraje Jay |
Jdi raději na pivo a bůček... |
Já sem totiž taková nula co nic nechápe víš, akorát mně přišlo divný, když nejakej kořen založi topic Kdo vyhraje Olympiu nebo tak nejak a vynadá se mu že to tu už je a smaže se to, a potom to založís ty, dáš tam obrázek a seš king. Jinak bůček nežeru a pivo nepiju. Jinak být tebou tak založím tento topic jeste jednou aby to bylo prehlednejsi . |
mě přijde směšné, jak kritizují ti, co sami nic nezaloží a nic neudělají
Jen dnes mi přišly 2 pmka a slayter i založil topic, kde je ten online přenos. Tak jsem založil topic, kde je vše po kupě, jak s odkazem na online přenos, tak na fotky z minulých týdnů s tím, že sem budeme celý víkend psát postřehy a nejnovější informace...
Ty sedíš s rukama v klíně a jen kritizuješ - jasně, nežereš to jako já, tak ok, chápu to - tak ale neměj hloupé připomínky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: čt září 27, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
proste mi to vůci nemu prislo blby. A ver me ze nesedim jen s rukama v kline, ja se dostanu na net vetsinou az vecer, protoze skola, prace a posilovna zabere celkem dost casu a nemam chut ani cas vymyslet novy temata.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 27, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | proste mi to vůci nemu prislo blby. A ver me ze nesedim jen s rukama v kline, ja se dostanu na net vetsinou az vecer, protoze skola, prace a posilovna zabere celkem dost casu a nemam chut ani cas vymyslet novy temata. |
tak nekaž ty stávající
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:11 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | muj odhad je ze Jay prijde mensi nez ronnie ale v zivotni forme a uplne naprach a pravem vyhraje | +1
|
|
| nahoru |
|
 |
Master.Slave
|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:04 am Předmět: |
|
|
budete nekdo koukat na tu olympii live?? v kolik bude zahajeni?? _________________ ***
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
Hele, čím se natírají černoši?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
Veprovym sadlem ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Hele, čím se natírají černoši? |
belosi i cernosi pouzivaji tzv spray tan. Je to v podstate pozovaci barva jako airbrush, ktera se nastrika na zavodniky. Potom jeste na to davaji pozovaci olej.
PS. jen takova perlicka. V nekterych statech je na amaterskych soutezich zakazano natirat se barvou Dream Tan. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | wescoast napsal: | | Hele, čím se natírají černoši? |
belosi i cernosi pouzivaji tzv spray tan. Je to v podstate pozovaci barva jako airbrush, ktera se nastrika na zavodniky. Potom jeste na to davaji pozovaci olej.
PS. jen takova perlicka. V nekterych statech je na amaterskych soutezich zakazano natirat se barvou Dream Tan. |
a čím se natírají? mořidlem na dřevo ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
Hlasování je pouze o Ronniem a Jayovi. Jiná možnost nepřichází v úvahu? _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:45 am Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | Hlasování je pouze o Ronniem a Jayovi. Jiná možnost nepřichází v úvahu? |
teoreticky jich je 24. Prakticky tyhle dve a s velkou rezervou jeste Victor. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
Mrzi ma,ze odstupil Phil Heath.Aj ked este toho ma co dohanat,je to moj favorit do buducna. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|