|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
no nic už bych to neřešil
ale emoce vrcholí počkejte večer _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzejvr
|
Zaslal: so září 29, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
Ted tak koukam na uvod tohoto topicu : Kdo podle vás vyhraje letosní Olympii? Cutler nebo Coleman .... . Freimen tam zapomněl vložit ještě jedno jméno, který bych momentálně označil. Ronnie měl kdysi pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2007 11:32 am Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | Ted tak koukam na uvod tohoto topicu : Kdo podle vás vyhraje letosní Olympii? Cutler nebo Coleman .... . Freimen tam zapomněl vložit ještě jedno jméno, který bych momentálně označil. Ronnie měl kdysi pravdu. |
Mysliš Vikiho co?JJ ten tam opravdu chyby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
Kua kde nechal ten Ronnie nohy? Nikdo mi tam neprijde nijak zvlastni, tusim, ze by mu na vitezstvi stacila i forma z minuleho roku... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: so září 29, 2007 11:35 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Kua kde nechal ten Ronnie nohy? Nikdo mi tam neprijde nijak zvlastni, tusim, ze by mu na vitezstvi stacila i forma z minuleho roku... |
No je to možný, kdyby vypadal Ronnie jako minulej rok, bylo by to hodne zajimavy. Ale to sou kdyby, Ronnie je špatnej a je to jeho konec
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
Nejlepší je Wolf, ale to si nikdo tak rychle nedokáže připustit. Taková je kulturistika na Olympii
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
čtyřka... Coleman, Cutler, Dexter, Martinez ... jsou mega-vyrovnaní... myslim si, že teď budou hodně rozhodovat jiné věci, než muskulatura... nechtěl bych být v roli rozhodčích.
Jinak všichni vypadají super, docela se mi líbí i Q.Taylor... na tu výšku to má solidně obalené. _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | čtyřka... Coleman, Cutler, Dexter, Martinez ... jsou mega-vyrovnaní... myslim si, že teď budou hodně rozhodovat jiné věci, než muskulatura... nechtěl bych být v roli rozhodčích.
Jinak všichni vypadají super, docela se mi líbí i Q.Taylor... na tu výšku to má solidně obalené. |
a to právě dává dexterovi podle mě největší šanci usednout na trůn olympie za celou dobu _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:44 am Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | čtyřka... Coleman, Cutler, Dexter, Martinez ... jsou mega-vyrovnaní... myslim si, že teď budou hodně rozhodovat jiné věci, než muskulatura... nechtěl bych být v roli rozhodčích.
Jinak všichni vypadají super, docela se mi líbí i Q.Taylor... na tu výšku to má solidně obalené. |
maro ja si nemuzu pomoct ale mne se zase ti favoriti coleman (ty nohy fakt des) cutler..... zdaj jako nejhorsi za jejich karieru.... samozrejmne jen muj nazor totalniho amatera z par fotek
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:47 am Předmět: |
|
|
Podle mě by finále mělo vypadat takto :
1. Martinez
2. Cutler
3. Jackson
4. Wolf
5. Anthony
6. Coleman
Ale myslím si, že umístění budou takováto :
1. Cutler
2. Martinez
3. Jackson
4. Coleman
5. Anthony
6. Wolf
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | jo a mohl bys říct jak to je s tím udělováním medailí? |
kazdy ucastnik Olympie dostane ucastnickou medaili. potom prvni 3 dostanou kazdy 2: Olympia medaili s motivem Weiderovy hlavy na Robinsonove tele a Sandow medaili co vypada jako cip mesice za soskou Sandowa. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: so září 29, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
bohuzel Melvin nema podle me ve finale co delat _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
Ja bych dal Wolfa, parada po vsech strankach..
1.wolf
2.martinez
3.jay
4.dexter
5.coleman
Jay je treba vetsi ale nelibi se mi jeho nohy a pas..martinez zas neni dotazenej..dexter standartní forma..nic noveho..coleman dobre ruce..jinak des bes, kde jsou jeho zada? vzdy jimi dominoval...nohy 2x mensi..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
me pridou skoro vsichni tak nejak bez formy....a vubec ronnie..to je fakt zklamani...mrzi me to,pritom na vsech fotkach pred olympii vypadal skvele...ten letos nevyhraje ani kdyby se zblaznil...od kolika bude to vysilani finale??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|