|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Robb
|
Zaslal: ne září 30, 2007 12:08 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Bohužel řekl bych že ani spousta lidí co pravidelně cvičí ani nemá ponětí o sportovní kulturistice, pochybuju že 90% kondičně cvičících lidí v posilovně pozná nějaké naše kulturisty. | A proč by měly znát nějaký kulturisty, to jim to má pomoct v tréninku,nebo co, když si jdou chlapy zahrát někam za barák fotbálek, musí mít nejdřív nastudovaný rozpisky fotbalových týmů?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
leos boruvka
|
Zaslal: ne září 30, 2007 12:15 am Předmět: |
|
|
ou r-z tak se prave pozna opravdovy fanousek od toho plazoveho navstevnika telocvicny.ten plazak nasemu sportu nijak k uzitku neni.spis naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne září 30, 2007 12:27 am Předmět: |
|
|
Souhlasim s Leosem. Pocet lidi, co si obcas zajdou zacvicit do fitka, nebo tech, co maj fitko v ramci pripravy pro jinej sport se sice zvysil - ale na lidi, ktery berou samotny fitko trochu vic vazne (krome treninku se zamerujou i na stravu, samotnej trenink ma řád) a je to na jejich postavach videt, a specielne na kulturisty spolecnost pres prsty porad kouka ("ten to ma z chemie","ten je stejne necim napichanej","to je primitiv","ma svaly ale nema mozek" nebo typicky "tak bych vypadal taky kdybych do sebe hazel sra*ky jako voni").
No nic, du spat :o) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne září 30, 2007 1:31 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | jinak fanousku Yude procetl jsem si tve prizpevky a rekl bych ze jsi jeden z nejplatnejsich clenu.Samy odborny a poucny prizpevek:-) |
Těší mě, že mi věnuješ tolik pozornosti. Jinak "příspěvek" se píše se "S", pro pořádek...
CO se letošní Olympie týká (abych nebyl úplně OT:)), tak si myslím, že by to mohli rozseknout a dát to někomu novému. Martinez se mi líbí (ano, poldle fotek:)-zlepšil ost lýtka, zdá se mi), Wolf taky, hodně hmoty, ale i estetika. Jay (na fotkách:)) působí nedotaženě. Ronnie mi přijde kvalitnější, ale ujíždí mu to. Btw. všiml jsem si na jeho levé straně spodních za něčeho divnýho, že by to zranění?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:00 am Předmět: |
|
|
Tak už by to mohlo začít.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:23 am Předmět: |
|
|
| jarousek napsal: | | uz to jede |
zatim nic moc.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:24 am Předmět: |
|
|
no zatim dobry reklamy a do toho two two one one neco jako u nas oblibene zkouska zkouska 123 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:25 am Předmět: |
|
|
Jinak tak co kdo jste online a budete sledovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:33 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | ou r-z tak se prave pozna opravdovy fanousek od toho plazoveho navstevnika telocvicny.ten plazak nasemu sportu nijak k uzitku neni.spis naopak. |
A jak ten plážový není k užitku? Koupí si v tělocvičně permici, občerstvení, doplňky výživy a jiné věci, odborné rady od instruktora, možná jako divák navštíví nějakou soutěž. To je málo? _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:36 am Předmět: |
|
|
kua uz to tu nereste co je jak je je tu Olympie tak chvili klid zbranim
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
|
| nahoru |
|
 |
vojta22

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 2:52 am Předmět: |
|
|
Tak Johnnie prvni prislib:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|