|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
EXE
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | Kadd napsal: | mam hodně blbej dotaz když začne vyhrávat Jay ( což doufám že nezačne) nebude se přejmenovávat fórum že ne?
ignorujte mě já si nemohl pomoct |
On už Jay začal, víš... |
No je to slovíčkaření ale zatím jen vyhrál... Vyhrával Ronnie... A mě osobně by vůbec nevadilo, kdyby u toho i zůstalo
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | EXE napsal: | | Kadd napsal: | mam hodně blbej dotaz když začne vyhrávat Jay ( což doufám že nezačne) nebude se přejmenovávat fórum že ne?
ignorujte mě já si nemohl pomoct |
On už Jay začal, víš... |
No je to slovíčkaření ale zatím jen vyhrál... Vyhrával Ronnie... A mě osobně by vůbec nevadilo, kdyby u toho i zůstalo |
Olympii jednou, ale ty soutěže co jsou po ní taky vyhrál...jay go _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | Olympii jednou, ale ty soutěže co jsou po ní taky vyhrál...jay go |
at uz byl v jakekoliv forme zadny Mr. Olympia nikdy neprohral souteze po Olympii protoze rozhodci jsou posrany dat jiny vysledek _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Lister napsal: | | Když nepózuje, tak takhle vypadá každej, ať má sebelepší formu. |
no fajn, tady ma jay ruku zatatou a stejne tam nic moc neni
|
Ok, Jay má rozhodně v rukách slabinu, chybí mu definice, separace.
Ale musíte uznat, že se nedá porovnávat, když je jeden v most muscular póze a druhej v uvolněným stavu.
Ale já vím DJ, žes to myslel spíš jen pro zajímavost. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | EXE napsal: | | Olympii jednou, ale ty soutěže co jsou po ní taky vyhrál...jay go |
at uz byl v jakekoliv forme zadny Mr. Olympia nikdy neprohral souteze po Olympii protoze rozhodci jsou posrany dat jiny vysledek |
Gunter jednou Ronnieho porazil ne? _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | Gunter jednou Ronnieho porazil ne? |
jo to je sice pravda. bylo to v roce 2002, ale to bylo vykonstruovane a Gunterovi to dali jen proto, ze ho rozhodci velmi poskodili na Olympii protoze on skoncil paty na 2002 Olympii pouze proto, ze v prvnim kole byl bodovany az na 11 miste. V dalsich kolech se hybal okolo 3-4 mista. Je sice fakt, ze Ronnie uz to pustil, ale stejne mel vyhrat.
Je pravda, ze tohle mi vypadlo, ale to je jen jednou. Ja ted mel na mysli souteze v Evrope kde se vetsina rozhodcich boji. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:54 pm Předmět: |
|
|
Ronnie vypadá tak o 10 kg lehčí než minulej rok
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: pá září 28, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | Ronnie vypadá tak o 10 kg lehčí než minulej rok |
Vážně? To musíš mít hodně ve voku, když to poznáš přes mikinu.... Všechna čest..
Než o nějaká kila mám strach o tu levou ruku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: pá září 28, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Dzejvr napsal: | | Ronnie vypadá tak o 10 kg lehčí než minulej rok |
Vážně? To musíš mít hodně ve voku, když to poznáš přes mikinu.... Všechna čest..
Než o nějaká kila mám strach o tu levou ruku... |
Zdá se mi prostě drobnější, tech 10 kg byl jakoze slovní obrat,
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: pá září 28, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
Áááááá, tohle jsou hrozný nervy _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá září 28, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
proč to není třeba na nově live  vím asi by to nezaplatily ale já bych byl strašně štastnej _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: pá září 28, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
Jenže semifinále je stejně až zítra... A já to strašně přeju Ronniemu a při tom tak nějak tušim, že to nedopadne.... Ale fandim mu šíleně moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Jenže semifinále je stejně až zítra... A já to strašně přeju Ronniemu a při tom tak nějak tušim, že to nedopadne.... Ale fandim mu šíleně moc! |
možná jsem unavený z přeplněné Olympie v Brně a nákupů, ale jsem si téměř jistý, že semifinále začíná dnes v 18:30 jejich času, tzn. u nás asi ve 3:30, přičemž muži půjdou na scénu cca kolem 5...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|