|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
to douglasi nemyslíš vážně, že ne |
Myslim, na mainwebu, v tom okynku, jak se spolu s Eastlabs.biz propaguje Olympia weekend klikni na ten vrchni obrazek a jses tam, zrovna tak kazda ta reportaz ma jako nadtema (nevim jak to jinak rict) Mr.Olympia 2006 (je to blbe, nicmene privede te to parave na tu adresu). |
von se pta esli vazne myslis, ze byl prekvapenej z toho odkazu... |
Aha, no tak to jdu rovnou do prdele..
Sory. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
Myslim, na mainwebu, v tom okynku, jak se spolu s Eastlabs.biz propaguje Olympia weekend klikni na ten vrchni obrazek a jses tam, zrovna tak kazda ta reportaz ma jako nadtema (nevim jak to jinak rict) Mr.Olympia 2006 (je to blbe, nicmene privede te to parave na tu adresu). |
Ono je skoro nereálné, aby mi něco uniklo, když tu jsem x hodin denně, nemyslíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
Ono je skoro nereálné, aby mi něco uniklo, když tu jsem x hodin denně, nemyslíš |
Jeste jednou se omlouvam, tak to dopada, kdyz nekdo dela chytreho. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: |
+ film a hooodne dobrej |
nebo taky odpočítávání před startem.
Viděl jsem to na www.nba.com. _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Freimen napsal: | | Douglas napsal: | | Freimen napsal: |
Ono je skoro nereálné, aby mi něco uniklo, když tu jsem x hodin denně, nemyslíš |
Jeste jednou se omlouvam, tak to dopada, kdyz nekdo dela chytreho. |
není za co, alespoň je legrace
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | Triton napsal: |
+ film a hooodne dobrej |
nebo taky odpočítávání před startem.
Viděl jsem to na www.nba.com. | ja jsem to videl tady http://www.kouzelnaskolka.cz/ _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
Stejne je skoda ze uz se Olympie neucastni (nemuze) Lee Priest. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá září 28, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
dík _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: pá září 28, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
sakra, já už se tak těším... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá září 28, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
Tak jak je to s linkem na online podivanou na olympii? Kde je garantovana dobra kvalita? Nekdo neco?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: pá září 28, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
Tywogy, teď to vše projíždím a klaním se klukům ze Slovenska... to je hustý takovej servis., ...
Jinak vypadá to pěkně, škoda, že více kluků nedalo triko na konferenčce dol., ale neva, počkáme na zítra :-)) jinak COLEMAN je jasnej  go go Ronnie... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|